Lázasan keresik az Orbán-interjú meghekkelőjét

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2016 December 25.

Melitta - 2016 December 25, 21:03
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Vagy egy dolgozó volt, vagy kívülről hekkelték meg a számítógépes rendszerüket. Ezt nyilatkozta a Pannon Lapok Társaságának ügyvezető igazgatója, Kázmér Judit az RTL Klubnak az év nyomtatásban megjelent trollkodásáról.

  Mint megírtuk, valaki olyan sikeresen nyúlt bele a Fejér Megyei Hírlap ünnepi miniszterelnöki interjújába, hogy nyomtatásban is megjelentek a következő mondatok, Orbán Viktor szájába adva:


  „... mi kikértük az emberek véleményét, BÁR NEM ÉRDEKELT MINKET”

  „... és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A KÓRHÁZI HULLÁK SZÁMA IS EMELKEDIK.”

  „A korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. MI IS HASZNÁLJUK.”

  „Azt kívánom, hogy MINÉL TÖBBEN TALÁLJANAK VISSZA A KARÁCSONY POGÁNY ÉRTELMEZÉSÉHEZ, hiszen mégiscsak a Megváltó születését várjuk.”

  [​IMG]
  A Fejér Megyei Hírlap december 24-ei számának 5. oldala (Klikkre nagyobb lesz!)
  Kázmér Judit a belső vizsgálatuk eredményéről anniyt árult el, hogy bár vannak részeredményeik, de az nem feltétlenül tartozik a nyilvánosságra. Mindenesetre szigorítottak a rendszerükön - írja az Index.

  A vizsgálat végeredményére a tulajdonos minden bizonnyal kiváncsi lesz. A több megyei lapot kiadó Pannon Lapok Csoport idén került a miniszterelnök jóbarátja, Mészáros Lőrinc közeli céghez.

  A lapok vezetésének élén folyamatosak a személycserék, több újságírót elküldtek, az pedig máris érzékelhető, miért volt fontos Orbán Viktor számára, hogy a megyei lapok is baráti kezekbe kerüljenek. Erre pont a Fejér megyei lappal történik meg mindez.

  hacker 2.jpg
   
  Georgina Bojana, Ternyák és rituevu kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2016 December 25.

  1. Burgundii
   Burgundii
   Gyerkőceivel (Afrika) ahol mindent nekik kell fizetniük, valaki fizeti helyettük az egészet, ő mondta))jótékonykodva járja a világunkat, asszonytársa meg edzősködik az angoloknál....
  2. Burgundii
   Burgundii
   Földközi tenger partjánál nem így neveznek minket.....
  3. setni
   setni
   Hogy neveznek bennünket?
  4. Genialis
   Genialis
   Régebben sok Drábik János videót néztem, aztán gyorsan leszoktam róla....nekem nagyon egysíkú amit az öreg művel: Mindenki más a hibás, 99%-ban. Ezt azért nem veszem be....
   Egyébként nagy tudású, olvasott ember , de azért a Rockefellerek meg a Rotschildok nyakába varrni mindent ,enyhén szólva marhaság.
   Ha pedig ők a felelősek mindenért, kérem semmi gond, két családdal valahogy el kellene tudni boldogulni,nem?
   Kinek tudja ezt beadagolni???
   'Enyhén' sarkos a megfogalmazásom,tudom, na de az övé.....
  5. Melitta
   Melitta
   Drabik(ovics) ur nem welcome a Canadahunon
  6. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Tragikus, amit írtok, de egy cseppet sem csodálkozom, nem tehettek arról, hogy gyökértelennek érzitek magatokat. Az elmúlt 70 év megtette a magáét a szüleitek lelkében is. Akinek nincs múltja, annak nincs jövője sem. Azért a németek agymosása sikeresebb volt. Ők már rá sem ismernek önmagukra...:(

   A német apa, akinek a lányát meggyilkolta egy fiatal afgán bevándorló, azt kérte, hogy a lánya temetésére ne vegyenek virágot, hanem azt a pénzt adják egy olyan alapítványnak, ami a bevándorlást segíti. Mi még azért nem tartunk itt. Van halvány remény.
   B.Péter és setni kedveli ezt.
  7. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Ne nézd, olvasd. Ő nem egy szónok, de az ismeretei megfizethetetlenek, mert itt Magyarországon nem férsz hozzá ahhoz az irodalomhoz, mint amit ő Németországban és az Egyesült Államokban be tudott szerezni. Ő amerikai állampolgár is, sokáig élt Amerikában, meg Németországban is, amíg a Szabadeurópa rádió munkatársa volt.

