Kreatív ötletek 2o13

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

lili.77

Állandó Tag
Nagyon szépen köszönöm. Hogy lehet, ha oroszul írod be a keresést több lehetőséget megad, mint a magyarban?
Amikor valamire szükségem van a neten,ha csak nem kifejezetten magyar szövegről van szó,akkor több találat van,ha oroszul adom be a keresőbe.Kézimunkás dolgokat,barkácsötleteket először MINDIG orosz oldalakon keresek.Ott van,rakásra.Ha kell még valami,írjatok esetleg privátban,és rákeresek,mert nem mindig nézem vissza itt a beírásokat. Csak azt is írjátok meg,melyik oldalon osszam meg,hátha másnak is kell...
 

lili.77

Állandó Tag
Nagyon szépen köszönöm. Hogy lehet, ha oroszul írod be a keresést több lehetőséget megad, mint a magyarban?
Ja,és hogy hogy lehet,hogy oroszul megadva több a találat? Mert nálunk nem veszik annyira szigorúan a jogvédelmi szabályokat.Itt ha egyszer valaki valamit valahol megosztott,csak Isten a megmondhatója,hányan mentik el a gépükön,hányan teszik fel a saját blogjukra...És ebben nem talál senki semmi kivetnivalót.Mert ugye az mindig jó,ha mi segítséget kapunk,akkor amit mi kapunk,azt nem sajnáljuk továbbadni,örüljön neki más is.Szerintem ez egészségesebb felfogás,mint néha azon vitázni idegen emberekkel,miért osztok meg illegális dolgokat.Ezen sokáig lehet veszekedni,de ne tegyük,legyünk kedvesek egymáshoz,amink van,adjuk tovább. :dr_31:;)
 

kttünde

Állandó Tag
 

palinebr

Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem: Katona Júlia Kreatív díszítőművészeti mintakönyvét.
Megtaláltam itt, de nekem a linket nem adja fel, hiába kattintottam a tetszik gombra.
Sajnos az egész gyűjteményemet elveszítettem és most próbálom újra összeszedni.
Előre is köszönöm!
 

Csatolások

  • k1012 093.jpg
    k1012 093.jpg
    241.3 KB · Olvasás: 604

sifralia

Állandó Tag
Sziasztok!
Láttam a neten egy képet egy húsvéti asztaldiszt, ami nagyon tetszett, lementettem ,de elszált a gépem és a kép is. Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném. Azt hiszem valamelyik blogon lehetett, mert részletesen bemutatta a készitését lépésekben.
Háromkerekü bicikli, vagy talicska kosárral, amit egy nyuszi tol, vagy hajt. Szivószálból volt elkészitve a bicikli, kerék, váz, kormány stb. és madzaggal volt körbetekerve. egy téglalap alakú margarinos doboz volt a kosár.
Hátha valaki megtalálja, én már nagyon sokat kerestem, de nem akadtam rá. Segitsetek kérlek.:cool:
 
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére