Kompolt polgármestere azzal védekezik, hogy nem nyúlt bele a közösbe, csak gyakran nyer a lottón

A Heves megyei Kompolton sokan gyanakodva nézik a Balázs Zoltán polgármester gazdagodását. A helyiek a Blikknek arról beszéltek, nem értik, miért került 38 millióba a helyi focicsapat öltözőfelújítása, de van, aki nem kapta vissza a csatornaberuházásokba fizetett önrészét, pedig azt végül nem kellett felhasználni.


Balázs Zoltán arra a kérdésre, hogy a 400 ezer forintos fizetéséből hogyan tudta BMW-re cserélni a régi Volkswagen-jét, a lapnak azt mondta:

A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem.
Hozzátette, hogy megérzés alapján játszik, és korábban eladott egy családi házat is. Korábban a Hírtv-nek azt mondta, hogy a BMW-t csak bérli.

Balázs Zoltánt 1998 óta mindig újraválasztják, de 2014-ben csak egy szavazattal tudott nyerni, és akkor vádat emeltek ellene szavazatvásárlás miatt. A vádirat szerint több kompoltinak fejenként két-három-, illetve tízezer forintot adott azzal, hogy számít a választáson való megjelenésükre, és „jó helyre tegyék az X-et”. Majd 2014. szeptember 30-án rendkívüli segélyt adott valakinek, akit a pénz átadását követően arra szólított fel, hogy szavazzon rá. Végül Balázst a hét vádpontból háromban találták bűnösnek, amiért megrovást kapott. Egyébként a per ideje alatt több tanú is visszalépett, váratlanul visszavonva a terhelő vallomását.

Czinkóczi Sándor

party.jpg
 
Szerencsehozó az eberke. "Meg kell dörgölni a tökét, mint a Wall Streeti bikának és neked is szerencséd lesz"- feliratot rakatnám ki a hivatalára :) Biztos örülne, ha a lottózótársak naponta többször megmogyoróznák :D
 
Ez is ellenőrizhető. Banknál is nyoma van honnan érkezett a pénz, ha meg azt állítja kp kifizetés volt, szerencsejáték rt-nél is ott van kinek fizették ki, mikor és mennyit. Köll az igazolás az adóhivatalnak! Szomszédom kicsinyke 700 ezret nyert és papírozták mikor felvette.
 
Ez is ellenőrizhető. Banknál is nyoma van honnan érkezett a pénz, ha meg azt állítja kp kifizetés volt, szerencsejáték rt-nél is ott van kinek fizették ki, mikor és mennyit. Köll az igazolás az adóhivatalnak! Szomszédom kicsinyke 700 ezret nyert és papírozták mikor felvette.
Ja, hisz azon is van adó. Multkor mondott valamit a tv, hogy majdnem a nyeremény felét lenyeli az adó :( Eleve a lottó egy rejtett adózás.
 
Azon a képen egy pucér csajszira tálalták a tortát? hmm, bal alsó sarokban egy kislány van, bár jó is az ha látja hogy mulat az elit! Biztos ez is része annak a büdös nagy keresztény kultúrának!
 
Valami szex tagozatot kene a fidesznek nyitni ,mert lassan mindrol kiderul valami erkolcsos dolog.
 
Utoljára módosítva:
Csupán szereti az ázsiai kultúrát. Meglelte az Ősi gyökereket. Nem is tudtátok, hogy a pucér hölgyről való kajálást az ősmagyarok találták fel, mikor még szibériában éldegétek? Csak a japánoknak jobb volt a marketingje később.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,095
Üzenet
4,794,996
Tagok
615,343
Legújabb tagunk
AntonStype
Oldal tetejére