Kidobhatják az egyetemistákat, ha nem tartják be a járványügyi szabályokat

A kanadai British Columbia Egyetem (UBC) arra figyelmeztette hallgatóit, hogy maradéktalanul tartsák be a gyülekezéssel kapcsolatos előírásokat, máskülönben örökre elbocsáthatják őket a campusról.

Thandi Fletcher, a UBC szóvivője elmondta, határozottan szeretnének fellépni a szabálysértőkkel szemben, így akik megszegik a gyülekezési rendeleteket, azokat akár fel is függeszthetik és kidobhatják az egyetemről.

Pénteken Brit Columbia állam egészségügyi hatósága bejelentette, határozatlan ideig meghosszabbítják a provincia covid-intézkedéseit, így továbbra is köteles lesz mindenki az előírások szerint élni – adta hírül a City News.

Fletcher elmondta, miközben az egyetemi közösség nagy része követi az egészségügyi szabályokat, több alkalommal jelentettek illegális eseményeket, amelyeken nem vették figyelembe a gyülekezési törvényeket.

A szóvivő kiemelte, az egyetem nem tolerálja azokat az embereket, akik mások biztonságát és egészségét kockáztatják azzal, hogy önző módon viselkednek és pandémia ellenére szórakoznak.

Aki nem követi a magatartási kódexet, azt nemcsak a campusról, hanem az egyetem területéről is kitilthatják, ezért Fletcher azt kérte a diákoktól, viselkedjenek felelősségteljesen, és ne vegyenek részt illegális bulikon.

Egyelőre még nem kellett komolyabb ügyben eljárniuk, ezért az egyetem vezetősége azt reméli, az előzetesen belengetett szankciók megteszik a hatásukat, így nem kell más eszközhöz nyúlniuk.

British Columbia Egyetem (UBC).jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra. Segítenétek hogy tudok könyveket letölteni?
goyo wrote on zolipost's profile.
Szia, fura helyre irtál :)

A Cool Edit Pro 7 éves progi. Az utódja az Adobe Audition.

Adobe Audition letöltés

Cool Edit Pro letöltés
Sziasztok! Cool edit pro 2.1 zeneszerkesztő program kellene. Ki tud ebben segíteni? Köszönöm előre is: zoli
Szia! Keresem a következő társasjáték képeit. Headu: egyszer volt, hol nem volt, történetmesélős társasjáték. köszönöm
Szép napot! :)
Keresem Balázs Judit: Mindenki egyformán különböző című könyvét pdf.-ben. Hálásan köszönöm, ha valaki feltölti.

Statisztikák

Témák
36,406
Üzenet
4,390,048
Tagok
590,340
Legújabb tagunk
Banitacsami
Oldal tetejére