Keményen megrángatták és a földre lökték azt a nőt, aki egy rendőrségi lovat megütött

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Január 5.

Melitta - 2019 Január 5, 12:50
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Új év napján nemcsak nálunk szabadul el a pokol, hanem a világban mindenhol kicsit zizibbek az emberek. Míg hazánkban a petárdázás és alkohol fogyasztás miatt vannak komoly gondok, addig Ausztráliában egy nő egy lovasrendőrbe kötött bele.

  A videó gyorsan kikerült a netre, mert a járőrök bizony keményen elbántak az asszonnyal. Nehéz igazságot tenni az ügyben, mert az előzményekre csak tippelni lehet.

  Az tény, hogy a nő bele üt a lóba, de igazság szerint az is lehet, hogy nem az állat volt a célpontja, hanem a rajta ülő ember, esetleg a mögötte álló - nézd meg a videón. És az is feltűnik, mintha verbálisan egymásnak mennének közben. Tehát egy vita lehetett, ami a nőt kihozta a sodrából és béna módon be akart boxolni valakinek.

  [​IMG]
  Kép: screenshot

  Ezután a lovasrendőr megragadta a haját (mert azt érte el) és egy határozott mozdulattal a földre lökte. Ezt követően a többiek elvezették, de jól megrángatták és a karjait "rendőrfogással" hátranyomták erősen.

  [​IMG]
  Kép: screenshot

  A kommentelők szerint túlzás volt így bánni a nővel, de van, aki szerint, a ló is a hatóságot képviseli, és senki ne emeljen kezet arra sem.

  Nem tudni, mi lett az ügy vége, és, hogy, mi az igazság, de a jelentések szerint új év napjára 114 embert állítottak elő Ausztráliában, ebből 35-öt Sydney-ben.

  Koszorú Csaba

   
  Georgina Bojana és Éva Kismadar kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Január 5.

  1. setni
   setni
   Ha te nem ütöd meg akkor nem kellene félned.
   Kovipisti kedveli ezt.
  2. gumelig
   gumelig
   Nincs olyan ország ahol érdemes lenne vitatkozni a rendőrökkel.
   Álltalában nekik van igazuk, hameg nem, az állam védi a védőjét.
   tornando és setni kedveli ezt.
  3. Melitta
   Melitta
   Azert csak nem kene a szegeny lonak behuzni egyet akar milyen merges is a tuntetesen.
   Az en kutyamba valaki belerugna vagy behuzna egyet ,lehet kivetkoznek noi mivoltombol es ott helybe rendeznem.
   Utoljára módosítva: 2019 Január 6
  4. Éleskés
   Éleskés
   Én meg miharabb elfutnék onnan. Ha a kutya pórázon van, akkor tiszta az ügy: én futok és húzom magammal a kutyát.
   Ha nincs pórázon, akkor meg rászólok és elfutok, remélve hogy engem véd elsősorban és utám rohan.
   Mert ha nem így teszek, akkor a kutya nekitámadhat a másik embernek --- és annak sohasincs jó vége. Láttam már olyat, hogy pekingi palotapincsi, az a gülüszemű, görbelábú öregasszonyok-kutyája úgy letépte valakiről a nadrágot, hogy csak cafrangok maradtak belőle. Egy doberman ülésből startolva szájkosárral úgy mellbevághat egy embert, hogy elájul. Szóval a kutya nem játék. Ezt jó, ha ezt minden kutyatartó tudomásul veszi.
  5. Melitta
   Melitta
   Ha a lonal maradunk egy jol behuzott jobbegyenest lehet annyira zokon veszi hogy ledobja a hatarol az utasat, vagy megbokrosodik vagy elindul es borul minden es minkenki korulotte.
   Az allatokra vigyazni kell mindegyikre, az ember szolgalatara allokra kulonosen mert ha mar hazi allatta neveltuk akkor gondoskodni kell rola, a leheto legjobban. Az nincs benne a pakliba hogy bantjuk vagy hagyjuk bantani az allatot.
   Georgina Bojana és Kovipisti kedveli ezt.
  6. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Figyelmesen kell ezt a videót megnézni. Egyértelmű az, hogy a nő nem a lovat ütötte meg, hanem a ló nyakának takarásában lévő gyalogos rendőrt. Ez jól látható a karjelzésen, ami egy pillanatra feltűnik. Ezt követően a lovas rendőr lépett akcióba, mert ő tudott erre elsőként reagálni.
   Szóval, ha nincs erőszak, akkor nincs reakció sem.
  7. ladybug7spots
   ladybug7spots
   A rendőrségi kutyák, lovak ugyanolyan hatósági személyek, mint maga a rendőr, az őket bántalmazók hatósági személy elleni erőszakot követnek el.
   Örüljön a 'drága hölgy', hogy nem így járt:

  8. tornando
   tornando
   Á itt a jogfelolvasó
   a másik jobban tetszett: nem is a lovat üti meg hanem a gyalogos rendőrt
   Én azt nem értem ott egy étterem van És két lovasrendőr egymás melett
   Hát minek oda a két lovasrendőr?
   Kenguru nincs?
   Ja és pluszként még valaki szerint a gyalogos is
   Van még furcsállni való
   Miért nem szállt le a lovasrendőr?
  9. csigafi
   csigafi
   Hát a ló nem igazán vette sérelemnek, ennek ellenére érthetetlen volt a nő cselekedete. Szerintem a járőr is elmehetne egy pszichológushoz azért. Elég szépen megtépte a nő haját és még földre is hajintotta szerencsétlen tettest. Azonban lassítva nem egyértelmű az hogy a lovat érintette meg mert a nyaka alatt nyúl át. Miért a szügyit üti meg amikor ott áll mellette. Pofon is vághatta volna a lovat ha valóban a lóval volt baja. Érdekes egy felvétel.

Megosztás