Keresztyénbünözés

korhely1

Állandó Tag
Állandó Tag
A videòn làthatò istentiszteletek a gyermekbàntalmazàs rendkìvül sùlyos esetei. Szavakat talàlni is nehéz ezekre, a gyermekeken elkövetett vallàsi borzalmakra.
Tudtok arròl, h. mi folyik itt? Az elkövetök börtönben ülnek màr, vagy szabadon szedik a gyermekàldozataikat, és gerjesztik tovàbb az életveszélyes vallàsi tébolyt?
http://indavideo.hu/video/Mi_az_istent_csinalnak_a_gyerekekkel
 

GadMar

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilyen jellegű befolyásolás, fogalmazzunk úgy, hogy hipnózis, mindig is volt a világban, az emberek önkívületbe, extázisba esnek.
Jelen esetben gyerekek, fiatalok.
Ezért kizárólag a szülő hibáztatható, aki ilyenre elviszi gyermekét.
 

korhely1

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezeket a büncselekményeket védekezésre képtelen korù kisgyermekek ellen követik el. A gyerekekre ez olyan sùlyos hatàsù, h. eszméletüket vesztve zuhannak a földre. Ès, ezt rendszeresen, tömegesen követik el ellenük.
A szülö, a vallàsi vezetö és segìtöi, az egyhàzukkal együtt felelös a gyermekbàntalmazàsért. Börtönben a helyük!
 

korhely1

Állandó Tag
Állandó Tag
Addig míg ilyen fanatikus szülők léteznek,addig nincs olyan bíróság aki elitéli őket.

Ìgy csinàlnak ezekböl, az öntudatuktòl megfosztott gyerekekböl ugyanilyen tébolyodott szülöket.
Közben emberi jogokròl, meg keresztyén értékekröl papolnak, és a vilàg közönyös egyetértésével folynak a gyermekek ellen elkövetett büncselekmények.
Ezt az euroatlanti mocskot akarjàk ràborìtani màs kultùràkra. Felhàborìtò szégyen!
 

korhely1

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyerekeiket a hittel gyógyító idióták
Dívány 2014. november 10., hétfő 19:17

"A legtöbb országban a jog valamilyen mértékben felkészült a fanatikus hülyékre, és több-kevesebb sikerrel védi tőlük a gyerekeiket. Magyarországon a törvény úgy rendelkezik, hogy korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen személy esetében az eljáró törvényes képviselő nem utasíthatja vissza az életmentő vagy az életet fenntartó ellátást. Amennyiben mégis ezt tenné, az egészségügyi szolgáltató köteles haladéktalanul pert indítani a beleegyező nyilatkozatnak a bíróság általi pótlása iránt. Az ilyen esetekben a bíróságnak soron kívül kell döntenie, de addig is az orvos köteles a beteget az állapota által indokolt ellátásban részesíteni. Ha pedig ebben a hozzátartozók akadályozni próbálnák, igénybe veheti a rendőrség segítségét..."
http://divany.hu/poronty/2014/11/10/gyerekeiket_a_hittel_gyogyito_idiotak/
 
Oldal tetejére