Kiderült, ki követte el a hackertámadást az amerikai választások előtt

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 6.

Melitta - 2017 Január 6, 16:35
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Sikerült azonosítani azokat az orosz ügynököket, akik az amerikai elnökválasztást megelőzően meghekkelhették a demokraták e-mailjeit – adta hírül az Independent.

  A vád szerint az ügynökök az ellopott e-maileket a WikiLeaks-nek továbbították, így próbálva Donald Trumpnak kedvező irányba befolyásolni a szavazás végkimenetelét.

  Oroszország tagad bárminemű érintettséget, a WikiLeaks megalapítója, Julian Assange szerint pedig nem Moszkvától érkeztek az információk.

  Trump, aki szintén cáfolja a híreket, pénteken találkozik ezügyben a titkosszolgálatok képviselőivel.

  A gyanúsított ügynökök neve eddig nem került napvilágra.

  computer-1591018_960_720.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 6.

  1. Jaszladany
   Jaszladany
   Láttam annak idején a híradóban, hogy az Irakban elesett amerikai katonák között sokan latin amerikai bevándorlók voltak, és posztumusz állampolgárságot kaptak. A bevándorlóknak ugyanis állampolgárságot ígértek a katonai szolgálatért. Ez megszokott gyakorlat Amerikában:

   MUNDÉRÉRT ÁLLAMPOLGÁRSÁG: ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKAT TOBOROZ A PENTAGON
   Régi-új gyakorlathoz nyúlt a Pentagon: a katonai szolgálatért cserébe állampolgárságot ígér a papírokkal nem rendelkező fiatal bevándorlók számára.

   Két legyet egycsapásra. Kevesebb lesz az illegális bevándorló, és még háborút is lehet velük csinálni.

   Én nem Amerika-ellenes vagyok, én háború-ellenes vagyok.
   Egyetlen országot vagy kormányt sem pártolok, amelyik háborút akar kirobbantani! Semmi de semmi a világon nem lehet ok egy háborúra! És nem értem, hogy lehet Obamát támogatni ebben! Nagyon remélem, hogy a következő két hétben már nem sikerül neki belesodorni a világot egy háborúba, és Trump végre enyhíti ezt a borzasztóan veszélyes, hidegháborús helyzetet, amit Obama teremtett. :(

   Meggyőződésem, hogy az amerikaiak sem a meghekkelt emilek miatt utasították el Clintont, hanem azért, mert ők is ellenzik Obama oroszellenes háborús politikáját, amit Clinton folytatott volna! Sem az amerikai nép, sem mi nem akarunk háborút, sem az orosz, sem más ellen! Erre szavaztak az amerikaiak is, ezért választották Trumpot! Áldja meg őket érte az Isten! Én igenis szeretem az amerikaiakat!
   Beth-Nahrain, Soproni Ede és Hexe54 kedveli ezt.
  2. Melitta
   Melitta
   Eg es fold a ket orszag. Soha nem voltak testi lelki jo baratok, vagy ellensegek , ellenfelek vagy versenytarsak a tortenelem folyaman.
   Orosz jelenleg haboruzik nem is akar hogy porig Sziriat, az Ukranokat es mindenhol ott van.
   Del-Ameriaki generaciok elnek Usaba, allampolgarok, nem igaz az hogy bevandorlokbol allna az usa army. A mexicoi ott eloknek van lehetoseg ha bevonulnak 5 ev utan allampolgarsagot kaphatnak.
  3. CasaLoma
   CasaLoma
   Azt nem is várja el tőlük szerintem senki, hogy a jövőben puszipajtások legyenek. Elég, ha megpróbálják elviselni egymást. Háború nélkül.
   Beth-Nahrain, Soproni Ede és Jaszladany kedveli ezt.
  4. Jaszladany
   Jaszladany
   Igen, már az is jó lenne. De az előjelek nem túl biztatók. Ezek pusztán az elmúlt egy-két nap hírei:

   - Amerikai különleges egységek jelentek meg az orosz határon

   - több száz páncélozott harci jármű érkezett pénteken a németországi Bremerhavenbe az amerikai hadseregtől. Washington összesen 2800 fegyvert küld Kelet-Európába,

   - Tegnaptól 900 vasúti kocsi tart Németországból Kelet-Európa felé, hogy egy hadgyakorlaton részt vegyenek, jelentős részük páncélosokat szállít.

