Kokainban úsztak a lazacok – ez lett az eredménye

Nem értették mi baja lehet a halaknak, aztán kiderült a turpisság.

Egy német környezetvédelmi hivatal éves jelentésének egyik fejezete a „Bekokainozott lazacok” címet viseli.

A fejezetéből kiderült, hogy tavaly, egy német halgazdaságban megfigyelt lazacok különös és agresszív viselkedését jó eséllyel a kokain okozta.

Még 2020 júniusában tartottak ellenőrzést a halfarmon, ahol megdöbbenve tapasztalták, hogy a vadul ugráló atlanti lazacok (Salmo salar) egymás után, pánikszerűen próbálnak kiugrani a vízből. Általában a szennyezett víz vált ki ilyen reakciót a halakból, ezért az ügynökség mintát vett a helyi patakokból a gazdaságba befolyó vízből, és elemzőkkel állapíttatta meg a vizet szennyező anyagokat.


A patak vizében csekély mennyiségben különböző gyomirtó, rovarirtó, növényvédő szerek és gyógyszerek nyomára bukkantak, de ezek a szakértők szerint nem magyarázzák a lazacok viselkedését. Az egyik patak vizében azonban találtak még két anyagot: kokaint, illetve annak bomlástermékét, benzoilekgonint.


„A halak viselkedésének okát nem lehet egyértelműen megállapítani, azonban a patak vizében észlelt kokainra adott válaszreakció lehetőségét nem lehet kizárni”

lazac_custom_923x434.png
 
Saját szórakozásunk az első utána meg hiányoljuk a természetet.
Mert akik szereken élnek azok a gazdagsági listán is előkelő helyet foglalhatnak el.
 
Brit drogdílerek elkezdtek azzal marketingelni az árujukat, hogy a náluk vásárolt kokain “etikusan előállított”. Mivel észrevették, hogy az Egyesül Királyság elitje nagyon fogékony erre a címkére.
Neil Woods drogpolitikai szakértő azt nyilatkozta, hogy nincs mód arra, hogy környezetbarát vagy etikus forrásból származó kokaint állítsanak elő.

Soha nem hallottam még ilyen kokainról, de azt elmondhatom, hogy Kolumbiában senki sem állít elő etikusan kokaint. A kereskedelem elkerülhetetlenül vérontással, a közösségek destabilizálásával és az erőszak megdöbbentő körforgásával jár. Ha a kereslet nő, a termelés is nő, és a pusztítás körforgása folytatódik. Amit önök fair trade kokainnak neveznek, az csak még több kapzsiságot és vérontást hoz.
Tehát, álomba ringatják magukat azok a tehetős drogfogyasztók, akik azt hiszik, hogy a vegán kajákkal, bio ételekkel és etikus kokainnal próbálják megmenteni világot.
 
Újabb hírek a városból.
„Mivel a kialakult helyzetből politikai ügyet próbálnak kreálni, ezért az érintett tagtársunk a mai napon kilépett a helyi szervezetünkből, mivel nem akar ártani közösségünknek”

- írja a hódmezővásárhelyi Fidelitas a Facebookon.
A közleménnyel arra a délelőtti hírre reagáltak, ami szerint a szervezet egyik vezetőjét marihuána termesztése miatt fogták el a rendőrök.

Az elfogásról szóló rendőrségi közlemény a Telex.hu cikke szerint azután jelent meg kedden a Police.hu oldalon, hogy a portál újságírói azt kérték a hódmezővásárhelyi rendőrségtől, erősítsék meg az értesüléseiket, hogy őrizetbe vettek egy F.J. monogramú férfit, aki a helyi Fidelitas alelnöke. A rendőrség válasz helyett kitette a közleményt, amelyben azonban monogram nem szerepel, és a Fidesz ifjúsági szervezetéről sincs szó. Márki-Zay viszont a helyi tévének adott interjújában azt mondta, hogy bizony a Fidelitas egyik vezetőjéről van szó.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,649
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére