Kiderült, ki követte el a hackertámadást az amerikai választások előtt

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 6.

Melitta - 2017 Január 6, 16:35
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Sikerült azonosítani azokat az orosz ügynököket, akik az amerikai elnökválasztást megelőzően meghekkelhették a demokraták e-mailjeit – adta hírül az Independent.

  A vád szerint az ügynökök az ellopott e-maileket a WikiLeaks-nek továbbították, így próbálva Donald Trumpnak kedvező irányba befolyásolni a szavazás végkimenetelét.

  Oroszország tagad bárminemű érintettséget, a WikiLeaks megalapítója, Julian Assange szerint pedig nem Moszkvától érkeztek az információk.

  Trump, aki szintén cáfolja a híreket, pénteken találkozik ezügyben a titkosszolgálatok képviselőivel.

  A gyanúsított ügynökök neve eddig nem került napvilágra.

  computer-1591018_960_720.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 6.

  1. Melitta
   Melitta
   Soproni Ede
   8 evig hazudott Trump Obamarol , hogy nem amerikaba szuletett es Huszein nek hivjak. Akkor?????? jobb ha a templomba mesz hinni.
   Ernoe kedveli ezt.
  2. victorvacendak
   victorvacendak
   A szivárogtatás egy dolog, de nem hazudtak. Clinton elkövette, amit elkövetett.
  3. Soproni Ede
   Soproni Ede
   Természetesen a CIA sohasem hazudik az az Igazmondó Intézet !! Látható = tonkini -öböl , iraki teherautok melyek még ma is kerestetteknek , meg a nem lehellgatott amerikai állampolgárok :rohog::rohog: Hazug embernek nincs hazája !
   Istvánhalmi Sándor és Jaszladany kedveli ezt.
  4. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Hillaryt önmaga tette lehetetlenné önmagát azzal, amit művelt. Például, hogy a Külügyminisztériumban azokat fogadta, akik előbb az Alapítványát nagy összegű "önkéntes adománnyal" megtámogatták. Ugye ezt nem korrupciónak nevezik...:D

   Ezen kívül ennek a "tényanyagnak" az ég világon semmi köze ehhez a választáshoz, amivel állítólag az oroszok Trumpot szándékozták támogatni, ugyanis a jelentés végén ez áll: „This annex was originally published on 11 December 2012 by the Open Source Center, now the Open Source Enterprise”, vagyis „Ezt a mellékletet eredetileg 2012. december 11-én a Nyílt Forrás Központ – ma Nyílt Forrás Vállalkozás – állította össze”.
   Utoljára módosítva: 2017 Január 7
  5. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   A statisztikai adatok szerint ez a Nobel-békedíjas tavaly több bombát dobott le idegen országokra, mint 2015-ben. Hét országban 26 171 bombát dobott le, ami 3 ezerrel több volt, mint tavalyelőtt. :D
  6. victorvacendak
   victorvacendak
   Elég sok vegyifegyvert találtak Szaddamék "padlásán". Elég ha utánanézel, mi is az a Borak rakéta...
   És nincs azzal semmi baj, ha Amerikának nem tetszik, hogy Putyin manipulál. Fordított esetben sem lenne benne köszönet.
   Melitta kedveli ezt.
  7. Ernoe
   Ernoe
   A probléma az, hogy Trump alaptalanul vádolta meg Clintont és azzal fenyegette, hogy ha hatalma lesz hozzá eljár ellene.
   Nem egy esetleges törvénysértéshez kötötte a fenyegetést hanem a hatalmához. Ez hallatlan!
   -
   Erdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy mi az igazság Edward Snowdennel?
   Eltudom képzelni, hogy az oroszokat nemcsak az érdekelte, hogy lehallgatták öket, hanem az is hogyan? ;)
   victorvacendak és Melitta kedveli ezt.
  8. Ernoe
   Ernoe
   Melyik országbol is jössz Gyulám? :)
   Fontos dolog, hogy nem jöjjön IS-harcos a menekültekkel hozzánk de azt is megkelett volna nézni hova lett a 300.000 "nem-hivatalos" stasi-spicli. Ha enyi nemhivatalos volt akkor menyi lehetett föfoglalkozásu. :)
   -
   Vannak emberek akik hük maradnak magukhoz, nem meglepö az affinitásod Putyinhoz. Különösen az, hogy kritika nélkül mindent beveszel tölle. :)
  9. navagraha
   navagraha
   Dühös lettél? Érzékeny pontra tapintottam ? Nehéz szembesülni azzal a ténnyel, hogy Hillary súlyosan megszegte a kormányzati szervekre érvényes belső előírásokat? Azzal, hogy emiatt ELBUKTA az elnökválasztást? Az amerikaiak annyira utálják, hogy inkább választottak helyette egy kétes egyént!

   Az oroszok -aljas, mocskos módon, - a saját nemzeti és hatalmi érdekeik szerint cselekedtek. A privát szerveren tárolt adatok biztonságáért a magánszemély felel. Ha ugyanezt meg merték volna tenni egy kormányzati szerv szerverével, Amerika most háborúval fenyegetné Oroszországot.

