Kenderesi elismerte, hogy hozzáért egy lány fenekéhez, de szerinte ez nem volt zaklatás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Július 29.

Melitta - 2019 Július 29, 11:24
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az úszót egy 18 éves nő vádolta meg szexuális zaklatással. Kenderesi ezt tagadja, de elismeri, hogy meggondolatlan mozdulatot tett. Az úszó 10 napig biztosan nem hagyhatja el Dél-Koreát.

  Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem

  - nyilatkozta a szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamás. Azt mondja, megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsított mindvégig. A rendőrségen közölték vele, hogy az esetről felvételt készített egy biztonsági kamera, ezt azonban nem mutatták meg neki, de abban bízik, hogy az alapján bebizonyosodik ártatlansága.

  Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik.A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom.

  Hírügynökségi jelentések szerint egy 18 éves lány hívta ki a rendőrséget szexuális zaklatás miatt. A rendőrök az éjszakai klubban vasárnap hajnali fél 4 körül őrizetbe vették és kihallgatásra vitték Kenderesit, akit azóta elengedtek. Kenderesi visszatérhetett a sportolói faluba, viszont Dél-Koreát 10 napig nem hagyhatja el. Soós Csaba szövetségi kapitány szerint úgy tűnik, Kenderesi nem velük megy haza, így a nagykövetséghez közel foglaltak neki szállást.

  Bár Kenderesi nem látta a felvételt, a magyar küldöttség csapatvezetője igen. A hvg.hu szövetségi forrásból úgy értesült, a videón látottak egybevágnak azzal, ahogy Kenderesi leírta saját történetét az esetről. A Magyar Úszószövetség közleményben reagált, azt írták, a nagykövetséggel együttműködve mindent elkövetnek annak érdekében, hogy kétséget kizáróan tisztázódjék, jogosak-e a Kenderesi Tamás ellen felhozott vádak. Egyelőre Kenderesit megilleti az ártatlanság vélelme, de ha bebizonyosodik vétkessége, a fegyelmi bizottság elé kerülhet az ügye.

  A Magyar Úszó Szövetség elítél mindennemű, az emberi méltóságot sértő cselekedetet, a magyar úszóválogatott tagjaitól pedig mindenkor a nemzeti színekhez és a sportág hagyományaihoz méltó magatartást követel meg. Ezen elvek megsértői az elkövetett vétség súlyának megfelelő büntetésre számíthatnak.

  Hvg
  [​IMG]
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Július 29

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Július 29.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   "....Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik."

   Kedves Kenderesi, lehet, hogy meglepő, de nem csak a helyi értékrend alapja, hogy nem fogdossuk a nők fenekét, legyenek azok táncos lányok, kolléganők, bármilyen nők.
   Meglehet az is meglepő, hogy vannak országok, ahol komolyan veszik a zaklatást (nem Mo-ról beszélek !).
  2. Melitta
   Melitta
   NAlunk se lehet fogdosni a tancosnoket, jo esetben csak kidobjak de ha egy "hiresseg" nem bir magaval annak sok esetben a karrierjebe kerul.
   Nagy szerencseje hogy nem Eszak-Koreaba tortent ez mert onnan ki nem keveredne elve, es meg sok orszagbol.
   Utoljára módosítva: 2019 Július 29
   attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  3. victorvacendak
   victorvacendak
   A fenti két képen a különbséget kell megtalálni?
  4. ladysla
   ladysla
   Nem, elég volt a két képet megtalálni :)
   Köszi.
  5. gumelig
   gumelig
   A link pali tapizott. :D
   Utoljára módosítva: 2019 Július 29
  6. setni
   setni
   ...és a helyi erkölcsi normákat...
   Miért hol lehet fogdosni a kiszolgálókat táncosnőket? Eddig érdekes helyekre járhatott.
  7. Beka Holt
   Beka Holt
   Kedves úszóválogatott tagok!
   Legyen előttetek példakép Kiss László és Gyárfás Tamás, mint a hagyományokhoz méltó magatartást tanúsító vezetőitek!
   hegiv és CasaLoma kedveli ezt.
  8. victorvacendak
   victorvacendak
   Hogy vetemedhetett ilyenre? Ehhez minimum 10 éves házasnak kell lenni!
  9. ladysla
   ladysla
   Fenntartással olvasgatom a neten az esettel kapcsolatos híreket. A szakvezetés szerint az van a felvételen, amit az úszó is mond.

