Kineziológia

gerleiati

Állandó Tag
Állandó Tag
én egyszer próbáltam, gyakorlatilag tökéletesen visszaigazolta az orvosi diagnózist, csak sokkal fájdalommentesebben, gyorsabban, ráadásul olyan is kiderült 1 óra alatt, amit utána 3 hónapig próbáltak megtalálni a dokik.
 

ephorus

Állandó Tag
Állandó Tag
a megbocsajtas nem a kineziologia sajatossaga... tobb agat "muvelem" a kineziologianak, nagyobb hangsuly van a felismereseken mint magan a megbocsajtason. Lehet, hogy a Belso utazasra gondolsz? Ott van kiemelkedo szerepe a tabortuz koruli megbocsajtasnak:)
 

contact

Állandó Tag
Állandó Tag
a megbocsajtas nem a kineziologia sajatossaga... tobb agat "muvelem" a kineziologianak, nagyobb hangsuly van a felismereseken mint magan a megbocsajtason. Lehet, hogy a Belso utazasra gondolsz? Ott van kiemelkedo szerepe a tabortuz koruli megbocsajtasnak:)
Az AFT használja a megbocsátás rendszerét. Ez is a kinez egyik ága, bár nem elterjedt. Mégis azt gondolom sokszor jobb mint a One Brain. Bár én a kettőt együtt alkalmazom.Tapasztalatom szerint a betegek többsége még magának sem tud megbocsétani nem hogy másna. a z elfogadás megbocsátaás pedig jóval magasabb tudatszint mint a harag, vagy a bűntudat. Ezért jó a megbocsátás. Persze nem csak tudatos szinten. Szép napot!
 

MneKata

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Itt új vagyok!
Pár éve voltam én is kineziológusnál, éééés valójában nem lett eredménye. Igaz, a kisfiam problémáját oldottuk rajtam keresztül. Kisgyerekeknél lehet így is.
(van hogy a gyerek baja, viselkedése, valójában a szülők problémája miatt van. És nem a gyereket, hanem a szülőket kell oldani!)
Mégis hiszek benne!
Most kezdtem el én is a tanfolyamot! ha csak a saját és családom (barátaim) problémáján tudok segíteni, már az is valami. A tafolyam egy napja, pont annyiba kerül (most nekem), mint amennyit én fizettem pár éve a kineziológusnak.
Már az első nap is sok jó dolgot tanultunk! Ha van valakinek a témával kapcsolatban valamilyen anyaga, és megosztaná, megköszönöm!
 

biszusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki vele találkozik az az ÉLETTEL találkozik. Azzal a boldogító élettel, amely éppen az emberi kapcsolatok felhasználásával válik egyre szubjektívebbé. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy a földi élet egy olyan tükörszoba, amelyben minden egyes ember egy-egy tükör számunkra. Amíg őket ismergetjük, egyre jobban megismerhetjük magunkat, és természetesen Őt is. Így egyre közelebb kerülhetünk egymáshoz, mert egyre jobban megvilágosodik előttünk, hogy Isten minket Őnmagára teremtett. Ennek a kapcsolatunknak elmélyítésére valóban alkalmas eszköz lehet a kinezológia. Igen mert az emberi test, az emberi izmok görcsös merevsége akadály a szellem számára, hogy átitatódjék Lelkével. Ennek az a legbensőbb oka, hogy Őt nem erőlködéssel lehet átélni, hanem hittel, bizalommal, tehár Rá hagyatkozással. Itt nem semmittevésről van szó!

Aki kifekszik a Napra, az azzal, hogy a Napra feküdt, már mindent megtett annak érdekében, hogy a napsugarak átjárják. Aki úgy csendesedik el, hogy édes jelenlétére koncentrál, az testileg annyira el tud lazulni, hogy szinte kiléphet a testéből. Az emlitett különböző izomfeszültségek, görcsök, megfelelő mozgás - és gondolkodásterápiával nagyon sok lekötött életenergiát tudnak felszabadítani. De természetesen e tanfolyamok nélkül is elérhető ez, ha megfelelő hit és bizalom él valakiben.

