Kolcov lapok

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Homeopátiás eszköz. Van-e valakinek tapasztalata?
Az alábbi honlapon teljes részletességgel minden elolvasható, továbbá a youtube-on több videót is találtam.
http://kfs-koltcovplates.com/hu/12-kolcov-lapok-kszf
Ez nem homeopatiás eszköz, ez valami más. De működik. Szvsz valamiféle energiákat kummulál és mozgat. Azok, akik ilyen energiákkal gyógyítanak erősebbek, mint a Kolcov lapok, de ezek a lapok mindig kéznél vannak és csak egyszer kell fizetni értük.
 

gspr11

Új tag
Tisztelt Éleskés!...köszönöm a gyors választ. Örülök, hogy az a véleményed, hogy "működik".
Azért gondoltam hogy homeopátiás eszköz, mert a lapok tartalmazzák a meghatározott gyógynövények rezgését. A homeopátiás gyógyszer is az eredeti orvosság felhígított /"lebutított"/ változata. Már nem gyógyít a hagyományos értelemben, de a gyógynövény tartam rezgését tartalmazza, és ez segíti a szervezetet az öngyógyításban.
A lapok annyival többek, hogy tartalmazzák a szükséges gyógynövények rezgésén túl meghatározott ásványok polarizációit, továbbá csatornákat, melyek megelőznek egy sor betegségeket. Most vásároltam meg az 1 és 2-es, valamint a 9-es lapokat.
 

gspr11

Új tag
Én az 1-es és 2-es, valamint a 9-es lapokat vásároltam meg.
A 9-es nem vitte le a vérnyomásomat, de remélem segít a szív és érrendszeremen. Jó a koleszterin értékem, remélem nem vagyok elmeszesedve, de van egy kis szívritmus zavarom, ami most megoldódhat a vérnyomáscsökkentő cseréjével. /ACE gátló/
Az 1-es és 2-es lap általánosan javít. Nem tudom konkrétan segít-e, de nincs semmi bajom. 72 éves vagyok.
Egy biztos, hogy nem segít gyorsan. Megelőzésre jó. Én hiszek benne, de tisztába vagyok azzal, hogy nem csodaszer. Nem tudom hogy lehet-e bemérni, pl. ingával. Ha nagy a baj, akkor jobb a gyógyszer, ha lelkiismeretes és közlékeny az orvos. Ebben az esetben viszont számolni kell a káros mellékhatással.
 
Oldal tetejére