   Július 17-én került a hírekbe, hogy Cipruson a rendőrség letartóztatott tizenkét fiatal (16-17 évesek) izraeli férfit, akik a gyanú szerint csoportosan megerőszakoltak egy 19 éves brit turistanőt. A nő teljes részletességgel elmesélte a történetet. A srácok nem ismertek be semmit. Az ilyen esetekre szakosodott hírportálok a szokott módon ismertették a történetet.
   Tegnap olvastam a neten, hogy a brit nőt csoportosan megerőszakoló 12 fiatalembert a nyomozás végén mind elengedték, és előzetesbe helyezték a nőt. Ugyanis egyértelműen bebizonyosodott, hogy hárommal volt csak kapcsolata, az is közös megegyezésen alapult. A fiúk polgári peres eljárást fognak ellene indítani. Egyébként egy turistacsoport tagjai voltak, s az egész csoport majd' 2 hetet ráhúzott. A szakosodott hírportálokon egy betű sincs arról, hogy csak a nő találta ki az egészet.
   tornando kedveli ezt.
  10. m-o-n
   m-o-n
   Nem tudom, melyiket olvasod, de pl. index, blikk, 168 óra, 24.hu beszámolt a legújabb fejleményről.
   "Rendőrségi források szerint a nő azért vádolta erőszakkal a férfiakat, mert azok az engedélye nélkül készítettek videót az aktusról."
   Szerintem valami nem úgy történt, ahogy a nőnek megfelelő lett volna (nem arra gondolok, hogy nem adtak neki pénzt, mielőtt valakinek ez ugrana be, hanem hogy durván, megalázóan bánhattak vele), és úgy gondolta, hogy inkább egy erősebb váddal áll elő, hogy megbüntessék a partnereit.
  11. Melitta
   Melitta
   Egy jobb helyen rud tanc az asztalon tancolas mindent a szemnek semmit a keznek. MAga a tancosno is a munkajat kockaztatja ha a vendeggel belebonyolodik barminemu testisegbe.
   Semmilyen erotikus musort nem lehetne vegig csinalni ha a palik ahol erik fogdoshatnak a noket.
   Azonnal kivezeti a security ha valaki ezt a haz szabalyt megszegi.
   Van az a penz a VIP ahova a gazdagabb vendegeket szolgaljak ki a tancos lanyok de oket a fonok rendezi es nem magan akciot bonyolithatnak le es nekik az araik a konzumnok kategoriajaba van.
   A kedves uszo bajnoknal ha van igazolvany es tudja igazolni magat talan egy kidobassal megusza de igy nem is csinalhattak mast mint rendort hivnak.
  12. tornando
   tornando
   Jól kezdted: fenntartással fogadod az olyan híreket
   Aki leírja vagy elmeséli olyan szavakat használ mint hozzáért.
   Ha azt írta volna megfogta, megmarkolta stb.ez a hozzáért tovább bagatelizálható véletlenül hozzáért.
   Én nem tudhatom, de az újságírók szeretnek fogalmazással torzítani, ezért én is csak fenntartással fogadom miket írnak.
   Utoljára módosítva: 2019 Július 30
  13. DanielXYZe
   DanielXYZe
   Van ám azért ezen a téren is kettös mérce, de rendesen.

