Kereskedővel együtt lopta el a BMW-t a tolvaj

Nem mindennapi jelenetet rögzítettek egy kanadai autókereskedés biztonsági kamerái: a fiatalember egy trükkel akart szerezni magának egy BMW M4-et, ezért egy arra alkalmas pillanatban vitte magával a kereskedőt is.

Már tíz éve üzemel családi vállalkozásként a kanadai Ontarióban a Sport Motors autókereskedés, ahol a 23 éves Moe Alkaissy kereskedői pályafutása eddigi legrosszabb tapasztalatával gazdagodott a napokban.


A CBC tudósítása szerint egy BMW M4-et mutatott egy jó kiállású fiatalembernek, aki előbb arra kérte a fiatal kereskedőt, hogy indítsa be a motort (azzal az indokkal, hogy hallja, hogyan szól), majd egy privát telefonhívás ürügyén arra is engedélyt kért, hadd szállhasson be az autoba.

Mustafa Alkaissy, a kereskedés tulajdonosa elmesélte, testvére, Moe beszámolója szerint a férfi azt állította, a szüleivel akart egyeztetni, hiszen nagy kiadásról volt szó – pontosabban csak lett volna szó. Abban a pillanatban ugyanis,

amikor az addig a pontig gyanútlan Moe az autó elé lépett, a férfi gázt nyomott, és elhajtott a BMW-vel, annak motorháztetején a kereskedővel.

Az egészen megdöbbentő jelenetet az autókereskedés, illetve a környék több térfigyelő kamerája is rögzítette. Több mint egy kilométert tettek meg 100 km/óránál is magasabb sebességgel, figyelmen kívül hagyva a piros lámpákat is.


Moe-t a tolvaj a póznának akarta lökni, a kereskedő végül egy éles kanyar után leesett a motorháztetőről, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy nem gázolta el őt egy, a megengedettnél biztosan gyorsabban hajtó, ezüst Audi, aminek a rendőrség gyanúja szerint köze lehetett a bűntetthez.


A London Free Pressnek adott interjújában Alkaissy elárulta, a frissen diplomázott Moe a baleset óta nem dolgozott, aminek következtében horzsolásokat szenvedett el, nem tud járni. „Azért szeretném felhívni a figyelmet az esetre, hogy más kereskedésekkel ne fordulhasson elő. Az autó még pótolható, az emberi élet viszont nem” – emelte ki.


Az esetről a rendőrség mellett a BMW-t is értesítették, a 2018-as évjáratú M4-es azonban azóta sem került elő, az autó utoljára a kereskedéstől nagyjából kétórányi útra található Észak-Torontóból adott GPS-jelet.

Kováts Olivér



Kereskedővel együtt lopta el a BMW-t a tolvaj.jpg
 
Undorító hogy egyeseknek még az emberi élet sem számít csak elérjék azt az anyagi céljukat amit szimplán nem tudnának megvalósítani.
 
Már rég alkatrész lett belőle. Valóban egyre pofátlanabbak a tolvajok. Nemrég volt hír, hogy elopta a kocsit a gyerekkel. Viszavitte, leszidta az anyát, odaadta a gyereket és megint ellopta a kocsit.
 
Már rég alkatrész lett belőle. Valóban egyre pofátlanabbak a tolvajok. Nemrég volt hír, hogy elopta a kocsit a gyerekkel. Viszavitte, leszidta az anyát, odaadta a gyereket és megint ellopta a kocsit.
Végül is rendes volt, hogy visszavitte, ki is rakhatta volna valahol a gyereket. Az autó csak egy tárgy, pótolható.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,799,937
Tagok
615,629
Legújabb tagunk
A.Ancsa
Oldal tetejére