Levelet írt a kanadai magyaroknak a HVIM alelnöke

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2012 Augusztus 17.

Melitta - 2012 Augusztus 17, 00:05
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  canadai magayr.jpg

  Barcsa-Turner Gábor, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke, szélsőséges levelet írt a Kanadai Magyar Hírlapnak és az ott élő magyaroknak, melyben többek között azt írja, hogy ő antiszemita, fasiszta, szélsőséges, és ő is lenne „egy Somogyi-Bacsó firkászpáros gyilkosa” – tudta meg az atv.hu.


  „Ne gyertek haza!… Soha! Igazatok van: itt az újnácik és fasiszták fel fognak titeket akasztani a gusztustalan cikkekért.
  Itt mi vagyunk az urak, mi tombolunk, gyűlölködünk, rasszistáskodunk és antiszemitaként viselkedünk, utálunk mindenkit, de főleg titeket!” – kezdi Barcsa-Turner a levelet, majd később így folytatja:

  „Ne mondjátok magyarnak magatokat, mert mindenki a fasisztákra gondol. Legyetek kanadaiak, amerikaiak, európaiak, amik csak akartok, de szátokra ne vegyetek semmit, ami a magyarsággal kapcsolatos!”

  Barcsa-Turner, aki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke, valamint műsorvezető a Szentkorona rádióban, az atv.hu-nak elismerte, hogy tőle származik a levél.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2012 Augusztus 17.

  1. Evicsku
   Evicsku
   Szomoru, de hat igy alakul az elet
  2. Evicsku
   Evicsku
   fantasztikus, hogy ileynek megtortenhetnek.
  3. avitaro
   avitaro
   Könnyű Magyarországon, Magyarországról magyarkodni, okoskodni. Sértegetni azokat akik külföldön, a hazától távol meg maradtak magyarnak és az új "hazában" ápolták, ápolják a magyarságot. Persze nem mindenki maradt meg, voltak sokan akik asszimilálódtak.
   A családunkban az a mondás járja, hogy senki sem szarik a saját fészkébe. Ez a levél egy ilyen, sajnos ilyenek mondják "magyanak" magukat. Szégyen. Jézus pedig azt mondta: "Atyám, bocsásd meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek". Megybocsájtunk, de nem felejtünk.
  4. Taylor68
   Taylor68
   Én kérek elnézést, több ezer itthoni testvérem nevében. Sajnos itthon már olyan szintű a káosz, hogy néha mi magunk is nehezen tudjuk kitalálni, ki hol áll. Ez a levél tipikus példája a cionista megosztásnak. Tudom, külhonban nem kaphat senki igaz híreket. A valóságban Magyarországon dühöng a szegénység, a cigánybűnözés, a korrupció. Mindez állami támogatással. Akit érdekel, privátban tudok személyes tapasztalatokat is írni. De a kedélyek javítása érdekében kijelenthetem, még létezik itthon a mag, akik minden magyart a testvérüknek tartanak, függetlenül attól, hol él jelenleg. Sajnos ma valóban magyarnak lenni magyarországon veszélyes dolog. Sok hátránnyal jár. A vagyoni, vagy politikai érdekből magyarkodók viszont jól élhetnek. Ennek fényében olvassátok ezt az írást is, Testvérek.
   Áldás
  5. Melitta
   Melitta
   Megdobbento a level, es jobb helyeken huvosre lehet menni ilyen fenyegetes es rasszimus miatt.
   Nem igazan ertem a cionista megosztast?.......................
   ecte magyar, melymagyar akar itt gyilkolaszni.
  6. Taylor68
   Taylor68
   :) Tudom, hogy nem értitek.
   Sajnos ma nálunk pénzzel, és más korrumpáló módszerekkel, vagy egyszerűen zsarolással a gyenge jellemű embereket ráveszik, hogy ehhez hasonló dolgokat kövessenek el. Nincs nehéz dolguk, hisz több ezer ember került már szó szerint utcára családostól, mindenestől. Akinek még van valamije, azt bizony megkörnyékezik, főleg ha olyan helyen van, mint a levél írója is. A beépített bomlasztókról már nem is beszélve. Tehát messze nem biztos, hogy magyar a szerző.
  7. Taylor68
   Taylor68
   Még aki itthon él, az sem mindig érti. :(
  8. sebi53
   sebi53
   Nem ismerem a teljes levelet, ez szemmel láthatóan csak a levél egy kiragadott része. Valakiknek írta a levél elejét!
   A hírekre nagyon jellemző, hogy célzatosan szemelgetnek benne, alátámasztandó az újságíró saját véleményét!
   Magyarországon a norvég tömeggyilkos cionista gyökereit, csodálatát sem emlegetik, bezzeg ha más lenne csodálata tárgya...
   Egyébként kit nevezünk rasszistának? Aki ok nélkül gyűlöl egy népcsoportot, vagy azt is, aki ismeretei alapján véleményt alkot?
   Óvatosan kellene bánni a fogalmakkal, nem tudom, miért kell Magyarországon azt elítélni, aki kisebbíti a kommunizmus vagy a fasizmus bűneit?
   Miért nem kell börtönbe csukni azt, aki Titó háború utáni népírtó cselekedeteit tagadja? Miért nem ítéljük el népírtásként a II. világháborúban Drezda terrorbombázását?
  9. Melitta
   Melitta
   Milyen ismeretek alapjan lehet velemenyt mondani egy nepcsoportrol?altalanositas nelkul.
   Nepcsoporton belul egy egy tapasztalat nem jogosit fel senkit egy nepcsoport elitelesere.
   Valamennyien mi is max. eliteljuk Barcsa ur kirohanasait, es feltetelezuk,hogy egyeni akcioja es nem a magyar emberek velemenyet tukrozi.
   A gyulolet nem vezet semmi jora csak elszigetelodeshez,mert ma a XXI.szazadban sehol nem szalonkepes.
  10. öreganyám
   öreganyám
   Gondoljátok meg, ez a szélsőséges gondolkodású ember :Barcsa-Turner, aki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke, valamint műsorvezető a Szentkorona rádióban, az atv.hu-nak elismerte, hogy tőle származik a levél.

