Kitiltották Kínából Justin Biebert

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Július 23.

Melitta - 2017 Július 23, 06:43
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Hiába megy ázsiai turnéra, Pekingben nem léphet fel a kanadai énekes.
  A pekingi kulturális hivatal szerint nem engedhetnek be olyan előadót, aki „rosszul viselkedett” – írja a BBC.


  „Justin Bieber egy tehetséges énekes, ugyanakkor botrányos külföldi előadó” – áll a hivatalos közleményben, amelyben nem engedik, hogy a kanadai fiatal fellépjen az ázsiai országban. „Reméljük, hogy ahogy érettebbé válik, jobban megválogatja szavait és tetteit, így egyszer valóban egy szerethető énekes lesz” – folytatódik az indoklás.

  Egyébként arról nem esett szó, hogy Bieber fellépne Kínában. A kérdés csupán egy rajongóban merült fel, aki a kínai kulturális hivatalnak intézte a kérdést: koncertezik-e az énekes náluk ázsiai turnéja során.

  A válasz már közleményben érkezett, hogy minden kínai rajongónak tudomására hozzák: a dalai láma, az Oasis és a Maroon 5 mellett Biebert sem látják szívesen az országban, annak ellenére, hogy 2013-ban még ott koncertezett.

  2014-ben Bieber még Tokióban fotózta le magát a Jaszukuni-szentélyben, amelyet 1869-ben alapították Meidzsi császár rendeletére, mindazoknak szentelve, akik 1853 óta kül- és belháborúkban elestek – köztük számos háborús bűnösnek. Kína és Dél-Korea azonban ellenezte a szentély felállítását, mert azt a japán militarizmus jelképének tartja.

  Bieber a fotót kiposztolta Instagramjára, majd a felháborodás hatására el is távolította. Ez azonban úgy tűnik, nem segített megítélésén.
  Mno

  bibel.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Július 23.

  1. setni
   setni
   Buta.
  2. *Rima
   *Rima
   nagyzolo kigyerek
   igy iteld meg
   pitti kedveli ezt.

Megosztás