Koszonet

Melitta témája a 'Egyedül nem megy!' fórumban , 2006 Augusztus 4.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A Magyar Hirlap cikke:​


  Kanadai közösségi site

  Dátum: 2006, Augusztus 4

  [​IMG]Profi közösségi oldalt hoztak létre a kanadai magyarok, és nemcsak az ott élõ magyaroknak szól, hanem az itthon rekedt honfitársak is ugyanolyan haszonnal szörfölhetnek rajta. A legtöbb szolgáltatáshoz regisztrálni kell ugyan, de megéri a fáradságot, mert utána hosszú órákat tölthetünk el a populáris zenék, Latinovits Zoltán hangján felcsendülõ versek, régi magyar nóták vagy éppen Edith Piaf 1948-as filmfelvételeinek böngészésével az egyik topikban

  A fórum igen sokrétû, de rendszerezett: a beszélgetõ-dumcsi témán belül virtuális kávézás közben vitathatják meg a napi eseményeket a netezõk; a kultúra topik elkalauzolja õket az OSZK oldalára, ahol a távolra szakadt irodalomkedvelõk egyebek mellett letölthetik Ottlik Géza Iskola a határon címû regényének teljes szövegét is. A külföldön élõ magyarok blokkban kanadai és amerikai nagyvárosok magyar lakói találhatnak egymásra, vagy cserélhetnek tapasztalatot a többi közt a bevándorlásról.

  Drámapályázatot is hirdettek a honlap gazdái, erre mûfaji kötöttségek nélkül, de magyar nyelven kellett benyújtani a mûveket, amelyeket aztán reményeik szerint magyar színházaknál és angol nyelvterületen is bemutatnak majd. Örvendetes volna, ha nem maradna annyiban a kezdeményezés, és mostanában is kiírnának egy aktuális pályázatot hasonló témában.

  A fotógalériában nemcsak írásaikat, hanem legjobban sikerült fotóikat is megoszthatják egymással a látogatók. De kattintsunk is tovább, egyenesen a fõoldalra, hiszen itt napi szinten lehet értesülni a külpolitikai hírek mellett a legfontosabb hazai történésekrõl is. A nyilvánosságot kedvelõ tagok kommentálhatják a híreket, mások beszélgethetnek privátban a chat menüpont alatt szolidabb témákról is. Ha pedig az eszmecserénél bõvebbek az igények, akkor a társkeresõ címszó alatt is kedvükre válogathatnak az érdeklõdõk.

  A félénkebb típusoknak a játékok menüpontot ajánlanám, több tucat ügyességi, logikai vagy sportjátékot lehet kipróbálni, de itt is lehet feltûnésmentesen ismerkedni. A fõoldal jobb oldali, legördülõ sávjában praktikus információkhoz juthatnak a Kanadában élõk és az oda látogatók: Toronto részletes idõjárásáról tudakozódhatnak a látótávolságtól a hõérzetig, valutaárfolyamot kalkulálhatnak, ötnyelvû szótárban keresgélhetnek, és itt lehet rákapcsolódni a magyar tévéadásokra is.

  Az oldal legnagyobb elõnye, hogy készítõi nem estek a lokalitás csapdájába: egyetlen helyen teljes körû közösségi életet élhetnek a látogatók. Külföldön élõ magyaroknak mindig különösen fontos, hogy legyen egy fórum, ahol találkozhatnak, de a tagokat elnézve, itthoni magyarok is szívesen látogatják az oldalt, ami önmagáért beszél.


  www.canadahun.com

  cikk-szerzo>Wágner Éva Magyar HIrlap  Melitta -
  Koszonet Goyonak Csocsikenek Karesznak es minden tagnak reginek es ujnak.Minden latogatonak es palyazonak a latogatasat reszvetelet a mi kozossegi eletunkben.
  Nelkuletek nem ment volna.
  Koszonet
  Melitta
   
 2. Spanky

  Spanky Állandó Tag

 3. goyo

  goyo Adminisztrátor Fórumvezető

 4. allegro

  allegro Állandó Tag

  Köszönet mindenkinek, akik időt és energiát nem kímélve, mindannyiunk örömére megteremtették számunkra azt a lehetőséget, hogy a nagy távolság ellenére is most itt együtt lehetünk! [​IMG]
   
 5. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  oromom hatartalan.
  Masodszor irnak rolunk es pozitiv hangu mindketto.
  Mindenkinek koszonom azt a sok sok orat amit itt eltolt velunk, a turelmet , a megerteset egyszoval mindent.
   
  zedge, hsandor és ha0ev kedveli ezt.
 6. csocsike

  csocsike Vendég

  Kapsz egy uj husdaralot:rolleyes:
   
  Melitta kedveli ezt.
 7. Csillag

  Csillag Állandó Tag

  Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy mások szavait ismételjem. Csak egyszerűen megköszönni szeretném, hogy itt lehetek közöttetek és azt, hogy nagyszerű embereket ismerhettem meg általatok.
   
