Kiderült, ki követte el a hackertámadást az amerikai választások előtt

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 6.

Melitta - 2017 Január 6, 16:35
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Sikerült azonosítani azokat az orosz ügynököket, akik az amerikai elnökválasztást megelőzően meghekkelhették a demokraták e-mailjeit – adta hírül az Independent.

  A vád szerint az ügynökök az ellopott e-maileket a WikiLeaks-nek továbbították, így próbálva Donald Trumpnak kedvező irányba befolyásolni a szavazás végkimenetelét.

  Oroszország tagad bárminemű érintettséget, a WikiLeaks megalapítója, Julian Assange szerint pedig nem Moszkvától érkeztek az információk.

  Trump, aki szintén cáfolja a híreket, pénteken találkozik ezügyben a titkosszolgálatok képviselőivel.

  A gyanúsított ügynökök neve eddig nem került napvilágra.

  computer-1591018_960_720.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Január 6.

  1. Ernoe
   Ernoe
   Ne felejtsük, hogy a hidegháboru idején, Europában egy-millio NATO katona állt egy-millio Warsoi-szerzödés államához tartozo katonával szemben. A nagyhatalmak területe felett, 40 éven keresztül, permanens röpködtek élesreállitott atomrakétát hordo repülögépek, mielött leszálltak a másik már a levegöben volt....
   -
   Gondolom az idegeskedök tisztába vannak hány páncélos állt akkor szemtöl szembe Europában és mit jelent a mostani állapot.
   -
   Népek egymásellen valo heccelése veszélyesebb mind akár milyen fegyver. Néhányan büszkélkednek, hogy magyarországon nem félnek az oroszoktol, ennek csak örülök.. de miota van ez igy? En emlékszem, hogy volt idö, amikor egy mikrofonba beszélni féltek az emberek, suttogtak még odahaza is, egy vicc miatt éveket lehetett kapni...
   -
   Aztán kimentek az Oroszok Mo.-rol, megalakultak a neonaci fegyveres civil alakulatok és voltak akik a határokat akarták kiigazitani, a legnagyobb ellenzéki párt vezetöje revizionista, nationalista felbujtás miatt "persona non grata" volt egy csomo szomszédos országban...
   -
   Nem tudom hova vezetett volna ha a Nato csapatok nem állomásoztak volna gyorsan Mo.-on. A saját becslésem szerint az Oroszoknak nem árt inkább használ ha a Baltikumban Nato csapatok is vannak, mert az oroszgyülölet ott egészen más qualitással rendelkezik mind nyugat-europában. Ez az én véleményem.
   Melitta és attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  2. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Ernő! Legszívesebben egy "h" betűvel kezdődő szóval szerettem volna válaszolni, de inkább nem teszem. Emlékszel, hogy nem rég volt egy kancellárotok, aki most egész közelről ismeri az oroszokat és a szándékaikat? (Nekünk meg annyi katonánk sincs, aki a határt megvédené. Most vesznek fel 3000 "gyorstalpaló "határvédőt. :D)

   "Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy a Bundeswehr részt vesz a NATO katonai erőinek telepítésében egy tévedés az orosz-német történelemmel szemben," mondta. "Hetvenöt évvel azután, hogy a német csapatok megtámadták a Szovjetuniót, újra Oroszország határaira fogják telepíteni őket. Úgy tűnik, hogy a NATO nem gondolta ezt meg." - A Süddeutsche Zeitungnak nyilatkozta ezt Gerhard Schröder, aki 2005-ig volt Németország vezetője. "Aki nem tanul a múlt hibáiból, arra ítéltetik, hogy újra átélje azt."

   Az oké, hogy a magyar történelemről gőzöd sincs, de hát a németről sincs? Sőt, még a német sajtót sem olvasod? Mit olvasol egyáltalán, aminek alapján kioktatsz itt mindenkit?
   Hexe54, B.Péter, pitti és 1 másik tag kedveli ezt.
  3. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   Nem blama,mert már 1995 körül volt arra példa hogy kinai fegyvergyártó cégek probálták pénzelni egyes szenátor jelőltek kampányait (Norinco,stb).
   Másik meg az hogy az oroszok és a kinaiak folyton azt kiabálják,hogy más országok belügyeibe ne avatkozzanak mások,de ők ezt maguk megteszik.
   Szóval kétszinüek,amit csak a vak nem lát.
  4. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   De jó hogy Schrödertől idéztél! :D
   Pont attól aki Putyin puszipajtása volt,s a cár-elvtárs segitségével fogadhatott örökbe egy orosz gyermeket.
   Kiválóan megszolgálja a 30 ezüstpénzt.
  5. Jaszladany
   Jaszladany
   Az amerikaiak dettó!
   Soproni Ede kedveli ezt.
  6. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   A leendő külügyminiszter Putyin-párti.
   A titkosszolgálat új vezetője republikánus,aki nem fog Putyinnal pertuzni :D
   A szenátusban republikánus többség van/lesz Trump alatt.
   Szóval Trumpnak vagy megjön az esze ha elolvassa a titkosszolgálati jelentéseket,vagy az államapparátus fogja megneheziteni a dolgát,s a fekete ceruzáját szépen elkobozzák :D
  7. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   Tévedsz!
   Olvasgass történelmet!
   Amerika 1945 utáni háborúi/beavatkozásai ENSZ határozatokon alapulnak.
   Ellentétben a szovjet/orosz ill. kinai cselekményekkel.
  8. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com

