Levelezőpartner keresés

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Lányok! és FiúK!

Nagy öröm ért.
Megosztom veletek is.

Beküldtem egy pár fotómat egy pályázatra, s most kaptam az e-mailt, hogy meghívtak az eredményhírdetésre.
Vagy kapok valamit, vagy nem...
Én optimista vagyok, s szerintem a részvétel is fontos...

Már többször kaptam visszajelzést tőletek, hogy nem rosszak a fotóim...

Majd meglátjuk...

A lényeget meg majdnem elfelejtettem:

Ott lesz Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg úr is! Ő a fővédnők!

Na, milyen barátosnőtök van??kiss


SZUPER!!!!!! :4:

Teljes beszámolót kérünk az egészről!!! Persze fényképes beszámolót! ;):D
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
hILDÁCSKA ÖRÜLÖK A SIKETREIDNEK. VALÓBA N AGYON SZÉPEK A KÉPEID REMÉLEM VALAMILYEN HELYEZÉST ELFOGSZ ÉRNI. VÁRJUK AZ UJ KÉPEKET ÉS A BESZÁMOLÓT DIJJKIOSZTÓRÓL. MABIKA DRÁGA JÓ JHOGY MÁR KÖZÖTTÜNK VAGY GYÓGYULGATSZ,ÉN TEGNSP VOLTAM KECSKEMÉTERN A TÉRDSEBÉSZETEN MERT MÁR MEG A JOBB TÉRDEM FÁJ N AGYON LESUGÁRZIK VÉGIG ALÁBAMON. NEM NAGYON TUDOK MENNI,POKOLI FÁJDALMAM VAN. mEGRÖNTGENEZTEK DE A TÉRDEMNEK SEMMI BAJA.KIDERÜLT HJOGY A CSIGOLYÁMMMAL VAN M ÉG VALAMI ÉS ON NAN SUGÁRZIK KI A FÁJDALOM.kÉRTEM IDŐPONTOT PESTRE MAJD NOV. 4-ÉN MEGYEK.. LOVASZ 5O ÜDVÖZLÜNK KÖREINKBEN. iRJÁL M ÁSKOR IS SZERETETTEL VÁRJUK. ÉN 2O ÉVIG LIBÁZTAM ÉS KÖZBE SZÁZSTZÁMRA VOLTAK DOSZNÓK ÉS EGYÉB JÓSZÁGOK, AKI ÁLLATOKKAL FOGLSALKOZIK AZ TUDJA HOIGY MILYEN NEHÉZ PÉNZKERESET ÉS NAGYON NEHÉZH BELŐLE ÉLNI MERT AZ EGYIK JÓSZÁGOT LEADOD ANNAK AZ ÁRÁT MEGESZI A MÁSIK. iGY NEKED PÉNZED NEMIGEN M ARAD. sOK SZERETETTEL PUSZILOK MINDENKIT-
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
:55:
hILDÁCSKA ÖRÜLÖK A SIKETREIDNEK. VALÓBA N AGYON SZÉPEK A KÉPEID REMÉLEM VALAMILYEN HELYEZÉST ELFOGSZ ÉRNI. VÁRJUK AZ UJ KÉPEKET ÉS A BESZÁMOLÓT DIJJKIOSZTÓRÓL. MACkissIKA DRÁGA JÓ JHOGY MÁR KÖZÖTTÜNK VAGY GYÓGYULGATSZ,ÉN TEGNSP VOLTAM KECSKEMÉTERN A TÉRDSEBÉSZETEN MERT MÁR MEG A JOBB TÉRDEM FÁJ N AGYON LESUGÁRZIK VÉGIG ALÁBAMON. NEM NAGYON TUDOK MENNI,POKOLI FÁJDALMAM VAN. mEGRÖNTGENEZTEK DE A TÉRDEMNEK SEMMI BAJA.KIDERÜLT HJOGY A CSIGOLYÁMMMAL VAN M ÉG VALAMI ÉS ON NAN SUGÁRZIK KI A FÁJDALOM.kÉRTEM IDŐPONTOT PESTRE MAJD NOV. 4-ÉN MEGYEK.. LOVASZ 5O ÜDVÖZLÜNK KÖREINKBEN. iRJÁL M ÁSKOR IS SZERETETTEL VÁRJUK. ÉN 2O ÉVIG LIBÁZTAM ÉS KÖZBE SZÁZSTZÁMRA VOLTAK DOSZNÓK ÉS EGYÉB JÓSZÁGOK, AKI ÁLLATOKKAL FOGLSALKOZIK AZ TUDJA HOIGY MILYEN NEHÉZ PÉNZKERESET ÉS NAGYON NEHÉZH BELŐLE ÉLNI MERT AZ EGYIK JÓSZÁGOT LEADOD ANNAK AZ ÁRÁT MEGESZI A MÁSIK. iGY NEKED PÉNZED NEMIGEN M ARAD. sOK SZERETETTEL PUSZILOK MINDENKIT-
kiss:66:
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Szupernagyi!