   Mit tud elültetni az ifjúság lelkében :(
  11. Melitta
   Melitta
   A szolasszabadsag nem azt jelenti,hogy embereket lehet gyilkolaszni ,akar szoval akar tettel.
   Majd minden media atvette a cikket, Izraellel meg ne foglalkozzal mert ok nem akarnak egy magyart se kinyirni.
  12. luca_h
   luca_h

   Akkor mégis mivel magyarázható, hogy felvásárolják Magyarországot és azon vannak, hogy a magyar lakosság egyre inkább kisebbségben legyen a hazájában???
  13. luca_h
   luca_h
   Könnyű??? Magyarkodni???
   Sajnos már itthon is kinézik az embert, ha hithű magyarnak akar megmaradni... és az a "normális", elfogadott, ha az ember tesz arra, hogy honnan jött, hova tartozik... a magyarkodás meg nem hinném, hogy a legjobb kifejezés lenne.. ugyanis, külföldön magyarkodhat az ember, de Magyarországon legfeljebb "csak" a gyökereihez ragaszkodik... a magyar itt nem magyarkodik. A cigány viszont cigánykodik, mert nem otthon van.
   És az is a liberális média eredménye, hogy akár jószándékú külföldi emberek, akik, ha itthon laknának, lehet, hogy a nemzeti oldalhoz tartoznának, azok is lenézik és gyűlölködve beszélnek az itthoni, nemzetét szerető emberekről...
  14. robitsas
   robitsas
   Hat ha annyira nemzetszeretoek vagyunk, nosza kerdezzuk meg az illetekesekett nem hozznak e vissza az orszagocskankba az allam adossag tobbszoroset amit kiloptak offshore szamlakon?(kivancsi lennek van e koztuk roma)Ja hogy azt se tudjuk kinek kellene eme kerdeseket szegezni. Inkabb ciganyozzunk attol leszunk igazi hazafiak ugye?Tudom hogy a roma kerdes nehez, bizony sok a hianyossag de nem megoldas az eroszak semmire ezt meg kene erteni mindenkinek.Na meg az is egy hazafias cselekedet lehetne ha megkernenk a rendor urakat ha lehet a korropciot szuntessek meg, ne csak tologassak ide oda.(cigany gondolom nem sok van a rendor tisztek kozott)MAGYAROK!!! A HAZAT nem a ciganyok tettek tonkre!!!Es meg valami, aki ciganyozik es meg el is indul hogy elkapjon kozuluk parat, (tudatosan keresve az eroszakot) nem az az igazi magyar.Mert ha a ciganyok elfogynak keres masokat maganak.Eloszor mentsuk meg a hazat a pusztulastol aztutan ra erunk foglalkozni azzal hogy a kolompar miet nem dogozik inkabb a lopas helyett.Talan, mondom talan, mire gatyaba raznank kis hazank dolgait azt vennenk eszre hogy kolompar 2muszakban nyomja a melot.Ugye eggyik allitas sem kivitelezheto?Biztos nem?Szerintem se, ugyhogy szuntessuk meg a ciganybunozest minden aron mert ahhoz van eronk es eleg eszunk.Akkor kis hazank feltamad poraibol es ujra harom tenger mossa partjait.Gondoljatok bele, ha csak a ciganyok lopnanak ebben az orszagban... fejunksem fajna.
  15. Rita Róka
   Rita Róka
   Ez komoly es meg nem is akarnak hinni a magyaroknak !!!!
  16. Rita Róka
   Rita Róka
   Ez komoly es meg nem is hisznek a magyaroknak itt
  17. CsillagRobi
   CsillagRobi
   A Barcsat en csak szanni tudom...Nem az intelektualis szintjerol beszelek, arrol nincs mit. Hanem arrol hogy hazatlan, illetve azza valik lasacskan. Aki hazajaval kapcsolatban enyire nem tudja megkulomboztetni az okot az okozattol, aki nem akarja latni a tenyeket es csak papol ures szolamokat, osze teveszti a hazafisagot a meldongetessel, es mindezt nem ugy mint egy a sokbol kik felrevezetettek is lehetnek, hanem mint vezeto...azt csak sajnalni tudom. De meg inkabb sajnalom azokat akik hagyjak...
  18. moroder65
  19. Melitta
   Melitta
   Amiert ki lett moderalva, hogy szelsoseges weboldalakat nem hirdetunk a kurucost meg plane nem.
   Barcsa ismetelt valasz levelet ird at szalonkepesse es maris bent maradhat.Chartanak meg naluk valaszoljal.

Megosztás