Kezdő vagyok

[QUOTE = "FLAMINGO, post: 4816530, member: 182 078"] Sorry, I'm starting to cross his eyes in the elderly, and even the no.
I assume there is a rajzmintád.
If you're not in electronic format, the easiest way is to lefotózod your phone. Or, if you have a scanner, you scan. in the latter case you can choose the menu of almost every scanning program to save a PDF file.
If you have it in electronic format (jpg, gif or picture similar extension), then typing into Google, you'll get that pdf to jpeg (or click this blue) and a bunch of hits.
Right from the beginning: http://www.convert-jpg-to-pdf.net
This is true in English, but easy to handle.
4 to set it in the beginning

  • Margin / Margin - small / small or big / large
    page / sheet - portrait / portrait or landscape / landscape
    page size / page size - in the A4 should be selected and
    the image size / image size - original / erededi or fit / sheet stretched
If this is done, you can click the select button to upload a jpg gépedrő, then you can convert button to convert. [/ QUOTE]

0r you can use this online tool http://www.jpgtopdf.com/ it will work just fine :)
 

csuri60

Állandó Tag
Hogyan lehet a felhsználói nevet megváltoztatni, amivel bejelentkezem a canadahun-ra? Nem a jelszóra gondolok. A választ előre is köszönöm.
 

FLAMINGO

A KERESŐ (általában) MŰKÖDIK!
Fórumvezető
Kormányos
Hogyan lehet a felhsználói nevet megváltoztatni, amivel bejelentkezem a canadahun-ra? Nem a jelszóra gondolok. A választ előre is köszönöm.
Azt bizony sehogy.
Ezért is írtuk meg a fórumszabályzatban (ami nyílt, tehát a regisztráció előtt is elérhető), hogy mindenki alaposan gondolja meg.
Amit tudok javasolni: kérd a tagságod törlését, majd regisztrálj újra az új nickeddel, de alaposan meg kellene fontolni, hogy az mi legyen.
 
Oldal tetejére