Kidobhatják az egyetemistákat, ha nem tartják be a járványügyi szabályokat

A kanadai British Columbia Egyetem (UBC) arra figyelmeztette hallgatóit, hogy maradéktalanul tartsák be a gyülekezéssel kapcsolatos előírásokat, máskülönben örökre elbocsáthatják őket a campusról.

Thandi Fletcher, a UBC szóvivője elmondta, határozottan szeretnének fellépni a szabálysértőkkel szemben, így akik megszegik a gyülekezési rendeleteket, azokat akár fel is függeszthetik és kidobhatják az egyetemről.

Pénteken Brit Columbia állam egészségügyi hatósága bejelentette, határozatlan ideig meghosszabbítják a provincia covid-intézkedéseit, így továbbra is köteles lesz mindenki az előírások szerint élni – adta hírül a City News.

Fletcher elmondta, miközben az egyetemi közösség nagy része követi az egészségügyi szabályokat, több alkalommal jelentettek illegális eseményeket, amelyeken nem vették figyelembe a gyülekezési törvényeket.

A szóvivő kiemelte, az egyetem nem tolerálja azokat az embereket, akik mások biztonságát és egészségét kockáztatják azzal, hogy önző módon viselkednek és pandémia ellenére szórakoznak.

Aki nem követi a magatartási kódexet, azt nemcsak a campusról, hanem az egyetem területéről is kitilthatják, ezért Fletcher azt kérte a diákoktól, viselkedjenek felelősségteljesen, és ne vegyenek részt illegális bulikon.

Egyelőre még nem kellett komolyabb ügyben eljárniuk, ezért az egyetem vezetősége azt reméli, az előzetesen belengetett szankciók megteszik a hatásukat, így nem kell más eszközhöz nyúlniuk.

British Columbia Egyetem (UBC).jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Eia wrote on Malinák Irén's profile.
Andara wrote on Asil's profile.
Kedves Asil!

Esetleg a Juliette Párizsban nincs meg véletlenül.
Előre is köszönöm.

Andara
keresztúr wrote on Maxell Miklós's profile.
Szia, ez a régi könyv 1994-es, ha érdekel, innen le lehet tölteni:
Iren84 wrote on usakriszta's profile.
Szia! Bocsika a zavarásért. :) Olyan kérdésem lenne hogy megvan még esetlega Zóna Fun 2 dvd-d? Sajnos a linkek közül már csak 1 müködött. :) Köszi szépen. Ici

Statisztikák

Témák
37,180
Üzenet
4,559,060
Tagok
600,517
Legújabb tagunk
Keresztesi Anita
Oldal tetejére