Nagyon sajnálom, hogy már megint fájdalmaid vannak.
Remélem minél hamarabb orvosolni tudják a problémát! kiss
tn_aid10520_20090216084905_580.jpeg
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Puszi mindenkinek!

Merre jártok?
Még a névnapomra sem jöttetek erre felé???
Ejnye, ejnye...

De: még pár napig érvényes ám!!!

ht tp://www.videoplayer.hu/videos/play/398850
 

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi van Nagyikánkkal?
A nyaralás nálam csibenevelés volt. Olyan jó, hogy már hamar este van, mert a csibék is elülnek, és 8-kor ideülhetek, mert eddig ez sem sikerült.
Ha majd jön a hideg, igen sok időt tölthetek itt. Már nagyon hiányzott!
Na, ez nem azt jelenti, hogy a hideget várom!
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Amúgy sziasztok! kiss

Mostanában egy kicsit ki-be szaladgálósra sikeredik itt az életem a CH-n, mert eredetileg beteg vagyok.
77.gif

Már lassan egy hónapja, hogy elkezdődött egy kis torokfájogatással, aztán egyszer csak bedurrant a mandulám. Tüszős mandulagyulladásom van. De már szerencsére kifelé megyek belőle.
81.gif


Otthon a 30 valahány fok, a sok jegesvíz, fagyi, aztán ide vissza a 14-16 fokba... szóval öreg vagyok én már ezekhez a hírtelen változásokhoz.
58.GIF


De nem nyafogok! Már sokkal, de sokkal jobban vagyok!
38.GIF


Ile! Örülök, hogy látlak! Gondoltam, hogy már lassan előkerülsz te is gyakrabban,a hogy az ősz kopogtat az ajtón! :)
 

icelady

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia kedves mindenki,régen jártam erre.Ma szabad napot adtam magamnak,ma úgy döntöttem nem dolgozom semmit.Olvastalak Titeket kicsit az előző lapokon,sajnálom Nagyika,hogy megint fájdalmaid vannak,Macika viszont Te már jobban vagy - örülök neki.Hilda 1ször is gratulálok a meghivásodnak,2-szor pedig fogadd jókivánságaimat névnapod alkalmából.Örülök az újonnan közénkjövőknek és remélem jól fogjátok magatokat érezni.
picture.php
Kivánok mkinek kellemes ,napsütéses délutánt és további szép napot
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Barátnőim. Sajnos elpusztult a gépem és pénteken lett kész. Akkor meg nem engedett be a csnadára. ma délelőtt irtam nekik és most tudtam belépni.Másodszor meg kedden délelőtt rosszul lettem avárosba fájt a hátam fulladtam szakadt a viz rólam és szoritott a mellkasom.Nem birtam haza menni. A férjemnek szóltam és ő vitt haza. Este térte észhez egy kicsit. Másnap reggel korházba mentem és az EKG kimutatta hogy elég sulyos mellhártyagyulladásom van. Feküdni nem tudok a hátamra csak ülök. Már alakulok. HILDÁCSKA utólag fogadd őszinte jókivánságaimat névnapod alkalmából. Icelady ügyes vagy.Macika örülök hogy az egészséged alakul. Minden jót kivánok neked is. Puszillak benneteket
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Jelen vagyok, egy szép verssel...