Ennél a tanfolyamnál is, mint a többinél, legfőbb probléma az, hogy nem annak az ÚJ parancsnak jegyében történnek, amelyet Ő adott nekünk (Jn 13:34). Így csupán felületi kezelést kap az, aki aláveti magát a tanfolyamon hallottaknak. Furcsa megfogalmazással úgy lehet találóan kifejezni: E tanfolyamok hatására legtöbben rosszul gyógyulnak meg. Jól meggyógyulni csak Érte élő ember tud. Rosszul meggyógyulni mindazok tudnak, akik nem eszköznek, hanem célnak gondolják a testi egészséget. Mivel ezek vannak többen, ezért csak nagyon keveseknek használ e tanfolyamok elvégzése. Szinte csak olyanoknak, akik e nélkül is eljutnak hitük által arra a színtre, hogy Tőle energiát tudnak átvenni, és mások felé ennek erejét áldásként tudják közvetíteni.

A kinezológiának is csak akkor van lelkileg is gyógyító hatása, ha hiszünk abban, amit csinálunk. Óriási energia-tartalék van bennünk kihasználatlanúl! A hit valóban csodákra képes! De tudnunk kell, hogy nem a csoda a lényeg. Még csak a testi gyógyulás sem! A Lényeg a Vele való élő kapcsolat, amely békét teremt abban, aki élő hittel hisz Benne. E béke nem függ a test állapotától. Aránytalanúl több azoknak a száma, akik betegen az Ő békéjét hordják szívükben, mint azoknak, akik egészségesen fogadják be magukba Őt.
 

lukacsevi

Új tag
Ti már hallottatok kineziológus általi fém kivezetésről? Lányomnál végeztek ilyet a különböző blokkok feloldása végett. Nem vagyok nagyon orvos párti, de állítólag ez a fém kivezetés igen nehezen és lassan történik. Szóval nem tudom, hogy ez a dolog nem szemfényvesztés-e?
 

ephorus

Állandó Tag
Állandó Tag
az AFT modszereben van egy olyan sor ami nehezfem mergezesre valo. Volt mar ra pelda, hogy pl. amalgam tomesek eseten (meg regrol maradtak a illetonel) ezt a kopogtatasi sort kellett alkalmazni.
Amennyiben errol lenne szo, nyugi, nem fajdalmas es nincs mellektunete :o)))
Mivel tulajdonkeppen arrol szol, hogy behangolja testet, visszaallitja a megfelelo rezgesre mindenki szamara biztonsagos.
En mar tobb eve hasznalom az AFT kopogtatasait, eddig meg nem volt olyan ahol ne hozott volna latvanyos es gyors eredmenyt. Csak ajanlani tudom!
 

anoi99

Állandó Tag
Állandó Tag
Én új vagyok itt, de One Brain módszerben én is tudok segíteni, ha kérdése van valakinek. Én személy szerint nagyon jónak tartom.
 

gagyi_imola

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Milyen tipusu problemaval lehet kinezhez fordulni?Mondjukmar egy nagyon elhanyagolt betegseggel is(pl daganat)? Gyogyithato kinez altal ez a folyamat is?
Imola
 

havert

Állandó Tag
Állandó Tag
Kineziológiával 30 éves Rövidlátást lehet-e gyógyítani, mennyi idő mire eredmény tapasztalható, teljes gyógyulás lehetséges-e?

Születési, magzati begeséget lehet-e kineziológiával gyógyítani?

Súlyosabb betegségek gyógyulása közben mennyire jelentkeznek komolyabb gyógyulási folyamatok, tünetek?

Köszönöm.
 

contact

Állandó Tag
Állandó Tag
Kineziológiával 30 éves Rövidlátást lehet-e gyógyítani, mennyi idő mire eredmény tapasztalható, teljes gyógyulás lehetséges-e?