  Melitta, Mamzli, ha0ev és 1 másik tag kedveli ezt.
 8. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  ram fer.A regi mar be van amugy is rozsdasodva.:p
   
  ha0ev és kabo37 kedveli ezt.
 9. Rubin

  Rubin Állandó Tag

  Mert nagyon ritkán használod :p :p :p

  És valóban köszönet mindenért...
   
  Melitta és ha0ev kedveli ezt.
 10. csocsike

  csocsike Vendég

  En mondtam neki:rolleyes:
   
  Melitta kedveli ezt.
 11. csocsike

  csocsike Vendég

  Gyerekek, az igazsag az, hogy a Ti erdemetek, mert nelkuletek ez a lap nem lenne olyan amilyen . Szoval a siker mindanyiunke. es oruljunk egyutt, hiszen egyutt teszuk olyanna, hogy mindenki jol erezze magat. Mindanyiotoknak koszonjuk az aktiv, epito jellegu reszvetelt, s a tovabbi egyutmukodeshez sok energiat es szabadidot kivanok


  A Beka.
   
  Melitta kedveli ezt.
 12. katamama

  katamama Állandó Tag

  Szeretném én is megköszönni ,bár én nem sokat beszélek,de azért itt vagyok!
  Már felktöltöttem a kamrát is,mert láttam,hogy kifogyóban van! :)

  Erre a jó hírre inni kell! Egészségetekre!:777:

  Katt a képre!
   
  Melitta és agtsys kedveli ezt.
 13. oma

  oma Állandó Tag

  Durranjon hàt a pezsgő! GRATULA és KÖSZÖNET! :)
   
  Melitta és agtsys kedveli ezt.
 14. Tercsi

  Tercsi Állandó Tag

  Nagy-nagy köszönet nektek [​IMG]<!--endemo--> <!--emo&;peace;-->[​IMG]<!--endemo--> örülök, hogy idetaláltam. [​IMG] egy pohár pezsgő mindenki egészségére... <!--emo&:smile53:-->[​IMG]<!--endemo-->

  <!--endemo-->
   
  Melitta és agtsys kedveli ezt.
 15. andika

  andika Állandó Tag

  Jó itt!
   
  Melitta és agtsys kedveli ezt.
 16. sztzs

  sztzs Állandó Tag

  az új szabály megalkotójának

  millió köszönet, mert ha tovább lehet kalózkodni, és ugyan nem írok semmi, mert eleve lusta vagyok!

  Sőt. bevallom, zeneszámot is akartam feltenni, de nem ment, és 3-4 alkalommal próbáltam, de nem erőlködtem, pedig azt nagyon akartam. Szóval, a lutaság!!!!


  De most el sem tudok szakadni innen. Még jó, hogy tanárként a nyári szünetet élem, és nem kell menni dolgozni. Bár van ez-az amit muszáj megcsinálni ilyenkor is, de ez a 7vége most a Fórumé! Csak most mindenképpen leszaladok a szeméttel, de addig is töltök fel egy számot a repertoáromból.
   
  Melitta és agtsys kedveli ezt.
 17. csocsike

  csocsike Vendég

 18. mokuci

  mokuci Új tag

  kÖszÖnet A Sok MunkÁÉrt .
  nagyon Jo Hogy EggyÜtt LehetÜnk.
  magÁnyos Vagy O BarÁtom?
  oszd Meg A Keveset TÁrsaddal.
  nyujts Kezed A TÁrstalanak,
  És VÉge A MagÁnyosÁgodnak
   
  Melitta és agtsys kedveli ezt.
 19. Brigi

  Brigi Állandó Tag

  Köszönök mindent!!!!
   
  Melitta és agtsys kedveli ezt.
 20. octavia34

  octavia34 Állandó Tag

  Az egeszsegetekre ittam egy pohar wiskey-t
   
  Melitta és agtsys kedveli ezt.

Megosztás