   Németországban nem a nem fogdosót, hanem effektiv nemi eröszakot elkövetöt ugyi egy ejnye-bejnyével elengedték mert
   a. a nö kihivó volt
   b. az eröszakoló kulturájához ez hozzátartozik.
  14. Melitta
   Melitta
   MInt mindig a media a hibas az ujsag iro aki megirja, az ujsag ami lehoza.....veletlenul se az illetlenul viselkedo sportolo.Nyilvan "hogy veletlenul hozzaert"egy zsufolt szorakozohelyen, annal azert tobb lehetett ha a no feljelentette, aki azert tisztaban volt azzal, hogy mi illik mi nem az orszagaba. Raadasul mindenrol video fevetel is keszult.
   Talan jobb lett volna ha a media elhallgatja? Mi lesz kesobb egy ilyen falu bikajaval? Batran viselkedhet buntetlenul bunko modon a nokkel mert o egy elsportolo? A kedves mamanak nem reklamalni kene hanem megtanitani a mama kedvencenek ,hogy van egy szint ami ala meg buliba se megyunk, hogy kivetkozunk emberi mivoltunkbol.
   Egy profi sportolo keruli a tivornyazasokat.
   Termeszetesen a media a hibas szerintetek..
  15. prominor
   prominor
   Szerintem ezt nem lehet sehogy másképp értelmezni, mint hogy Kenderesi Tamás nem magánemberként tartózkodott Koreában, s ezért nem is kerülhetett volna olyan helyzetbe ami bármilyen magyarázatra szorul. Nem beszélve egy élsportoló aktiv pályafutása nagyon rövid idő, s aki feljut a legjobbak közé az saját szándékától függetlenül példaképpé válik, s ennek bizony meg kell felelnie...emberileg , erkölcsileg. Aki erre alkalmatlan, annak nincs helye egy ország válogatottjában mert a sportemberi tartás, a fair play legalább olyan fontos mint a teljesitmény, ha nem fontosabb...
   De ugye Magyarország esetében mikor a legfelsőbb szinteken sem lehet erkölcsi magasságról beszélni, nem lehet egy Szövetségtől sem egyértelmü állásfoglalást elvárni... S ez független attól, hogy mennyire "ért hozzá" a hölgy fenekéhez, mert a koreai rendőrök is a felvételt látva hallgatták ki Kenderesit.. Ha a vállához "ért" volna hozzá akkor nem mond olyanokat, hogy a koreai erkölcsi normákat akaratlanul megsértette.....
  16. Melitta
   Melitta
   Az ember barhova is megy mindig tudat alatt is tudja hogy nemzetiseget akar volt hazajat kepviseli. Hiaba szerzett mar mas allampolgarsagot is, probal mindket elvarasoknak megfelelni.
   Alapveto erkolcsi nevelest a fius szuloknek is meg kell tenni.
   pl idegen lany szobajaba nem illik becsukni az ajtot, ugy nem ismerkedunk hogy megfogjuk a hatsojat a lanynak, anyi alkoholt igyunk hogy tudjuk a cselekedeteinket kontrolalni. Bezzeg a mi idonkben ...is ova intettek a szulok a helytelen viselkedest, mert komoly kovetkezmenyek lehetnek. Ano a lanyok minden zokszo nelkul lekevertek egy pofont a szemtelenkedo fiunak,ma ez nem modi mar.
   A kedves mama es a baratno kiallasa az uszo mellett, szamomra elfogadhatatlan, mert en nem nyilatkoznek, de a baratno meg sotetebb mint a fiuja, ha vedi hogy mas lany feneket fogdosa. Olyan selyem fius viselkedes hogy a mamaval es a baratnovel probalja enyhiteni a balhe sulyat.
  17. galeriy
   galeriy
   A lányka rafinált eljött az ideje hogy “tokebefektessen “ ami majd jól kamatozva megtérül számára .
   Kérdésem nem vár választ — vajon mikor jön el az az idő Mo- n is mikor nem az áldozatot hibáztatják ?
  18. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Bizony nem módi, mert ha a lány lekever egyet, akkorát kap visszakézből, hogy egy hétig egy irányba szalad...ma a macsó módi járja, még "felső körökben" is...
   sidavoq és setni kedveli ezt.
  19. setni
   setni
   Soha.

Megosztás