   Azt a magánszemélyt, aki ekkora hibát vét megválasztanád Te elnöködnek?
  10. victorvacendak
   victorvacendak
   Végső soron nem alaptalan a vád, a kérdés csak az, hogy von-e maga után következményeket a tett (eddig nem, úgy tűnik, csak ejnye-bejnye, aztán kész). Trump egymaga nem tud semmit kezdeni Clintonnal, nincs a kezében a teljes államaparátus, már úgy értve, hogy a törvény felett.
  11. navagraha
   navagraha
   Ha megengeded, ezt a mondatodat nagyon sokszor fogom idézni. "Maniatok a multidon ragodni, amin mar valtoztatni nem lehet". érdekes lesz olvasni Orbán Viktort érintő hozzászólásaidat követően.
  12. Jaszladany
   Jaszladany
   Bocs, nukleáris fegyverre gondoltam. A Szaddam elleni támadást az állítólagos iraki atombomba miatt indították meg, aminek a létére szintén voltak a CIA-nak bizonyítékai. De semmiféle nukleáris fegyver nem volt Irakban.
   Ahogy orosz hekkerek sincsenek.
  13. Jaszladany
   Jaszladany
   De hol vannak az alapok? Eddig még egyetlen bizonyítékot sem láttunk.
   Én nem védem Putyint, de nem ez lenne az első eset, amikor Amerika támadást indít egy ország ellen hamis vádak alapján. És ez most a mi bőrünkre menne.
  14. Jaszladany
   Jaszladany
   Dehát tényleg Huszeinnek hívják.
  15. navagraha
   navagraha
   Melitta! A választási kampány során Hillary Clinton stábjának egyik munkatársa dobta be ezt az érvet. Emlékszel? Nyolc évvel ezelőtt? Ugye, ha fényképen látod őket, különbséget tudsz tenni Trump és Hillary között?

   By Brooks JacksonPosted on November 1, 2008
   Of all the nutty rumors, baseless conspiracy theories and sheer disinformation that we’ve dealt with at FactCheck.org during campaign 2008, perhaps the goofiest is the claim that Barack Obama is not a “natural-born citizen” and therefore not eligible to be president under the constitution.
   This claim was first advanced by diehard Hillary Clinton supporters as her campaign for the party’s nomination faded, and has enjoyed a revival among John McCain’s partisans as he fell substantially behind Obama in public opinion polls.
  16. Melitta
   Melitta
   Orban jelen ido nagyon is. Amerikaba nem csinalhatna ezt az biztos.
   Nem indult eljaras Clintonne ellen, tobbszor megprobaltak, atragtak magukat a titkos szolgalatok ,akkor mi ezen mit tudunk valtoztatni? semmit. Meg Usaba se valtoztatnak semmit, Trunp se indit ellene semmit.
   Akkor meg meddig fogjatok szajkozni az emaileket? ami raadasul nem tartalmaz semmi olyan infot ami miatt huha milyen szaftos story fog kikerekedni belole.
   Mindenki tudomasul vette, elvesztette a valasztast.
  17. Melitta
   Melitta

   Azt olvasol amit akarsz, es annak hiszel akinek akarsz. a cinizmusod meg ne itt hasznald.
  18. B.Péter
   B.Péter
   Hol találtak vegyi fegyvert Szaddam padlásán ? Van erről valahol egy kis plusz infó? No meg a "borak" rakétáról se igen találtam semmit.

   A New York Times hozott egy cikket valamikor 2014-ben, hogy „Bush száz százalékig őszinte volt a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatban az iraki háború során.” „A fegyverek végig ott voltak Irakban. Át kell írni a történelemkönyvekben Bush elnökségét, és ez az első lépés.” de ezt később úgymond egy katonai jelentésre cáfoltak miszerint idézet a jelentésből:

   "....erre azonban most sem került elő bizonyíték. Csak arra, hogy a korábbi, első Öböl-háború előtti fegyverprogramból maradt néhány ezer lerobbant, rossz állapotban lévő robbanófej. Az összes megtalált töltet 1991 előtt készült, piszkos és rozsdás állapotban találtak rájuk, jó néhányban nem volt semmilyen gáz, a legtöbb csak nyomokban tartalmazott már veszélyes anyagot. Ha akarták se tudták volna bevetni őket... "
  19. Ernoe
   Ernoe
   Mit vetett az FBI Hillary Clinton szemére? "extrém könyelmüséget" ;)
   -
   Az elnökjelölt Hillary Clinton 2009 és 2013 között külügyminiszterin volt és ez idö alatt 60.000 privát e-mailt küldött és kapott egy privat-serveren keresztül.
   -
   Mi most 2016-os választásokrol beszélünk, a "könyelmüség" 3-7 évvel korábbra nyulik vissza.
   -
   A biztonsági szervek, rajtad kivül nem találtak "kriminális" viselkedést ami egy eljárás meginditásához (hangsulyozom eljárás meginditásához) nemhogy egy elitéléshez elegendö lett volna.
   -
   De te ügye kompetensnek tartod magad ezt felülbirálni. :)
   -
   Engem csak az érdekelne, ki az amerikai miniszteriumban a netzwerk-adminisztrátor mert nem tudom elképzelni, hogy Hillary a hivatalos számitogépén jomaga állitott be egy mail-servert.
   -
   En kevésbé védett helyen dolgozom de onnan még egy "ping-parancsot" sem tudok az adminisztrátor nélkül kiküldeni. :):)
   Utoljára módosítva: 2017 Január 7
   Melitta kedveli ezt.
  20. Ernoe
   Ernoe
   Amikor a Warsoi-Szerzödésben voltunk akkor nem volt veszélyes Amerika Oroszországi politikája? :)
   Utoljára módosítva: 2017 Január 7

Megosztás