Kiderült, ki követte el a hackertámadást az amerikai választások előtt

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 6.

Melitta - 2017 Január 6, 16:35
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Sikerült azonosítani azokat az orosz ügynököket, akik az amerikai elnökválasztást megelőzően meghekkelhették a demokraták e-mailjeit – adta hírül az Independent.

  A vád szerint az ügynökök az ellopott e-maileket a WikiLeaks-nek továbbították, így próbálva Donald Trumpnak kedvező irányba befolyásolni a szavazás végkimenetelét.

  Oroszország tagad bárminemű érintettséget, a WikiLeaks megalapítója, Julian Assange szerint pedig nem Moszkvától érkeztek az információk.

  Trump, aki szintén cáfolja a híreket, pénteken találkozik ezügyben a titkosszolgálatok képviselőivel.

  A gyanúsított ügynökök neve eddig nem került napvilágra.

  computer-1591018_960_720.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 6.

  1. pitti
   pitti
   Akik itt az oroszokat vedik nem mindenki amerika ellenes. Te lennel a legnagyobb ellensege az altalanositasnak. Itt inkabb Obama ellenesseg van amit 100%-ig alairok. Baromi sokat artott a vilag politikanak es a Hillary meg erre megprobalt volna ratenni.
   Ma mar sokan biznak a Trump jozan latasaban.
   Az amerika ellenesseg szamomra is elfogadhatatlan es alul informaltsagrol tanuskodik.

   A Putinnak akkor se hiszek ha kerdez es en is fenyegetesnek latom a vilag bekere. Az oroszok ma ugyanugy vilag uralomra tornek a Putyin alatt mint a kommunista diktatura idejeben csak okosabban csinaljak. Viszont az Obama es a demokrata senkihaziak agymosasaban komputer hekkeles kerdeseben en sem hiszek. De ez nem jelenti azt hogy orosz barat vagyok.
   Ne altalanosits.
  2. atapata
   atapata
   Én nagyon nem szeretnék ismét 45 évig" ideiglenesen hazánkban tartózkodó szovjet csapatokat"se a Bakonyban az atomsilókban felhalmozott rakétákat!!
   Utoljára módosítva: 2017 Január 8
  3. Soproni Ede
   Soproni Ede
   Atapata , de másféle állomásozásokat sem és agymosást , téves hireket ugyszintén nem !! Elég volt a heccböl gondolom sokunknak , mindegy hogy balról vagy jobbról jönn !
   cdurmol, Beth-Nahrain és CasaLoma kedveli ezt.
  4. CasaLoma
   CasaLoma
   Pontosítsunk: Minden csapat, kivétel nélkül, állomásozzon a saját hazájában! Ne ideiglenesen, véglegesen!
  5. Melitta
   Melitta
   Szoc idokben nem lehetet reklamalni, hamar huvosre kerult volna az ember, ma lehet .
   Az az ido nem volt jo, a mai se tetszik. Akkor?hol lenne jo? a Holdon?
   Akkor vittek mindent szocialista megorzesre,az oroszok , ma omlik a penz az orszagba felzarkozasra evtizednyi nemzeti jovedelem jott egy Marshall segellyel nagysagu osszeg az Eubol. Ez sem jo.
   Mi lenne akkor jo? korbe keriteni az orszagot es cserekereskedelmet bevezetni az orszagon belul.
   Erre hany ember szavazna? Mert te is kint elsz Nemetorszagban az Eu legjobban teljesito orszagaba, igy azert ahol eszel es boldogulsz nem kene ennyire kritikusnak lenni. Miert nem Putyin orszagaba koltozol ?
  6. CasaLoma
   CasaLoma
   Melitta, sok millió európai ember nem szeretne háborúzni Putyinnal! Az mind meneküljön oda? Nem lenne egyszerűbb, ha azok mennének, akik annyira akarják? Ők nagyságrendekkel kevesebben vannak!
   cdurmol, Hexe54, Soproni Ede és 1 másik tag kedveli ezt.
  7. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Mit szólna? Emlékezz mit szólt, amikor Kubába próbáltak az oroszok rakétát telepíteni, pedig az nem közvetlenül a határa mellett volt, mint mondjuk Romániában.
   cdurmol és Soproni Ede kedveli ezt.
  8. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Az utolsó hülye orosz a részeges Jelcin volt, aki alatt épp hogy a szemüket ki nem lopták... Putyinról mindent lehet mondani, de nem hülye, tud számolni. Európai Unió népessége 510 millió USA népessége 320 millió Kanada népessége 35 millió, összesen: 860 millió. Az oroszok 140 millióan vannak. 140:860... :D A GDP-je meg azt hiszem Hollandiájéval egyezik meg.

