Letartóztatták Brókermarcsit

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2016 December 13.

Melitta - 2016 December 13, 08:17
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Kaliforniában bukkantak a karcagi Kun-Mediátor Interpol által is körözött vezetőjére.

  San Pedróban letartóztatták a Brókermarcsi néven elhíresült Dobrai Sándorné Nagy Máriát - adta hírül egy helyi hírportál. A The San Pedro San tudósítása szerint a csaló brókert North Ambergris Caye-ben található lakásában fogták el.

  A karcagi Kun-Mediátor vezetője milliárdokkal húzta le ügyfeleit piramisjátékra hasonlító módszerével. Ellene 2015 áprilisában adtak ki elfogatóparancsot, a cég felszámolását pedig idén augusztusban rendelték el.

  Az ügyben néhány napja Polt Péter szólalt meg: a legfőbb ügyész egy parlamenti írásbeli kérdésre válaszolva azt nyilatkozta, hogy jövő tavaszig folytatódik a nyomozás a sikkasztási ügyben, amelyben már 793 tanút hallgattak meg.

  marcsika.jpeg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2016 December 13.

  1. analema
   analema
   OMG magyar újságírás :) Ez a San Pedro nem Kaliforniában van, hanem néhány ezer kilométerrel arrébb Belize-ben.
   Egyébként azt lehetett sejteni, hogy valahol Dél-Amerika környékén kell keresni, de így egy kisebb csoda hogy előkerítették.
   setni és CasaLoma kedveli ezt.
  2. CasaLoma
   CasaLoma
   Újabb Tribuszerné a láthatáron? Amíg szar van, veréb is van.
  3. CasaLoma
   CasaLoma
   De vajon a hátszél is előkerül? :)
  4. Hexe54
   Hexe54

   Hol irja a magyar ujság Kaliforniát? Belizet ir.
  5. krigli
   krigli
   Reggel én is olvastam hogy Kaliforniában, de valószínűleg azóta már javították, mert most nem találom.
  6. Melitta
   Melitta
   San Pedro (pronounced /sænˈpiːdroʊ/) is a community within the city of Los Angeles, California. Formerly a separate city, it consolidated with Los Angeles in 1909. The Port of Los Angeles, a major international seaport, is partially located within San Pedro. The district has grown from being dominated by the fishing industry to become primarily a working class community within the city of Los Angeles.

   JA van Mexicoba is Paragvay es meg kitudja hany varosban.

   Canadaban is van London ,Parizs Ontarioba.Altalaban odairjak hogy melyik allamban vagy melyik provincba tartozik az a varos amirol szo van.
   setni kedveli ezt.
  7. Melitta
   Melitta
   A kivastagitott resz az elso mondat most is ott van.
   ladybug7spots és setni kedveli ezt.
  8. krigli
   krigli
   Igen.

   Így nézett ki reggel.

   Csatolt fájlok:

   analema kedveli ezt.
  9. analema
   analema
   Én is megnéztem, már több helyen is javították. Valószínűleg a lelkes újságíró rákeresett a városra és az első találat Kalifornia volt
   CasaLoma és setni kedveli ezt.
  10. Melitta
   Melitta
   Remeljuk hogy a penz is elokerul hisz 800 ember karosult van.
   CasaLoma kedveli ezt.
  11. setni
   setni
   Persze.......
   B.Péter, analema és Hexe54 kedveli ezt.
  12. Hexe54
   Hexe54
   :rohog:
   B.Péter és analema kedveli ezt.
  13. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Te kis optimista...:D:D:D
   setni és B.Péter kedveli ezt.
  14. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Ugyan már ! Melyik balhéban kerüt elő ?
   setni és CasaLoma kedveli ezt.
  15. CasaLoma
   CasaLoma
   Az sosem szokott előkerülni. :)
   De reménykedni ettől függetlenül lehet.
   setni kedveli ezt.
  16. CasaLoma
   CasaLoma
   Nem, valóban nem. Amíg lesznek ostoba libák, akik adják a nevüket az üzlethez, majd viszik a balhét, addig ezután se fognak. :)
   ladybug7spots kedveli ezt.
  17. B.Péter
   B.Péter
   megnéztem ahol elkapták ott 110.000 dollár a legolcsóbb ingatlan, a következő meg már 150. aztán onnan már csak felfelé megy .

   De ez olyan integrációs magyar sikersztori, jól él magyarok pénzéből, majd most hazahozzuk, kap pár évet, amiért gondolom perelni fog, hogy nem elég welnes a börtön, persze meg is nyeri , a barom magyar megint fizet. itthon marad aztán majd öregségére megint gyógyíthatja a töketlen magyar. Egyszerűbb lenne a helyszínen agyonütni és mehet a halaknak. Az ellopott pénzre úgy is keresztet lehet vetni.
   CasaLoma kedveli ezt.
  18. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Szemet szemért ? ...:D
  19. Melitta
   Melitta
   Elkepzelheto, meg egy ket emberket vissz magaval a birosagra ,mert biztos nem egyedul tudta ezt a nagymervu csalas megcsinalni.
  20. analema
   analema
   Bármennyire is furcsa, de úgy néz ki, hogy Marcsika bizony nem stróman, hanem a nagyvezér.
   Sokan ismerték a városban, korábban jó ideig egy helyi bankban dolgozott. Az utazási iroda is növelte a bizalmat. Az emberek meg kapzsik vagy sok esetben olyan pénzzel rendelkeztek, melyet nem biztos, hogy szerettek volna az állam bácsi szemei elé vinni. Ugyanis a pénz nagy része nem a kisbefektetőkből jött össze. Marcsika közvetlen befolyással bírt helyi médiákban is. Látszólag nagy volt a birodalom.
   Ebben a bolygóegyüttállásban nagyon jól hangzott, hogy 20-30%-os hozamot lehet elérni, amikor a bank fele annyit sem adott. Mit érdekelte az embereket, hogy miből készül ez a hozom. Biztosan az utazási iroda hozza vagy a többi biznisz. És egy ideig működött is a csoda, hiszen az új befolyó pénzek bőven fedezték az esetleges kifizetéseket.
   Itt jött képbe Belieze, az igazi adó és adóelkerülő paradicsom, amit legszívesebben az USA is a tengerbe szántana. Marcsika megkezdte a pénzt kimenteni, majd egy kritikus napon meglépett. Utazási irodája volt, jó hely és utazási ismerettel, megtehette, hogy pillanatok alatt meglép Európából. Az itt maradt rokonok(aki szintén helyi vállalkozásokban érdekeltek) meg széttehették a kezüket, papíron a biznisz egyedüli tulajdonosa Marcsika volt.

   Sajna szerintem volt annyira rafinált, hogy a Belize-i számlái zárolásából sok pénzt nem fognak látni. Nem lepődnék meg, ha ott nem a nemzetközi körözés érte volna utol, hanem valami helyi üzletbe nyúlt bele, amibe nem kellett volna.
   setni kedveli ezt.

Megosztás