Lemondott Botka es Ujhelyi István is

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 2.

Melitta - 2017 Október 2, 10:15
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ahogy arról portálunk beszámolt, lemondott miniszterelnök-jelöltségéről Botka László, bejelentése után nem sokkal Molnár Gyula pártelnök is lemondott. Botka és Molnár bejelentése után Ujhelyi István közleményben tudatta, lemond alelnöki posztjáról.

  Ujhelyi István közleményében azt írta, számára méltatlan és vállalhatatlan az a folyamat, ami a demokratikus oldalán történik. A szocialista politikus szerint a demokratikus erők végletesen megosztottá és megtörtté váltak. „Bár töretlenül vágyom a változásra, de az MSZP alelnökeként mától nem tudok felelősséget vállalni a párt jövőjéért és a 2018-as választáson való szerepléséért. Nem tudok közösséget vállalni azzal, hogy az MSZP belső viszonyait és politikáját külső szervezkedések által is befolyásolni vagy akadályozni lehet. Ezért a mai nappal lemondtam az MSZP alelnöki tisztségéről”- közölte.

  „Bocsánatát és megértését kérem a párttagoknak és választóinknak, de pártvezetőként nem vállalhatok felelősséget és sorsközösséget a következő időszakért”
  - magyarázta Ujhelyi István, aki számára a feloldhatatlan konfliktus nem a DK és az MSZP viszonyáról szól, „hiszen személyesen eddig is harmonikus kapcsolatban voltam a Demokratikus Koalíció politikusaival és választóival”. Hozzátette: „nekünk csak a teljes, demokratikus ellenzéki oldallal együttműködve lehet esélyünk az orbáni rezsim leváltására”.

  atv
  botka.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 2.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Van valami mondás a süllyedő hajóról....o_O
   Ezeket a dolgokat nem fél évvel választás előtt kellene leboxolni....töketlen, impotens banda.

   Stop the World ! I want to get off !
   CasaLoma kedveli ezt.
  2. Ternyák
   Ternyák
   Szerintem meg nem kell körömszakadtáig kapaszkodni a hatalomhoz!
   Nagyos sok magyar politikusnak nevezett okostojás is követhetné a példát, minden pártból.
   Örülnék ha a választásoknál minden pártból elérnék a küszöbszintet, öljék egymást a parlamentben, hátha akkor a fejükhöz kapnak és nem eszik az életünket, hanem értünk dolgoznak.
   setni kedveli ezt.
  3. Melitta
   Melitta
   Szanyi szerint Botka és Ujhelyi áruló
   Ma, 11:18
   Szanyi Tibor máris szaftosan kommentálta Facebook-oldalán Botka és Ujhelyi lemondását. Az MSZP EP-képviselője és korábbi elnökjelöltje a következőket írta:

   "Megfutamodás. Számomra az árulás az, amit ez a két 'szegedisrác' művel(t). Harc helyett hazaköpni nem túl okos dolog."

   [​IMG]
  4. analema
   analema
   Ilyen ellenzék mellett ha a jobboldal az egyik kezét hátraköti a másikkal meg óvatosan magát veri akkor is győztesen jön ki.
  5. CasaLoma
   CasaLoma
   Kampányolás helyett akár ki is vonulhatnak egy zacskó szotyolával valamelyik stadionba, a győzelem akkor is garantált. :(
  6. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mit tett le Botka az MSzP asztalára a jelöltsége alatt.
   Mivel nem vagyok a párt vezetésének, de még a pártnak sem a tagja, csak azt tudom ami publikusan megjelent erről, azaz semmit.
   Azt az egyszerű ember is tudja, hogy egy szelet az esetleges jövendőbeli tortából ma már senkinek sem elégséges ígéret. Ezt be nem látni több évtizedes politikusi tapasztalattal bűn, sőt hiba.
   Szanyi kapitány meg talán felbátorodott, hogy Demcsákot is ki tudta vonatni a forgalomból és Ujhelyit is ide skatulyázta be, ami azért nagy baj mert mindössze két MSzP-s EU képviselőnk van. Hogyan tudtak ezek együttműködni eddig is?
   Melitta kedveli ezt.
  7. Melitta
   Melitta
   Az Mszp-t nem lehet kovetni mit miert tesz, mert sokszor nem talal benne logikat az ember. Erosen fogyasztja a Miniszter Elnokoket, Medggyesi, BAjnai Gyurcsany Botka.
   Mikor Botka kijelenti a gyozelmi startegiajat, ami egy diktatum nem csak a szovegbe hanem stilusban is, eleve halalra volt itelve mert mar akkor majd minden part eldontotte kongreszusan nem fognak ossze senkivel hanem onnaloan indulnak. A Dk volt aki sokaig ragaszkodott volna az osszefogashoz de mikor megint bejelentette Botka valtozatlanul az osszefogast ujbol kosarat kapott akkor ok is dontottek onnalloan indulnak.
   Hiaba szajkozta az osszefogast ha nem akar vele senki osszefogni. Kozben a felmeresekben zuhano repulest produkaltak.
   A belso vitak Tarjan LAttmann Bodnar bili boritasa , a belso arulasok vadjaval nem tudni mi volt a celja, ha nem csipi fulon az arulot es teszi ki mint a macskat..... hanem tovabbra is elturi ....mire szamitott mellette fognak kardoskodni?
   Ezer sebbol verzik az egesz tortenet.
  8. navagraha
   navagraha
   Szimplán, nem akarnak a vesztes oldalon állni, amikor az eredményt kihirdetik. Nem kár értük, alsó-középszerű politikusok, még [email protected] életünk lett volna alattuk. Még ennél is.

Megosztás