Kifogtál egy ARANYHALAT. Mit kérnél tőle?

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Elég időt és hozzá napi betevőt :) A plusz egy kívánságom pedig az, hogy közelebb kerülhessek a húsz szükséges hozzászóláshoz :)
*
Ez tetszik, ötletes! Mármint a kérések így egy kosárba tevése... Tulajdonképpen megvan a 3 kívánság! Halacska nevében nem tudok nyilatkozni, de biztos lehetsz benne, hogy érdekedben "eljárok".
images
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Mai napon többször ERRE a topikra gondoltam. Valójában mi a legfontosabb?
- Egészségünk és a hozzánk tartozó emberek, állatok egészsége.
- Szeretteink - akik szeretnek a hibáinkkal és az erényeinkkel együtt és önzetlenül.
- Barátaink - akiket akár az éjszaka közepén is felhívhatjuk, bármi okból. S, nem azt kérdezik, hogy "hány óra van?" - De azt, hogy "hová menjek? Mit tudok segíteni?"
- Nem, nem szükséges a palota, a sok szoba, a pompa, a sok ékszer, még a sok pénz sem. Csak mindig legyen annyi, hogy gond nélkül, de meg tudjunk élni. Legyen minden áldott napon elég ennivalónk és ne okozzon gondot a számlák kiegyenlítése.
- Aki fiatal és aki már nem fiatal, annak is legyen szerelem (ha van rá igénye), de szeretet mindenképpen az életében...
Igen. Ezek a kívánságok.
Mielőtt kérünk, mindig köszönjük meg Égnek, Sorsnak - hogy élünk, hogy látunk, hogy el tudjuk magunkat látni, hogy a munkáinkban találunk örömet, hogy van fedél a fejünk felett, hogy van biztos jövedelmünk.
Ha nincs, akkor az már a kérések kategóriájába tartozik.
Legyenek szép élményeink de szép emlékeink, mindenképpen:

 

Judit1976

Állandó Tag
Állandó Tag
Aranyhal:
- Engedj vissza a vízbe, s ezért Neked három kívánságod teljesítem!
- Hű+Ha, ez nem ám varázslat? Valóban teljesíted mindhárom kívánságomat?! - tesszük fel az ilyenkor "szokásos" kérdésünket.
- Úgy ám! De csak három mondatban kérheted ezt tőlem, a visszanyert szabadságomért.
*

A halacskát ezek után, visszaeresztettük a vízbe, s Ő onnan még vissza is szólt: "ne felejtsd el, a kívánságodat, csak három mondatban kérheted". :cool:
*

Mit tartasz fontosnak, legfontosabbnak az életedben?
Mi történjék?
..és mi nem?
Mi valósuljon meg?
Mire vágysz?
*
Itt a mese csak elkezdődött.
Kedves Olvasóink és Topic-társaink!
Nosza, kezdjük el ezt az izgalmas játékot. Írjuk meg azokat a kívánságainkat három mondatban. Amelyektől azt reméljük, ha teljesül, akkor leszünk boldogabbak, szerencsésebbek.
Végre sínen lesz majd, ezek után, az életünk :rolleyes:

Jómagam nem bújnék az Aranyhalacska bőrébe :oops:, sőt azt sem:dr_4: ígérem, hogy teljesíteném azokat a kívánságokat, mert, mint tudjuk :oaz én eklázsiám irgalmatlanul szegény :(
Amit ígérek, azt be is tartom. Így azt is, hogy a kívánságokat figyelemmel, szeretettel olvassuk el, de nem tudjuk teljesíteni. Erre csak a mesebeli Halacska képes, ha képes...:dr_24:
Arra viszont kíváncsi lennék, ki és hogyan élné meg ezt a mesét, helyesebben ennek a mesének a folytatását? ;) Ezeket a három mondatos kívánságokat - sejtem, - mind többen és többen olvasnák és tanulnánk is belőle. Kinek mi a fontos és mi a kevésbé az életében, az életéhez?
Nosza, a nevében, szeretettel várom az óhajokat, amit "természetesen" neki, azonnal továbbítok.


G.B.
1 EGÉSZSÉGET
2 NYUGALMAT
3 EGY TÁRSAT :)
 
Oldal tetejére