Kidobhatják az egyetemistákat, ha nem tartják be a járványügyi szabályokat

A kanadai British Columbia Egyetem (UBC) arra figyelmeztette hallgatóit, hogy maradéktalanul tartsák be a gyülekezéssel kapcsolatos előírásokat, máskülönben örökre elbocsáthatják őket a campusról.

Thandi Fletcher, a UBC szóvivője elmondta, határozottan szeretnének fellépni a szabálysértőkkel szemben, így akik megszegik a gyülekezési rendeleteket, azokat akár fel is függeszthetik és kidobhatják az egyetemről.

Pénteken Brit Columbia állam egészségügyi hatósága bejelentette, határozatlan ideig meghosszabbítják a provincia covid-intézkedéseit, így továbbra is köteles lesz mindenki az előírások szerint élni – adta hírül a City News.

Fletcher elmondta, miközben az egyetemi közösség nagy része követi az egészségügyi szabályokat, több alkalommal jelentettek illegális eseményeket, amelyeken nem vették figyelembe a gyülekezési törvényeket.

A szóvivő kiemelte, az egyetem nem tolerálja azokat az embereket, akik mások biztonságát és egészségét kockáztatják azzal, hogy önző módon viselkednek és pandémia ellenére szórakoznak.

Aki nem követi a magatartási kódexet, azt nemcsak a campusról, hanem az egyetem területéről is kitilthatják, ezért Fletcher azt kérte a diákoktól, viselkedjenek felelősségteljesen, és ne vegyenek részt illegális bulikon.

Egyelőre még nem kellett komolyabb ügyben eljárniuk, ezért az egyetem vezetősége azt reméli, az előzetesen belengetett szankciók megteszik a hatásukat, így nem kell más eszközhöz nyúlniuk.

British Columbia Egyetem (UBC).jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok, köszönöm a befogadást! Tudna nekem segíteni valaki, vizsla és tacskò horgolási mintával? Sehol nem találok csak elnagyolt leírásokat, de lehet, hogy rossz helyen keresem. Ha sikerül elkészíteni, nektek is megmutatom. Köszönöm a lehetőséget!
sista71 wrote on mikozsolne's profile.
Sziasztok! Sokszínű matematika munkafüzet 7. osztály megoldással, ha valakinek meg van előre is nagyon köszönöm.
Kicsichi wrote on Ajuda67's profile.
Helló, engem a Thea Harrison- Ősi fajok , sorozat érdekelne . A Született gonosz volt az utolsó amit el tudtam olvasni és nagyon érdekelne a folytatás. Előre is köszi a segítséget. :)
Saci. wrote on Keszterke's profile.
Szia!
Ne haragudj a zavarásért!
Feltöltöttél egy mackós hang-kép egyeztetéshez, auditív differenciálás fejlesztéséhez egy hanganyagot. (még 2015-ben)
Nem tudod véletlenül a pontos forrását a képeknek, hanganyagnak?
Most szükségem lenne rá.

Köszönöm a választ!

Saci
keresztúr wrote on imbusz's profile.
Kedves imbusz!
Már megint jövök egy kéréssel; de, NAGYON KÖSZÖNÖM, a feltett könyveket, a NC sorozatból. Átnéztem a könyveimet, és még egy hiányzik. A kérés megint, csak az, hogy ha meglenne,
Neked, és feltöltenéd, nagy öröm lenne számomra. A keresett könyv: Ókori görögök.
köszönettel, keresztúr

Statisztikák

Témák
36,414
Üzenet
4,392,122
Tagok
590,557
Legújabb tagunk
Cs Aivlizs
Oldal tetejére