Las Vegas

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
De az is egy megoldás ha egyenest a rákospalotai otthonunk elé hozatja azt a kutat.Hamar elapadna.
 

bbarna

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Orangyal templom

Van egy szep modern templom Las Vegasban, a Guardian Angel Cathedral, 2000-ben lattam es keszitettem az alabbi kepeket rola. Sajnos akkor meg nem volt egy nagyfelbontasu digitalis gepem es csak ezek a kis kepek vannak rola. Azota is keresek a Google-val egy jobbat de eddig meg nem talaltam. Ha valakinek van, megkoszonnem ha feltenne. Az erdekessege ennek a templomnak az, hogy ket magyar szarmazasu no (Piczek Edit Es Izabella) vegezte rajta az osszes diszito munkat, az ablakokat, mozaikokat, freskokakat. Az otvesnes evekben a ket kislany egyedul, a szuleik nelkul szoktek el Magyarszagrol. Nagyon tehetsegesek. Tobb szaz templomban lathato a munkajuk.

Barna

Csatolás megtekintése 6161Csatolás megtekintése 6163Csatolás megtekintése 6164
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Spanky írta:
Ha nonemu vagy es ennel a holgynel magasabb kategoriaban, akkor privatban megbeszel osszegert a rendelkezesedre a'lok ;) :cool:
Sorban allok en is , habar a kategoriaban asszem le vagyok maradva , de egy jo hazra jaro takaritono nalam is nagyon jol jonne . :cool:
Mennyi a tarifa (a'r) ?
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Erdemes neha nezelodni , latom a Spankyra faj a fogatok ;-) Mibol gondoljatok , hogy olyan jo a takaritasi technikaja ? Gabizitanak a "hazra jaro" ...nekem az a'gyra-jaro jutott az eszembe . Tarifa ...igen-igen valtoznak az idok ;-)
 
Oldal tetejére