   Az európai nép nem olyan eszement, hogy elhiggye, Putyin meg akarja támadni. :rohog: Még a német nép sem hiszi el, pedig ott aztán van agymosás bőven!

   www.zerohedge.com
   cdurmol, CasaLoma és Hexe54 kedveli ezt.
  9. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Majdnem teljesen igazad van, de a Világkormányt nem Putyin akarja az emberiség nyakába varrni. Hogy is lenne rá képes? Putyin fegyverkezésre 70 milliárd dollárt bír költeni az amerikai 700 miliárddal szemben. Plusz a fekete költségvetés. :D
   Most sajnos Obamáék telepítik tele az európai bázisaikat atomfegyverekkel és ez bizony nem megnyugtató számunkra.

   [​IMG] upload_2017-1-8_10-33-58.jpeg

   Remélem kihúzzuk valahogy huszadikáig, de amennyire ismerem, hogy milyen "érdekesen" működik ott a hatalom gyakorlása a háttérben, a senki által meg nem választott hatalmasságok által, hát nem vagyok valami optimista. Szerintem Trump is ugyanolyan béna kacsa lesz, mint Obama.

   Ugyanez van Eu-ban is. Ha Merkelnek tökei lennének, azt mondanám, hogy szorongatják azok, akik a világunkat valójában vezetik.:)

   Még annyit: Amerikát szeretik nálunk, annak ellenére, amit ott terjesztenek a mi országunk népéről. Főleg az amerikai népet és az amerikai alkotmányt becsülik nagyra. Kár, hogy az alkotmányuktól igyekeznek egyre jobban eltávolodni. Kennedyig vissza kellene tekerni az idő kerekét és ott mindent újra kezdeni.

   Utoljára módosítva: 2017 Január 8
   pitti és Hexe54 kedveli ezt.
  10. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Nem hallgattad meg mit mondott az amerikai tábornok a CNN riporterének? Akkor én mit mondjak?

