Kutyák-macskák

Palesz67

Állandó Tag
Állandó Tag
Bassett - Befelyezés

Ha valakit érdekelne több kép is, az dobjon meg egy email-lel, és elküdök egy web címet, ahová jónéhány portrét felraktam.
Sziasztok!
 

Nóra-Flóra

Állandó Tag
Állandó Tag
"Alona;662944]Helló mindenkinek!
Én még új vagyok itt, úgyhogy még nem vagyok mindennel tisztában, mi hogy működik. De láttam, hogy ebbe a topicba házi kedvencekről van szó, úgyhogy gondoltam itt a helyem (ha nem baj!).;) Én is imádom az állatokat most épp csak egy félszemű cicám van a házban, de a kertünkben 5 környékbeli cica alszik és eszik. Mind ideszokott...csak tudnám hogyan! :) "


Az úgy lehet, kedves Alona, hogy a macska territóriuma nem szűnik meg a kerítés rácsával. Enni csak akkor eszik, ha adnak neki, de az én kertemben is sütkérezik, garázdálkodik jó pár macsek. Sajnos a nyitott ablakon is beugranak és megjelölik amit úgy gondolnak, hogy érdemes. A múltkor a lemezjátszót tartották érdemesnek.
Nem tudom hol laksz, nálunk Magyarországon (még leírni is szeretem ezt a szót) lehet kapni macskariasztó gélt, nem tesz kárt a macskában, ember számára nem is kellemetlen a szaga, de a macskák valamiért nem szeretik.
Ezt kell elszórni a kerítés tövébe, akkor nem fognak zavarni.
Hali
 

Forex

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az én kutytusom :)

bundi1.jpg
:))
 

Macika

Állandó Tag
Állandó Tag
7 Days To A Housetrained Dog. (14Pdf books in one!)

Dog_20Training_20ebooks_20Collection.rar

ABC Practical Guide to Dog Training.pdf
Aggressive Dog.pdf
Dogs Trust - Basic dog training.pdf
Dog Obedience Training Lessons for Novince, Graduate Novince, Open and Utility.pdf
Obedience Training Made Easy.pdf
How_Dogs_Think.pdf
Labrador Retriever Training Secrets.pdf
Professional Dog Training Made Easy.pdf
Puppy Housetraining Ultimate Guide to dog training.pdf
Teach Your Dog 100 English Words.pdf
Test Your Dog's IQ.pdf
Training Your Dog To Come.pdf
What About Labrador Retrievers.pdf
 

Palesz67

Állandó Tag
Állandó Tag
Pontosan! És a leXebb, az, amikor szakadó esőben ott toporognak a lábad körül, és merő szeretetből beledörgölik az összes sarat a nadrág szárába. Édesek :)
 

jokesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!
Szépek a kutyusok!
Jokesz vagyok! Nekem is van egy szép 3 éves Labradorom! Szerintem Képet csak beilleszteni tudsz...
 

PappLaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Hallo Kedves Kanadai Kutyatabarátok!
Van 1, nem 2 Beagle kutyánk. Most álltunk át Acanara. Mi az őszinte véleményetek, kanadai kutyatartóknak a termékről?
Köszönöm a válaszokat.kiss, ha írtok.
 

nesszi01

Állandó Tag
Állandó Tag
én csak messziről szeretem a kutyákat mert gyerekkoromban elkapta egy németjuhász a fejemet pedig ismert mert mindennap megsimogattuk meg lehetett vele játszani is.én nem bízok meg már egyben sem
 

angyalkám

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem sajnos nics kutyám, de minden vágyam hogy legyen / kis fehér, álló fülü, nagyon édes pofája van , a nevét nem tudom!! valami angol neve van/ de hiába mondom a családomnak, nem kapok egyet. Sajnos! Pedig nagyon szeretnék egyet!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :)
Miota megszulettem, tobb mint 28 eve, van haziallatom, azt hiszem nem is tudnek elni nelkuluk....Van egy majdnem tizenharom eves cirmos cicam , a Kati , es az egy egyeves hofeher cicank Melody :)
Ha rajovok hogy kell fotot ide beilleszteni (mivel uj vagyok, de nagyon ) buszkelkedni is fogok veluk :)
 

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Két nőstény cicám van, de két évesek lehet -e még ivartalaníti, nem fog a természete megváltozni??


Hello, hogy a termeszet valtozik-e vagy sem sajnos garancia erre nincs meg akkor sem ha a cica csak nyolc honapos. Viszont az ivartalanitas a legjobb megoldas, a nem kivant kiscicak es a felnott cica egeszsegere nezve.

Ket cicam van, a Kati majdnem 13 eves (a szuleimmel el), nincs ivartalanitva es meg mindig vannak almatlan ejszakaink miatta. A fiatalabbik cicam , Melody, csak egyeves, o sincs meg ivartalnitva, de azert nincs mert meg nem talatam egy annyira megbizhato orvost hogy nyugodtan elvihessem, a cica hofeher es a fajdalomra nagyon erzekeny.....en meg hethonapos allatapotos vagyok es azt hiszem bajom lenne ha tudnam hogy a Melody mutetje felresikerul...Szerencsere meg csak egyszer tuzelt , ugyhogy remenykedunk hogy meg egy ideig kihuzzuk ivartalanitas nelkul, csak sajnos hosszutavon muszaly lesz....
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Örökbefogadó nap 2007. szeptember 29.-én az Illatos úton



A karácsony még messze van ugyan, de mi már most gazdát szeretnénk ajándékozni azoknak a kutyáknak, akik régi gazdájuk felelőtlensége miatt az Illatos útra kerültek.
Azok a kutyák, akik ezen a napon kerülnek gazdához mikrochippel, nyakörvvel, pórázzal, és kutyatáppal térhetek haza új otthonukba.

www.illatosut.hu
 
Oldal tetejére