Mahatma Gandhi - Megérteni egymást


Örömben, szenvedésben,
Segíteni, ha csak egy szóval,
egy gondolattal is,
Nagyobb művészet,
mint végig barangolni
a világot, vagy
gazdagnak lenni és
szórni a pénzt.
Mert lelkeink kincse
talán a legnagyobb ajándék
És legszebb öröm,
amit egymásnak adhatunk
S amiért nem tudjuk
elégszer mondani, hogy
...KÖSZÖNÖM

Igaz szeretetet
csak attól várhatunk,
aki természete
szerint jóságos
és melegszívű


Küzdhetsz, próbálkozhatsz
azzal, hogy elfelejted.
Ha igazán szeretsz valakit,
akkor az Veled marad,
ha akarod, ha nem...


Kérdezel,
hát keresd a választ,
ne csak abban higgy,
mit saját szemmel láthatsz,
nézz mélyebbre,
bentre, magadba,
ne csak másokéba,
higgy a saját szavadba.
Reménykedsz?
Még én is talán,
Fut az élet,
s messze még a halál...talán...nekem is

A gyenge soha nem
képes megbocsátani.
A megbocsátás
az erősek tulajdonsága.
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok lánykák!

Itthon vagyok Magyarországon és semmi időm sincs bejönni, de nagyon nagy szeretettel gondolok Rátok!
Ahogy tudok, jövök! kiss
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Jót nevettem!
Lánykák? Hajajajjajaj... de régen voltam az!!!kiss

Székesfehérvár felé nem visz az utad véletlenül?
Szívesen találkoznék veled, s lennék a kísérőd!!
Gondold át, s ha igen, szóljál!!

Híres Bory várunkat is meg kellene nézned...
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Már sok fesztiválon voltam, de Rutya Fesztiválon még nem.
Épp itt volt az ideje ebbéli hiányosságom pótlásának...

Fehérvárcsurgó község nem messze található Székesfehérvártól. Itt már 100 évre visszamenően káposztát termeltek. Érdekessége a dolognak, hogy pont ott termett a rengeteg jó minőségű káposzta, ahol most viztározó van. Tehát a tározó helyén... Ott volt a káposztaföld. A káposzta tiszteletére rendezték meg második alkalommal a községben a Rutya Fesztivált, melynek keretén belül káposztás ételek főzőversenye is volt, s ezzel kívánnak "áldozni" régi régi káposztás földek múltjának. Nagy sürgés-forgás volt mikor én dél tájban megjelentem. Nagy izgalom volt, hiszen az étkeket nemes szakmai zsűri bírálja majd el, s a legjobb vándor kupa győztese el is nyeri a RUTYALOVAG címet. Kedves emberek voltak a résztvevők. Én is jól belaktam a híres alföldi töltött káposztából! Először furcsáltam dunántúli létemre a küllemét! Én hozzá vagyok szokva a jó sok hús, füstölt csülök, zsíros - nem egészséges - színes káposzta élelekhez. Ez pedig hófehér volt, s a benne levő, káposzta levélben fővő töltelék is színtelen. Nem volt benne paprika színező anyag sem. Fő ízesítése a kapor volt. Szívesen kínálták, hát elfogadtam. Az alföldi töltött káposzta tetejére hófehér fejföl került. Megkóstoltam, finom volt! Még repetát is kaptam! Köszönet a kedves adakozóknak! Volt még harcsával készült káposzta is, igaz azt már nem tudtam megkóstolni! Volt még káposzta-gyauló, káposzta-taposó és káposzta-evő verseny is. Jó kedvvel, szívvel-lélekkel történt mindez. Hozzájárult a jó idő is e kedves versenyhez. Gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálták a kedvükre való elfoglaltságot. A bejáratnál szalmabálából készült, s tetején integető kukoricaszár figura érdeklődve nézte a lovaskocsinyi sereget, ahogy jókedvően érkeztek a helyszínre. A színpadon környékbeliek mutatták be ének tudományukat, mindannyiunk nagy örömére! A szigorú zsűri végülis a legjobbnak ítélt étkek közül a helyi fiatalokból álló Káposztalepkék bográcsából került ki. Egészen különleges módon maguk sütötte kurtős kalácsba töltötték a fűszeres hussal elegyített káposztát. A csapat egyik férfitagja, Budai Norbert viselheti egy éven kerestzül a rutyalovag címet!
Szép volt, érdekes, s ízletes ez a Rutya Fesztivál!
 
Oldal tetejére