   [​IMG]
  11. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Kénytelen volt, mert "rábeszélték";). Gondolj csak Balfour levélre vagy a Lusitania elsüllyesztésére vagy Pearl Harborra, vagy 9/11-re.
   Hexe54 kedveli ezt.
  12. tornando
   tornando
   No mondjuk halálra rémülve nem vagyok.
   De az orosz"medve" törekvései nem kisszerűek,sose voltak.
   Az összeomlást se úgy érik(érték) meg hogy jól van ez így.
   Vannak nagyhatalmi törekvéseik és ennek során maga alá próbálnak gyűrni országokat.
   Ha nem is konkrét katonai megszállással.Befolyás növekedésnek sok módja van.
   Majd következő lépésként ott szokott lenni a katonai támaszpont.
   Rémült nem vagyok, csak ott a lehetőség.
  13. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Ez a lövöldöző is Esteban Santiago nevű egykori katona volt Irakban. upload_2017-1-8_10-58-32.jpeg
   Soproni Ede kedveli ezt.
  14. Soproni Ede
   Soproni Ede
   Melitta , itt nem Putyin szeretettröl van szó , hanem csak arról , hogy szerintem senki a kisemberek közül nem szeretne egy háborút itt Europában ! Azzok a barmok akik meg szitják azzok menjenek a Ruszkikhoz egy pár boxkesztyüvel maguk és verekedjenek meg a hatalmukért !! Ne másokat küldjenek a küzdötérre ! Aztán McCain is tanulhatott volna a saját börén belölle hiszen ott volt Vietnámban a demokráciát épiteni !! De remélem , hogy Trump nem fog arra a sorsra juttni mint a Kennedy-ek !!
   cdurmol, CasaLoma, Hexe54 és 1 másik tag kedveli ezt.
  15. Melitta
   Melitta
   Talan kaptatok haduzenetet? HAdgyakorlatokat meg allandoan tartottak nyugat-europai reszen meg mielott bovult volna sok sok orszaggal.
   Amerika nem fogja megtamadni az oroszt soha Europabol, miert is tenne. Majd 70 evig orizte a beket hogy meg egy haboru ne robbanjon ki Europaba.
   Olyannal futitek egyamst ami nincs nem letezik.
   Ernoe kedveli ezt.
  16. Ernoe
   Ernoe
   En azoktol félek akik a mai napig nem ismerik be, hogy az Oroszok szabaditottak meg bennünket a naciktol és most, hogy a nationalizmus Oroszországban is kiélheti magát, hát rögtön kikiáltják öket a legjobb barátnak. :)
   -
  17. Ernoe
   Ernoe
   2014 Szeptemberben az iraki televizio kisugározott egy szatirát a terrormiliz (IS) "Islam-államrol".
   -
   A jelenetben egy zsido nö és az ördög kopulalnak, miközben egy Cowboy a keresztapát játsza. A végén egy szakálas dzsihadista bujik ki egy tojásbol. A szerzök egy sketchel akartak tréfát üzni azokbol akik abban hisznek, hogy az Egyesült Államok és az izraeli titkosszolgálat mossad felelös az IS létrejöttéért.
   -
   Szemlátomást te is azokközé a nézök közé tartozol akik nem ismerték fel a szatirát. ;)
   -
   További informatioid ahogy látom, egy schweizi mechanikusbol lett predikátor tollábol, származnak. A nevet nem irom ide, nem akarom a keresömasinát idecsalni. Akit érdekel megtalálja öket a te beirásod alapján.
   -
   A témátol függetlenül ajánlom mindenkinek, térjetek vissza az ujságolvasáshoz mert a szociális médiák nem tudják helyettesiteni a jo journalizmust.
   -
   Van rengeteg nagyon jo, alaposan recherchiert, objektiven, ragyogoan megfogalmazott irásokat tartalmazo sajto. Amit ti olvastok azok parolák, jelszavak, egyszerü világképpet szugerálo heccpropaganda.
   -
   Olvassál inkább renommiiert ujságokat, mondjuk a die Zeit-ot. :)
   -
  18. Ernoe
   Ernoe
   Most meg a Putin fog benneteket rábeszélni "hadat üzenni" az Europai unionak. :)
  19. Ernoe
   Ernoe
   Na helyben vagyunk, már ujra a származásra akarod visszavezetni a bünözést mind a nacik.
   -
   A volt katona egy igazoltan psychologiailag megbetegedet személy, egy országban ahol a fegyverhezjutás nem okoz problémát nem meglepö az ilyen viselkedés.
   -
   A fegyveres erök sehol nem verbuválnak anyira mind per pillanat Mo.-on. A fiatalok és öregek nagy elöszeretettel válaszák a munkanélküliség helyett a "határör-vadász" dicsöséges foglalkozást, izgatottan várják, hogy lássanak végre egy igazi menekültet, ne csak a televizioba.
   -
   Egyébbként a francia idegenlégioba dögivel szolgálnak magyar menekültek. ;)
  20. B.Péter
   B.Péter
   A CIA nyilvánosságra hozott egy megdönthetetlen bizonyítékot , az oroszok ezek után már mindent elismernek:
   put in.jpg

   :p:p:p
   Beth-Nahrain, CasaLoma és Ernoe kedveli ezt.

Megosztás