Kilépési hullám követi a kizárásokat az MSZP-nél

Tucatnyi helyi szervezet készíti elő a hétvégén, hogy kollektívan kilép a Magyar Szocialista Pártból. Információink szerint így kívánnak tiltakozni az MSZP vezetőségének kizárási hullámára.

Nagyüzemi működésre kapcsolt az MSZP párttagjainak kizárása ügyében. Információink szerint szombaton kitessékelték a pártból Szakács Lászlót, Juhászné Lévai Katalint és Morkai Mihályt. Korábban pedig egykori elnökétől, Molnár Gyulától szabadult meg a párt. A kizárások mögött mindenhol a DK sejlik fel.


Mint korábban megírtuk: Molnárnak azért kellett mennie, mert a DK jelöltjeként indul budai kerületében, és ha nyer, a Demokratikus Koalíció frakciójába ülne be. Az etikai bizottság szívét az sem lágyította meg, hogy minderről nem Molnár, hanem a pártelnök Tóth Bertalan, valamint Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc döntött. A volt pártelnök egy pártközi alku része volt csupán, még beleszólása sem volt saját sorsába. Tóth és pártja azonban mindezért kirúgta.

Hasonlóan jártak el a pécsi Szakács Lászlóval is, aki ugyancsak DK-s támogatása miatt kényszerült távozni az MSZP-ből. Lapunk úgy tudja: ez sem Szakács döntése volt, most mégis vele vitetik el a balhét.

A debreceni Juhászné Lévai Katalinnak, aki egy éve még a párt hajdú-bihari választmányát vezette, azért kell távoznia az etikai bizottság szerint, mert több DK-s posztot osztott meg közösségi oldalán, mint MSZP-st. Igen.

Morkai Mihály, volt miskolci alpolgármester maga tett lépéseket a DK felé, mondván: az MSZP legutóbbi tisztújításán „letért a törvényes és etikus útról”. Neki is útilaput kötöttek a talpa alá.

A rapid kizárásokra válaszul tucatnál is több megyei, illetve városi MSZP-szervezet jelenti be a jövő hét elején, hogy kollektívan távoznak a Szocialista Pártból.

mszp.jpg
 
De nem lehet más a véleményünk egy olyan emberről, aki a saját zsebére dolgozik, s a családját, a sleppjét juttatja közpénzből előnyökhöz.
Nem is akármilyen mértékben!
Mindezt úgy, hogy felrúgta az ország jogrendszerét, s önkényuralmat épít.

Ez a helyzet hosszú évek óta a fideszes szavazók sara.
Ezzel egyet is értek.
De látod, még 10 év után is őt tartják a kisebb rossznak, és amíg ezen nem sikerül változtatni, addig minden marad a régiben.
 
Ezzel egyet is értek.
De látod, még 10 év után is őt tartják a kisebb rossznak, és amíg ezen nem sikerül változtatni, addig minden marad a régiben.
Most is az ellenzékieknek az a legnagyobb hírük hogy HA nyernek akkor a pedofil törvényt visszavonják.
Noooormálisak Margit???
 
Most is az ellenzékieknek az a legnagyobb hírük hogy HA nyernek akkor a pedofil törvényt visszavonják.
Noooormálisak Margit???
Nem, azért nem csak ennyi.
Hacsak a CH-n megjelent riportot végighallgatja bárki, hallhatja, hogy nem a pedofilokról szóló törvény a legnagyobb gond.
1625085841101.png

(S akad még, de én nem csodálkozom, hogy nem terítenek ki minden lapot. Egyébként járják az országot többen is, csak nem hozza le a közpénzből fenntartott Fidesz-tv - na, ebben is lesz változás, az biztos.)

Orbán edzi ezzel a szavazótáborát, s spannolja föl megint a gyűlöletet a másik országlakó ellen.
S elég sok hülye akad mindkét oldalon, már elnézést kérek, hogy ugrik is erre, pro és kontra.

Egyébként példátlan, ahogyan kimosdatják a párttársaikat, lásd Kaleta, Sz.Balázs, Fohsz.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

marki_78 wrote on Moni76's profile.
Szia Móni! Érdeklődnék, hogy megtaláltad-e a egységes érettségei feladatgyujtemény gyakorlófeladatok megoldását fizikából 2012-es változtatot. Nekem is kellene. Köszönöm Tamás
Schöninger wrote on Priegl's profile.
Tisztelt Papné Asszony!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, dr. Schöninger Róbert vagyok. Szomor község vonatkozásában zajlik egy helytörténeti kiadvány összeállítása. Szomori vonatkozás okán lehetséges lenne Önnel a kapcsolatfelvétel?

Köszönettel és Tisztelettel
dr. Schöninger Róbert
Pandacica wrote on manyoc's profile.
Szia! Egy játék felől érdeklődnék. Szerintem Te raktad fel-s én nem tudom a nevét. A játékszabályát meg elhagytam valahol...... Tudnál segíteni? Nyomozós kártyajáték-amiben állatfigurák a gynusítottak: kapal, szemüveg újság stb-s ezen kártyák elapján kell a tettest megtalálni. Köszönöm! Ida
Noncsi13 wrote on ZvIki's profile.
Sziasztok! Esetleg 3. osztály Mozaikos nyelvtan tudásszintfelmérő nincs valakinek?
Sziasztok! 9.osztályos témazárókra felmérőke lenne szükségem. Ha van valakinek legyen kedves megosztani velem köszönöm

Statisztikák

Témák
36,744
Üzenet
4,465,099
Tagok
593,864
Legújabb tagunk
Schöller Erika
Oldal tetejére