Kutyafajtak

Feri T témája a 'Háziállatok' fórumban , 2003 Február 23.

 1. platon

  platon Állandó Tag

  Szeretném, ha írna valaki a dobbermanokról. Nekem 20 évig voltak, és csodálatos kutyákat ismertem meg bennük. Szépek, inteligensek, hűségesek, tanúlékonyak és következetes törődést igényelnek. (Kontakt kutyák)
   
 2. dottizo

  dottizo Új tag

  helo
  nekem nagyon tetszik a bullterrier is
  nektek?
  sokan kifejezetten csúnyának mondják
   
 3. pocka

  pocka Állandó Tag

  Sziasztok!
  Az én kedvencem a Golden retriever. Akarok majd venni egyet, de nem kell törzskönyv,csak egy fajtiszta kutyus. Imádom őket. Szépek,és barátságosak...
   
 4. pocka

  pocka Állandó Tag

  Platon,nekem is volt dobbermann,de aztán tovább ajándékoztam egy tenyésztőnek.Mert igazából ott jobb helye lett,és szerintem jót tettem vele.Mi is nagyon szerettük,de így bekerülhetett több kutya közé,és jól érzi magát.
   
 5. astinka

  astinka Állandó Tag

  sziasztok, nekem boxer kutyusom volt..nagyon aranyos kedves baratsagos kutyafajta..nem agresziv...imadnivalo..tenyleg. ha lesz meg kutyusom akkor boxer lesz...es ha a paromnak nemtetszik, hat akkor labrador vagy retriever (szlovakiai vagyok remelem nalatok is igy hivjak a kutyufajtakat :) )
   
 6. ghiottone

  ghiottone Állandó Tag

  Pedig egy nagyon aranyos kutya! A rondaságot talán sokan abban látják, hogy ezt a fajtát sajnos olyan célokra is használják, ami már nem legális "játék". A bátyám épp mostanság gondolkodik abban, hogy be kellene szerezni egy bullterriert a kaukázusink mellé, várjuk, hogy milyen lesz az alom az ismerősnél.
  Amúgy volt nekünk dobermannunk is, és azóta se láttam olyan szép felépítésű fajtársat belőle. Igaz, hogy a mi dobinknak egy külön kiképző pályát építettünk, amiben volt szinte minden akadályféleség + futtatuk, sétán is volt rendszeresen - szóval egy igazi izomkolosszus volt! Mellette akkoriban volt egy angol szetterünk is, na ő is megkapta ezt a kiképzést és nála sem láttam eddig szebb kutyust a fajtájából!
  Mondjátok nyugodtan, hogy elfogult vagyok,de ez az igazság!!:)
   
 7. papcsabi

  papcsabi Állandó Tag

  Sziasztok!
  Mi Komondorokat tenyésztünk. Habár még csak három éve, de nagyon megszerettük ezt a fajtát.
  Ha érdekel valakit a honlapunkon meg is nézheti a kutyáinkat.
  http://bekecsikomondor.atw.hu
  Nagyon tetszik ez az oldal, őrülök, hogy zene keresés közben idetévedtem.
   
 8. denyo

  denyo Állandó Tag

  Szasztok
  A legjobb haveromék pedig írszettert tenyésztenek.
  Jófejek és elég okosak (általában). Néha haverkodom velük.
  Ha valaki kutyát akar ajánlom ezt a fajtát.
   
 9. platon

  platon Állandó Tag

  Kedves Pocka!
  Kíváncsi lennék, hogy miért ajándékoztad el a dobbermanodat, ha szeretted. Milyen egyéb okaid voltak, hogy túladtál rajta?
   
 10. flemá

  flemá Állandó Tag

  nekem csak bolhám van...:rolleyes:
   
 11. papcsabi

  papcsabi Állandó Tag

  Hm....az nem túl jó dolog, annak még a kutya se örül.
   
 12. cola

  cola Állandó Tag

  Éljenek a kutyusok sokáig!

  Nekünk kettő van. Van egy aranyos palotapincsi, ő törzskönyvezett és van és tacskó és németjuhász keverék.Mindkettő imádni való. Volt egy ujfunlandi is, de az sajnos elment pár éve. A pincsi sajna már 14 éves az állatorvos szerint ezek a fajták kb.12 évet élnek. De még jól birja magát.Olyan aranyos amikor szaladgál a füben.Ő bent él velünk a lakásban. Pamacsnak hivják. A másik ő kint a kertben van, ő egy magas és távougró kutya. Komolyan mondom olyan távolságokat megugrik hogy csak nézi az ember. Ezért is neveztem el távolugró kutyának, de a neve Pumukli.Nagyon szeretem őket. Hát csak be akartam mutatni nekted.sziasztok.:p
   
 13. kissmarcika

  kissmarcika Állandó Tag

  Sziasztok nekünk egy chow-chow szuka kutyusunk van aki Nusi névre hallgat, januárban töltötte a harmadik évét, ugyhogy lassan "férjet" kell neki keríteni.
   
 14. chabi

  chabi Új tag

  szia Feri! mondsza találkoztál te már igazi magyar vizslával? javaslom ha bárki kutyatulajdonos szeretne lenni kezdje itt kezdje. ha vmit nem tudsz ő biztos megtanít rá. kicsi hátránya okosabb mint sok buta ember. néha még jobban előre gondolkodnak pl. enyémek mint várnám.. és igen a jó vizsla vizsla marad egy nem vadász kezében is. de megismerteti velünk a természetet és a természet szépségeit.
   
 15. csome

  csome Állandó Tag

  Szeretem a kutyusokat, nekem egy tündéri tibeti terrierem van. Nagyon jól érzi magát lakásban is, igazi puszilkodós kényenc.
   
 16. fockteri

  fockteri Állandó Tag

  Szia Feri!

  Nekem máltai selyemkutyám van és nagyon kötődik hozzám. Egy éve van nálunk és a páromnak nem engedi még megfogni sem magát. Vajon mindegyik máltai ilyen gyogyós? Engem imád.
   
 17. fockteri

  fockteri Állandó Tag


  Falusi nyaralásaimra visszaemlékezve megtarthatod.
   
 18. csigap

  csigap Állandó Tag

  szeretném ha az angol bullterrierről is irnél
   
 19. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Jack russel terrierem van , hasonlo a simaszoru foxihoz . Izgi-mozgi , okos kislany a menhelyrol.
   
 20. Apes

  Apes Állandó Tag

  Feri T

   

Megosztás