Kinek mi a hobbija?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

RealBrigitte

Állandó Tag
Állandó Tag
a család.
francia filmeket gyűjtenék ha tudnék,de Mo-on nem lehet. francia zenék hallgatása. olvasás, kivéve ponyvaregények. túrázás a hegyekben. jóga és minden más sport, ami nem vizi és ami a szabadban végezhető friss levegőn. ja, és nyelvtanulás és kémia.
 

benina

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretek olvasni zenét hallgatni szeretkezni meg boldognak lenni.Meg szeretem ha gyerekeim hozzám bújnak és átölelnek...
 

Tamoko

Állandó Tag
Állandó Tag
Leginkább számitógépen játszani szeretek, de sokszor japánul is tanulok, ami tudom, egy elég furcsa hobbi.
 

ligyula

Állandó Tag
Állandó Tag
Az eszperantó levelezés hobbi?
Mindenesetre sok kultúrával, érdekes emberekkel, tájakkal, érzésekkel lehet általa megismerkedni. Sokkal személyesebb, mint a neten való kutakodás.
És ahhoz, hogy tudjak miről írni nem árt, ha egyéb dolgokkal is foglalkozom:
szeretek olvasni, érdekel a történelem, a vallás, a középkori építészet és kultúra, imádom a természetet, és megpróbálom bevarázsolni a lakásba, a kertbe. (akvárium, "hüllárium", kutyák, macsek) Tehát egy kis barkácsolás, kertészkedés(magad uram, ha szolgád - és pénzed - nincs).
Két végén égetem? Lehet. De én élvezem.
 

nnoel

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok nekem a számítógép, póker ,matek, sudoku,foci és floorball a hobbiaim némelyiket több némelyiket kevesebb sikerrel:D
 

linda11

Állandó Tag
Állandó Tag
sok embernek lehet hasonló hobbija, nekem is mit itt sokaknak az olvasás a legkedvesebb hobbim, de ezen kívül szeretek táncolni nem is olyan rég óta hastáncolni, zenehallgatás, és talán sokan nem vallják be de egyik hobbim még a "turkálás " jó dolog ilyen üzletekben keresgélni például a lakást egy újabb dísszel ékesíteni vagy olyan dolot találni amit szívesen hordasz a hétköznapokban
sziasztok
 

ossiris

Új tag
Én szívesen járom a természetet,gombászás,bogyók meg gyógynövények gyűjtése miatt,de csak úgy is pihenés meg a természetben való gyönyörködés céljából is.Ezen kívül szeretek olvasni,zenét hallgatni és néha ha az időm engedi,sportolok is.
 

blake

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem az életem az éneklés és az olvasás. Mindent szívesen olvasok és éneklek. Máshoz szinte nem is értek. Na jó imádok a természetben járni, sokat sétálni és minden, ami macska és macskás dolog. De akkor is az éneklés a minden.
 

euphorion

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvasok, nagy mennyiségben; írok, rajzolok, filmet nézek. Aludni is szeretek, de az előbbiek miatt kevesebb, mint szeretném.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére