Kiengedték a börtönből, elindult az esküvőjére, újra lecsukták

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
eskuvore varva.jpg

A 23 éves Timothy N. Thompson óránként 160 kilométeres sebességgel hajtott terepjárójával, mégsem sikerült megnősülnie, viszont eljutott egészen a ceremónia helyszínére.

Pár órával azután, hogy kiengedték a börtönből, gyorshajtás miatt megint rács mögé került egy férfi az Egyesült Államokban. Azért száguldott, mert épp aznap volt - illetve lett volna - az esküvője, ő meg nem akarta lekésni.


A 23 éves Timothy N. Thompson óránként 160 kilométeres sebességgel hajtott terepjárójával, mégsem sikerült megnősülnie, viszont eljutott egészen a ceremónia helyszínére - a rendőrséggel a sarkában.

A chicagói templom parkolójában azután csinált egy "rendőrkanyart", és füstölgő gumikkal ismét menekülőre fogta. Amikor a rendőrségnek végül mégis sikerült megállítania, a vőlegény nem tagadta a gyorshajtás vétségét, mentségéül azt hozta fel, hogy a saját esküvőjére kellett sietnie, és vezetés közben vészvillogóval, dudálással figyelmeztette a többi autóst, hogy vigyázzanak, nehogy baleset történjen.

A férfi ellen nem csupán gyorshajtás, hanem gondatlan vezetés címén is eljárás indult, sőt megvádolták azzal is, hogy szembeszegült a hatósági intézkedéssel - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.
 

Mani85

Állandó Tag
Állandó Tag
nem tartom valószínűnek,hogy lenne még egy lehetősége az esküvőre,hacsak nem annyira oda van érte a nő,hogy tegyen még egy kísérletet,hátha most odaér
 
Oldal tetejére