   - MEGÉRKEZTEK AZ ELSŐ AMERIKAI KATONÁK LENGYELORSZÁGBA

   Hosszú lesz még ez a két hét huszadikáig! :(
   És azt sem értem, hogy egy leköszönő elnök hogyan intézkedhet ilyen mozgósításokról!
  5. CasaLoma
   CasaLoma
   Utánam a vízözön? :(
   Beth-Nahrain, Jaszladany és Soproni Ede kedveli ezt.
  6. Hexe54
   Hexe54
   Melitta,

   ez félreértés. Nem Amerikaelleneség ez. Ez háborúellenesség. Az átlagos közép-európai tájékozottabb s intelligenciaszintje magasabb annál, hogy ócska átlátszó hazugságokkal hülyének lehetne nézni s meg lehetne vezetni. Killary atomháborút jelentett volna, amire Európa rámenne Ez amerikai szempontból kollaterális kár. S ezt az európaiak intelligensebbje átlátja s valahogy nem akarja. :(
   Utoljára módosítva: 2017 Január 7
  7. Melitta
   Melitta
   A NATO hadgyakorlat nem most lett az utolso heten lebeszelve.
   Mit is szamit lehet hulyesegeket irni.
  8. Jaszladany
   Jaszladany
   Csak a Németországba érkező (igen jelentős) páncélos hadosztály jött hadgyakorlatra. A Litvániába és Lengyelországba küldött katonai erők nem hadgyakorlatra érkeztek, hanem kifejezetten erődemonstrációnak és fenyegetésnek az orosz ellen.

   Számomra egyáltalán nem megnyugtató ez a nagyarányú katonai tevékenység itt a környezetünkben. Megértem, ha az oroszoknak sem az. Nem tudom, az amerikaiak mit szólnának, ha az ő határuk mellett tartanának az oroszok hadgyakorlatokat ekkora páncélos erők összevonásával, plusz körberaknák csapatokkal és fegyverekkel, köztük nukleáris fegyverekkel is az USA határait.

   Tapasztalat, hogy ahol ekkora fegyverarzenált vonultatnak fel, ott azt használni is fogják! Már készítik is elő hozzá a közvéleményt, vádolják az oroszokat mindenféle hülyeséggel, ki vannak kiáltva a világ mumusának, akik veszélyt jelentenek mindenkire, az orosz diplomatákat kiutasítják, ismerjük már ezt a forgatókönyvet. Minden elő van készítve egy fals flag akcióhoz, és már lehet is "védekezni".
  9. Jaszladany
   Jaszladany
   Pontosan erről van szó!
   Soproni Ede és CasaLoma kedveli ezt.
  10. Ernoe
   Ernoe
   Trump nem full-idota, anyit biztos megtanitottak neki a tanácsadoi, hogy egy elönév nem akadályozhat senkit abban, hogy az USA-ban elnök legyen, ezzel szemben a születesi hely, és az utolso 14 év alatti állando lakás már egy fontos tényezö. Obama a Bibliára és nem a Koránra esküdött fel a hivatalbaállásakor.
   -
   Fogalmam sincs mi a problémád? Hogy mi Barak Obama második elöneve, vagy a nic-neve az még Trump-nak sem lehetett problema. Söt ha körül lenne metélve sem játszana szerepet, az amerikai férfiak 70% körül van metélve mind a Prinz Charles és a gyerekei.
   -
   Természetes, hogy egy szégyen amit a nationálszocializmus Németországra hozott, az alaptörvények ezért ugy lettek konstruálva, hogy ne történhessen meg mégegyszer ilyen. Ezzel minden demokratikus párt egyetért és nem fog a parlamentbe kerülni olyan aki ennek ellentmond. Ebben biztos lehetsz.
   -
   A hozzászolásod többi részéböl látom, hogy nem ismered ki magadat ebben az országban.
   -
   Ha konkrét lennél ellent tudnék neked mondani pl. abban, hogy akit lenaciznak az találo vagy sem.
   -
   Igen, a szerzöi jog lejárt és a Mein Kampf-ot meglehet vásárolni az üzletekben. A kritikus edition két kötetben jelent meg, 2000 oldal, 3.7000 lábjegyzékkel, darabja 59 euro és legalább 1 kg-ot nyom, ha a lábadra esik eltörik. ;)
   -
   Nyugodtan ellehet olvasni, különösen a neonaciknak ajánlom, nem tolakodnak érte, márpedig "Seller" azt jelenti, hogy "jo bevétel". Az év elsö honapjában 24.000 kötetet adtak el, feltételezem, hogy szakemberek, könyvtárak voltak a vásárlok, a nacik már évekkel ezelött letöltötték az internetröl pdf formában, ingyen.
   -
   Megjegyzem Hitler szülöházához magyar nacik szokták zarándokolni, ha szégyenkezni akarsz akkor van mire.
   Ahogy olvasom az épület az idén lelesz bontva, egy disaster a magyar utazási irodák számára. :)
  11. Ernoe
   Ernoe
   Szoval szerinted csak a virtuális világban "Google" lett az Islam Kalifátus kikiálltva, a tizezrek, akik Irakban és Sziriában gyilkolnak az nincsen? Legyél konkrét ne talányokba beszélj.
  12. Ernoe
   Ernoe
   Clinton "E-mail-botránya" nem a 2016-os választások idelyén robbant ki hanem egy választási periodussal korábban, tehát több mind 4 évvel ezelött.
   -
   Hogy állitolag találtak még egy csomo e-mailt ami nem lett megvizsgálva az frisen lett a választási kampány idelyére helyezve.
   -
   A választásra azáltal volt befolyással, hogy a levélben választok már rég elküldték a voksukat mielött a hirtelen feltünt levél-köteg átlett vizsgálva. Tehát forro-levegö, semmi miatt.
   -
   Nagyon félö, hogy az idei német, francia válsztások ugyancsak a szociális médiákban terjesztett fake-hirek által lesznek manipulálva.
   -
   Emlékezzünk a Berlinben "eltünt" orosz bevándorlo leánykára (13) akiröl kiderült ugyan, hogy nem menekültek álldozata lett, csak a barátjánál volt, a "nép-haragja" azonban lecsapott ártatlanokra. Mindez a Moszkvai mediák hatására történt. Csodálnám ha nem ismernéd a németnyelvü AfD-t támogato orosz internetujságokat. ;)
  13. analema
   analema
   Kezd engem is nagyon idegesíteni, hogy ez a Nobel-békedíjas fazon még az utolsó pillanatban megpróbál egy sokadik háborús konfliktust kirobbantani, természetesen nem a saját hazájában. Mert ugye a szép új világot már jó régen elkerülik a háborúk, főleg ha van hely őket máshol lefolytatni...