   Ami meg Rotschildokat illeti; csak a fel nem osztott családi vagyonuk 100 és 360 trillió dollár között van. A következő "csak" 11 trillió dollár fel nem osztott vagyonnal a Rockefeller család rendelkezik. Ezt nem Drábik mondja, hanem David Rothkopf. Egy trillió = 1000 milliárd. Persze ez nem bűn, ha az emberiség boldogulására használják és nem ellenkezőleg, mert ugye a profit nem egy, vagy száz ember munkájából származik és morális kötelességük lenne a gazdagoknak ezt nem elfelejteni.
  8. setni
   setni
   Morális kötelesség..? Ezt most találtad ki?
   Nehogy már az legyen a hibás aki befektet és ezt azért teszi hogy pénzt keressen.
   Melitta kedveli ezt.
  9. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Aki befektet az nem bűnös, ezt nem mondtam, de elég furcsa rendszert dolgoztak ki, aminek a végén alig marad pénz munkahelyek teremtésére, mert sokkal többet lehet kaszálni spekulációval. Például olyasmivel, mint a Goldman Sachs, aki jelzálogkölcsönöket adott, majd arra fogadott, hogy a tulajdonosok nem tudják visszafizetni... :D
   Utoljára módosítva: 2016 December 29
  10. setni
   setni
   Kivel fogadott ilyesmire?
  11. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Tőzsdei manipulációkkal lehet legtöbbet keresni. Soros így döntötte be kis híján az OTP-t az angol fontot és még egy csomó országot, akik aztán nem győzték az adófizetők pénzéből rendbe tenni az államháztartást. :D spekulációk

   "Hölgyeim és Uraim. Egy hanyatló társadalmi réteg hanyatló képviselőjét látják most maguk előtt. Minket, egyszerű polgári kézműveseket, akik csak feszítővassal dolgozunk a kiskereskedők páncélszekrényein, elnyelnek a bankok mögött álló nagyvállalkozók. Mi egy tolvajkulcs egy részvényhez képest? Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?" - mondta Bicska Maxi
  12. setni
   setni
   Nem értek a részvény piachoz így nem tudom hogy honnan nyernek pénzt ha nem fektetnek be semmit....Kitől veszik el?
  13. Genialis
   Genialis
   2014-ben a GWP /gross world product/ 77868 millár dollár volt, ami 77,8 trillió dollár, na kérdem én, hogy a francba lenne ennek 4-5-6xosa a Rotschildok kezében???
   Az USA-nak 2015-ben 17 trillió dollár volt az éves GDP-je, ami rekordnak számított......
   Én azért nem bírom a Drábik érvelését, mert úgy tesz, mint akinél ott van a bölcsek köve, megmondja a tutit, mi miért van, stb, de egy dolog nem fér a fejembe,
   ha már tudja mi a rossz, miért nem áll elő a megoldással is?
   2.dolog: aki ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy biztosan igaza van, az biztosan téved.
   Általában gazdaságról, még általánosabban társadalomtudományról
   van szó, amiben lehet kapaszkodókat keresni, meg lehet állapítani törvényszerűségeket, de sosem fog olyan biztos lábon álló állításokat megfogalmazni, mint egy természettudományos tétel, törvény, halvány közelében sem lesz egy absztrakt matematikai bizonyításnak.
   A hiba csak ott van, hogy Drábik úr úgy tesz, mintha megtalálta volna a zigazságot és feltárja a nép egyszerű gyermekei számára.
   3.dolog: ha én szervezett magánhatalom volnék, akkor íratnék egy raklap ilyen könyvet, csakhogy két hazugság közé rejtsem az igazságot /a legjobb módszer lsd x-akták megfelelő részeit/ ,hogy majd a könyvben foglaltakat egy-egy az egyben befogadók érveléseit könnyedén cáfolhassam.
   Végszóm, és ezzel be is fejeztem: a társadalomtudományban egzakt állításokat felállítani nagyon nehéz,mert nem egzakt tudomány ,ezért egzakt állításokat ,nem állíthatunk elő benne, aki
   azt állítja, hogy nálam van a bölcsek köve, én tudom az igazat, az enyhén szólva is korlátolt és szerintem manipulatív is.
   Carl Friedrich Gauss /a matematika fejedelme/ azt mondta a filozófusokról:
   "Ha egy filozófus valamire azt mondja:igaz, akkor az triviális. Ha valamiről azt mondja nem triviális, akkor az hamis."
   Tudom, hogy nem filozófus Drábik_
  14. Melitta
   Melitta
   Beth-Nahrain