Születési, magzati begeséget lehet-e kineziológiával gyógyítani?

Súlyosabb betegségek gyógyulása közben mennyire jelentkeznek komolyabb gyógyulási folyamatok, tünetek?

Köszönöm.
Szia!
A rövidlátás javitható, és minden más is. A dolog a következő képpen működik.
Ami a betegséget okozza a szervezetben az egy blokk, amit ha kioldunk, eltűnik a fizikai betegség. Megkeressük azt a kort, és azt helyzetet, vagy dolgot, ami a negativ érzelmnek folyamatosan töltést ad, hisen amikor a jövőben hasonló szituáció lép fel az agy, a régi berögzült hitrendszer szerint gondolkodik.
Pl: ha valamikor anyuka kiabál a gyerekkel és az épp banánt eszik és ez mondjuk nagyon stresszeli a gyermeket, lehet a banánra allergiás reakció lép fel a jövőben. Vagy az az izom ami akkor működött, azon blokk lesz, és az energia nem tud szabadon áramlani.Ezért pl ha netán azt az izmot használja ismét, és valaki hangosan szól, ismét a tudatalatti kapcsol be .
Sok mindenre van lehetőség, de mi nem gyógyitunk, hanem a szervezetnek a saját gyógyitó folyamatát segitjük. Bocsi de nincs hosszú iiiiiiiiiiiiiiiiim:(
A tapasztalat, hogy 4-5 oldás segit, de a szervezetnek is idő kell, mire helyreállitja magát. 10-20 éves csontritkulásnál ne várjunk 1 hónap alatt csodát. Mindig elmondom, hogy minél előbb van kezelve egy betegség, annál előbb várható javulás is.Bár az is igaz, hogy vannak 'csodák'.Sikerült már olyan krónikus pajzsmiriy túlműködést 1 hónap alatt rendbetenni, hogy az orvos is alig akarta elhinni.
De ehhez kell, hogy a páciens tudatossága is fejlődjön.
Remélem segitettem. Minden jót, és szép napot!
Ha van kérdés szivesen válaszolok.
 

contact

Állandó Tag
Állandó Tag
Születési, magzati begeséget lehet-e kineziológiával gyógyítani?
Erre nem válaszoltam.
A tapsztalatok azt mutatják rengeteg stressz éri a magzatot az anya méhben, és a születés alatt.
Ami sajnos álltalában tudatalatt marad.
Rengeteget oldottam fogantatást és születést. Olyan mály dolgok jönnek felszinre, hogy nem is képzelné az ember. Nálam pl a születés a sláger:p az utóbbi időben. Ezért volt érdekes számomra, hogy pont most kérdezett rá valaki itt is.
Ha van még kérdésed ...............
Gaby
 