   Csatolt fájlok:

  9. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   Látom el kellene menned informatikai tanfolyamra.
   Tudod a különböző kormányzati internetes portálokat (nemcsak az amerikaiakat) naponta tucatszám (!) támadják szerte a világban a félmüvelt nethuszároktól kezdve a vérprofi crackerekig.
   Sok-sok ezer,sőt tizezer cimről beszélünk,s nem állhat minden egyes szerver mellett egy renegát hacker,hogy megvédje.
  10. Jaszladany
   Jaszladany
   Hogy tudsz Te így rajongani! Irigylésre méltó! Sajnos én már kinőttem a naiv korszakomból. Nem csak olvastam történelmet, de sok mindent át is éltem.

   Szóval szerinted az oroszok a mumusok, mert nyilvánosságra hoztak a szent Hillaryról olyan infókat, amiknek az ismeretében az amerikai választópolgárok nem akarták, hogy Clinton legyen az elnökük. Obama szemében ez az amerikai belügyekbe való beavatkozás, mert az lett volna a tisztességes, ha a sikerül ezeket az infókat Clintonról eltitkolni választók elől, és ők szépen megválasszák Clintont.
   Szóval az oroszok a hunyók, még véletlenül se Clinton! :D
   Beth-Nahrain és Soproni Ede kedveli ezt.
  11. Jaszladany
   Jaszladany
   És akkor mi lesz? Te most végül is mire drukkolsz? Hogy az amcsik háborút indítsanak az orosz ellen Kelet-Európából?
   Soproni Ede kedveli ezt.
  12. Jaszladany
   Jaszladany
   Ó igen, az amcsik betartják az ENSZ határozatokat! Nem is ők puccsoltak az oroszbarát afgán kormány ellen, hanem az Al Kaida meg a tálibok. És Aszadot se ők döntögették, hanem az Iszlám Állam. Ja, hogy az Al Kaida is meg az Iszlám Állam is az amerikaiak kreálmánya? Hát azt nem tiltja az ENSZ!
   És ez csak két példa volt :D Akkor Dél-Amerikában még nem is jártunk.
   Beth-Nahrain és Soproni Ede kedveli ezt.
  13. Soproni Ede
   Soproni Ede
   Jászladány , persze hogy nem hiszen Vietnámot is az UN támogatásával bombázták porig és Allende is hátbalötte magát futás közben :rohog::rohog:
   Beth-Nahrain és Jaszladany kedveli ezt.
  14. Jaszladany
   Jaszladany
   Van valami megható abban a gyermeki hitben, amivel valaki még elhiszi, hogy egy nagyhatalom (akár az orosz, akár az amcsi) maga a megtestesült becsület, tisztesség és humánum, aki puszta szívjóságból költ milliárdokat a gonosz diktátorok megdöntésére, és önfeláldozón védi az emberi jogokat és a demokráciát mindenhol a világon, mint Robin Hood vagy Superman, az elesettek és elnyomottak védelmezője. :D Ah, de szép is lenne, ha lenne ilyen tökéletes hatalom!
   Beth-Nahrain és Soproni Ede kedveli ezt.
  15. Melitta
   Melitta
   Az utobbi par szaz evben meg jo oldalra nem alltatok erdemes lenne egyszer elkezdeni.
  16. Jaszladany
   Jaszladany
   Melyik a jó oldal?
  17. CasaLoma
   CasaLoma
   Szerintem ez mindig utólag derül ki, ha egyáltalán kiderül.
   (a történészek viszont abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy végtelen hosszú idejük van az elemzésre, utólag! )
   Beth-Nahrain és Soproni Ede kedveli ezt.
  18. Jaszladany
   Jaszladany
   Én azt látom, a történészek utólag is mindig azt nevezik jó oldalnak, amelyik az épp uralkodó rezsim érdeke. Szóval a történelem sem ad ebben támpontot, mivel a következő rezsimek mindig átírják a saját érdekeiknek megfelelően.
   Beth-Nahrain, Soproni Ede és CasaLoma kedveli ezt.
  19. Melitta
   Melitta
   A ket vilaghaborus reszvetunket jonak nevezed?
   Ernoe és CasaLoma kedveli ezt.
  20. CasaLoma
   CasaLoma
   Akkor, ott, ők így döntöttek. Ki tudja, hogy a helyükben mi mit tettünk volna?
   Beth-Nahrain és Soproni Ede kedveli ezt.

Megosztás