   :mad:
  14. analema
   analema
   Beth-Nahrain, Jaszladany és Soproni Ede kedveli ezt.
  15. Ernoe
   Ernoe
   Kedves Jászladány
   -
   Egy visszapillantás. Putin 2010 februárjában meglepetésszerüen meghivja a Lengyel miniszterelnököt Donald Tusk-ot Katyn-ba egy emlékünnepségre, furcsa modon az ország reprezentánsa, a lengyel präsident Kaczynski nélkül.
   -
   Néhány honap mulva, csak azért is, elmegy az oroszkritikus Kaczynski Katynbe, a gép furcsa modon lezuhan.... aztán jött Ukrajna, a Krim megszállása... ha jol emlékszel Lengyelország a menekült-elosztásban azért nem vesz részt mert Ukrán menekütekre vár...
   -
   Röviden, Lengyelország, a Lettek és Litvánok kérésére jön létre a közös hadgyakorlat...
   -
   En inkább arrol beszélnék veled miért akar Mo. kilépni az atom-ellenörzés szervezetéböl, pont most amikor megduplázzák a kapacitásukat? A mákfogyasztás miatt a kommunista kormány benne voltunk az interpolba, ma még az atomellenörzési bizottság is egy teher? :(
  16. Ernoe
   Ernoe
   Az én szemem elött mindig az lebeg, hogy az elmult évszázadban Amerika kénytelen volt kétszer rendetteremteni Europában.
   -
   Ami a világháboruk kirobbantását illeti itt 2:0 Europa javára. ;)
   -

   (Mi kezdtük. Az elsö világháboru kirobban a magyar tronörökös elleni merénylet miatt, a második világháboruban Mo. üzent hadat Amerikának, az Oroszoknak... nem forditva.)
   Utoljára módosítva: 2017 Január 7
  17. Jaszladany
   Jaszladany
   Hexe54 kedveli ezt.
  18. CasaLoma
   CasaLoma
   Otthon nem is emlékszem, hogy valaha is szemtől-szembe találkoztam volna orosszal, de itt elég sok orosz él. Ők se rosszabbak, vagy jobbak, mint bárki más.
   Beth-Nahrain, Jaszladany és Soproni Ede kedveli ezt.
  19. cdurmol
   cdurmol
  20. cdurmol
   cdurmol
   :rohog:
   Én sok oroszt ismerek. Magamat nem, a pálinkakészletemet kell félteni tőlük. Annak biztosan a végére járnak. :D
   Utoljára módosítva: 2017 Január 7

Megosztás