Joziella

Új tag
Sziasztok!
Kineziológus vagyok, és olvasva ezt az üzenetet fontosnak tartok elmondani valamit. Én pl-ul egy olyan kineziolgus vagyok, aki majd 5 évet tanult, és a Magyarországi jogi szabályozásnak megfelelően természetgyógyász, egészségügy, és kineziológia szakvizsgát tettem. Vannak azonban sajnos sokan, akik Egyetlen háromnapos ugynevezett One Brain tanfolyam után kineziolgóusnak vallják magukat. Sajnos hiába a jogi szabályozás, vannak olyan "oktatók" akik egy háromnapos tanfolyam után azt mondják, hogy szerbusz kolléga kineziológus vagy. S ezt a dicső önjelölt el is hiszi, s teszi azt amihez még nagyon nemért. S ezátlal sajnos a kineziológia hírét rontja. A kinez egy nagyon összetett több tudomány területeiből összeállított módszer. Ami ráadásul egyéni értelmezést engedélyez. Nagyon sok területen segíteni tud, a lelki problémák, és a lelki eredetű betegségek esetében is. Egy pszichológus beszélget kliensével 5-10.000 Ft-ért és ez teljesen normális, és hét mint hét, akár évekig jár az egyén hozzá, csakhogy lelkét kicsit felszabadítsa. Egy kinezológustól azonban egyszeri alkalommal sokszor várnak csodát. Csak hát az emberi agy, és lélek nem egy számítógép, hogy megnyomjuk a reset gombot, mert hát akkor a fontos adatok is elvesznének, ezért bizony néhány alkalom szükséges ahoz, hogy az egyén maga számára is meg tudja fogalmazni valódi baját, s időt adjon magának a szembenézésre, a feldoglozásra. A gyomlálást több területen el kell végezni, melyből első a család. Anélkül én nem is szoktam a kliens által megfogalmazott problémával foglalkozni, mert amig az alapok nincsennek a helyén, addig nincs min építkezni. Remélem segíthettem ezekkel a gondolatokkal néhány embernek, aki elbizonytalanodott. S javaslom tessék nyugodtan kérdezni az elején, ha nincs referencia. S ha mindösszesen egy-egy tanfolyami igazolás alapján nevezi magát kineziolgósunak az egyén, akkor bizony ott nem lesz komoly "gyógyulás" de lehet viszont energetikai blokk oldás, ami az aktuális állapotot jótékényan javíthatja.
Szép Napot!
Joziel
 

Kis Sarkcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Joziella!

Üdvözöllek a fórumon!!:D

Neharagudj, de nem értek teljes egészében veled! Valóban lehetséges, hogy előfordul ilyen, de általánosítani nem helyes! Láttam már kedves természetgyógyászt aki X évet tanult a vizsgái megvannak, de képtelen alkalmazni a tudást, és olyannal is találkoztam és tisztelem érte, aki keveset tanult de a vérébe van, ahogy mondják az a terület amivel foglalkozik!Én inkább azt mondám a "kóklerekkel" kell vigyázni akikben az előbb említett 2 lehetséges út nincs ...csak a pénz motiválja őket és ezzel akár bajt is okozhatnak!

Elnézést remélem nem érte félre, ez nem ellened szól...sőt!Viszont a leírtakkal ebben a formában nem tudok egyet érteni!

(Hozzá kell tennem én a nehezebb utat választottam, igaz sok idő, tanulás és még több tapasztalat!)

Szeretettel:
Kis Sarkcsillag


Sziasztok!
Kineziológus vagyok, és olvasva ezt az üzenetet fontosnak tartok elmondani valamit. Én pl-ul egy olyan kineziolgus vagyok, aki majd 5 évet tanult, és a Magyarországi jogi szabályozásnak megfelelően természetgyógyász, egészségügy, és kineziológia szakvizsgát tettem. Vannak azonban sajnos sokan, akik Egyetlen háromnapos ugynevezett One Brain tanfolyam után kineziolgóusnak vallják magukat. Sajnos hiába a jogi szabályozás, vannak olyan "oktatók" akik egy háromnapos tanfolyam után azt mondják, hogy szerbusz kolléga kineziológus vagy. S ezt a dicső önjelölt el is hiszi, s teszi azt amihez még nagyon nemért. S ezátlal sajnos a kineziológia hírét rontja.
 

Balagi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumozó társaim!
Szeretném a segítségeteket kérni. ETI vizsgához (kineziológia OB ) van-e esetleg valakinek kidolgozott tételsora vagy bármilyen használható anyaga, amit megosztana velem vagy velünk. A vizsga tapasztalatotokra is kíváncsi lennék. Szeretettel várom válaszotokat. Üdvözlettel: Balagi
 

szintmérő

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor megy az ember kineziológushoz, amikor már előtte mindent megpróbált, és van aki megérzi a hatását, akkor neki megérte. Másoknak hosszadalmat utat kell bejárnia, de érdemes, tapasztaltam.
 

Dindy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is jártam már párszor kineziológusnál. Sok problémám kialakulására választ kaptam.
 
Oldal tetejére