   A gyulolkodes sehova nem vezet. Miert is nem fektetsz te be a tozsden? minden ceg aki fent van az "hitel " vagy fejlesztessel gyarapodik.
   Birom a kritikusokat akik a gazdagokat kritizaljak, utanuk kell csinalni. Senki nem tart vissza hogy lecopyzd Soros befekteteseit es te magad is gyarapodjal, gondolom nem igen hagynal beleszolni olyan embereknek akiknek fogalma sincs a tozsde mukodeserol.
   A nagy cegeknel mint pl Ford ahol dolgozik vagy 20 ezer ember aki ott eldolgozik egy eletet mint melos az is szepen egy kozepes eletvitelt tud kialakitani maganak. A ceg ad reszvenyeket vagy bonokat a melosoknak is es ok maguk is reszesei a cegnek.
   setni kedveli ezt.
  15. Burgundii
   Burgundii
   Emberiség KI RABLÁSA FOLYIK IGEN RÉGÓTA. Nevezhetitek aminek akarjátok, ez ettől még tény marad........

   Nézve a maradványokat, mit tesznek a szervezetünkkel (mindegy hogy hol élsz). Gyáraik ontják a szemetet és a mocskot......
   Mindig csak ebben akartok éledni? Mire is?
  16. Melitta
   Melitta
   Ez demagog szoveg .Mit tartanal helyesnek oskozosseget mamut vadaszatot? Ilyen letszamot ami jelenleg a foldon el hogy tartanal el gyarak es globalizacio nelkul? vagy pusztuljon akinek nem jut elelem?
   Labbusszal kozlekednel, halalos jarvanyokkal koszkodnel, es elnel vagy 30-35 evet.
   Nem kritizalni kell hanem tessek itt a lehetoseg ird le mit csinalnal! Milyen alternativat talaltal ki? hogy ne legyen szemet , de ehezes se.
   Ternyák kedveli ezt.
  17. Genialis
   Genialis
   Soros György szobafestő volt, nem beleszületett a pénzbe, a vagyonba.
   Elvégezte az egyetemet, munkába állt egy huszadrangú pénzügyi intézménynél és észre vett egy
   összefüggést, ami mindenki szeme előtt volt,de csak ő figyelt fel rá, ebből alapozta meg a vagyonát.
   Nekem nem volt sosem a szívem csücske, de sztem letett valamit az asztalra, számomra ez 100x értékesebb ,mint egy nagypofájú politikus, aki nem ért semmihez.....,soha nem alkalmaznák a magánszektorban, és éhen halna ,ha munkából kellene megélnie.....
   Melitta és setni kedveli ezt.
  18. Burgundii
   Burgundii
   Miből jöttél oda tartasz vissza! Annyira rossz hogy most rabszolgaként tudsz gondolni embertársaidra Melitta. Szerintem ez a demagóg elv ahogyan elkülönül az ember a másiktól és versenyszellemben teszi mindezeket, mikor mindenki tudja hogy csalás az egész versenyszféra szinte bármiről volna szó..... :(
  19. Melitta
   Melitta
   Milyen rabszolgakrol beszelsz, mindenki fizetesert dolgozik. Ma nalunk se keres tobbet egy arufeltolto, mint otthon.Ram hiaba hivatkozol mert sajnos en csak a kolbaszbol font kerites mellett dolgoztam es ott nem fizettek horrorisztikus penzeket.
   A verseny szellem a kapitalizmus alapja nezd meg a telefon uzletet.
   A sok stadion helyet miert nem egy magayr autot produkaltok es maris tudnatok jol keresni.....
   tornando, Ternyák és setni kedveli ezt.
  20. setni
   setni
   Kik azok a rablók?
   Ők mit esznek?
   Ez általánosításnak nézem, hisz sehol semmi tény. Sokat termelünk? Sokat is adnak segélyekre ha nincs túl termelés akkor nincs segély ha nincs segély menekültek jönnek ha jönnek a menekültek nekik is élelem kell....és akkor megint termelni kell....
   tornando kedveli ezt.

Megosztás