Kilépési hullám követi a kizárásokat az MSZP-nél

Tucatnyi helyi szervezet készíti elő a hétvégén, hogy kollektívan kilép a Magyar Szocialista Pártból. Információink szerint így kívánnak tiltakozni az MSZP vezetőségének kizárási hullámára.

Nagyüzemi működésre kapcsolt az MSZP párttagjainak kizárása ügyében. Információink szerint szombaton kitessékelték a pártból Szakács Lászlót, Juhászné Lévai Katalint és Morkai Mihályt. Korábban pedig egykori elnökétől, Molnár Gyulától szabadult meg a párt. A kizárások mögött mindenhol a DK sejlik fel.


Mint korábban megírtuk: Molnárnak azért kellett mennie, mert a DK jelöltjeként indul budai kerületében, és ha nyer, a Demokratikus Koalíció frakciójába ülne be. Az etikai bizottság szívét az sem lágyította meg, hogy minderről nem Molnár, hanem a pártelnök Tóth Bertalan, valamint Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc döntött. A volt pártelnök egy pártközi alku része volt csupán, még beleszólása sem volt saját sorsába. Tóth és pártja azonban mindezért kirúgta.

Hasonlóan jártak el a pécsi Szakács Lászlóval is, aki ugyancsak DK-s támogatása miatt kényszerült távozni az MSZP-ből. Lapunk úgy tudja: ez sem Szakács döntése volt, most mégis vele vitetik el a balhét.

A debreceni Juhászné Lévai Katalinnak, aki egy éve még a párt hajdú-bihari választmányát vezette, azért kell távoznia az etikai bizottság szerint, mert több DK-s posztot osztott meg közösségi oldalán, mint MSZP-st. Igen.

Morkai Mihály, volt miskolci alpolgármester maga tett lépéseket a DK felé, mondván: az MSZP legutóbbi tisztújításán „letért a törvényes és etikus útról”. Neki is útilaput kötöttek a talpa alá.

A rapid kizárásokra válaszul tucatnál is több megyei, illetve városi MSZP-szervezet jelenti be a jövő hét elején, hogy kollektívan távoznak a Szocialista Pártból.

mszp.jpg
 
De nem lehet más a véleményünk egy olyan emberről, aki a saját zsebére dolgozik, s a családját, a sleppjét juttatja közpénzből előnyökhöz.
Nem is akármilyen mértékben!
Mindezt úgy, hogy felrúgta az ország jogrendszerét, s önkényuralmat épít.

Ez a helyzet hosszú évek óta a fideszes szavazók sara.
Ezzel egyet is értek.
De látod, még 10 év után is őt tartják a kisebb rossznak, és amíg ezen nem sikerül változtatni, addig minden marad a régiben.
 
Ezzel egyet is értek.
De látod, még 10 év után is őt tartják a kisebb rossznak, és amíg ezen nem sikerül változtatni, addig minden marad a régiben.
Most is az ellenzékieknek az a legnagyobb hírük hogy HA nyernek akkor a pedofil törvényt visszavonják.
Noooormálisak Margit???
 
Most is az ellenzékieknek az a legnagyobb hírük hogy HA nyernek akkor a pedofil törvényt visszavonják.
Noooormálisak Margit???
Nem, azért nem csak ennyi.
Hacsak a CH-n megjelent riportot végighallgatja bárki, hallhatja, hogy nem a pedofilokról szóló törvény a legnagyobb gond.
1625085841101.png

(S akad még, de én nem csodálkozom, hogy nem terítenek ki minden lapot. Egyébként járják az országot többen is, csak nem hozza le a közpénzből fenntartott Fidesz-tv - na, ebben is lesz változás, az biztos.)

Orbán edzi ezzel a szavazótáborát, s spannolja föl megint a gyűlöletet a másik országlakó ellen.
S elég sok hülye akad mindkét oldalon, már elnézést kérek, hogy ugrik is erre, pro és kontra.

Egyébként példátlan, ahogyan kimosdatják a párttársaikat, lásd Kaleta, Sz.Balázs, Fohsz.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Amanda33 wrote on Fidji's profile.
Dr Bernard Spock könyvei engem is érdekelnének, ha még megvannak
Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.
Fehér József wrote on janikaaa24's profile.
Midi Sies letőlteni mert törölni fogják .

Statisztikák

Témák
36,983
Üzenet
4,512,514
Tagok
597,488
Legújabb tagunk
Valaki9183
Oldal tetejére