Magas rangú szakmai elismerés a kanadai kormánytól magyar alapítású vállalkozásoknak

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2015 Február 25.

Melitta - 2015 Február 25, 06:24
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A Kanadai Magyar Vállalkozók Szövetsége 2015. február 20-án, Torontóban megrendezett nagyszabású üzleti vacsorán ünnepelte a Corvina Business Directory kiadásának 11. évfordulóját.

  Az üzleti vacsorához kapcsolódóan, a magyar borok kanadai promócióját végző Vinum Tokaj Canada képviselői tartottak borbemutatót. A rendezvényt megtisztelték jelenlétükkel Eve Adams és Corneliu Chisu kanadai szövetségi parlamenti képviselők, dr. Ódor Bálint ottawai magyar nagykövet, dr. Szabó Stefánia torontói főkonzul, valamint dr. Stelbaczky Tibor torontói gazdasági és kereskedelmi tanácsos.

  Dr. Ódor Bálint nagykövet gratulált a Kanadai Magyar Vállalkozók Szövetségének a két ország gazdasági kapcsolatainak erősítése érdekében kifejtett tevékenységéért, valamint a Corvina Kiadvány gondozásáért, mely kiváló eszköz a magyar vállalkozások bemutatására a kanadai piacon.

  Az ottawai nagykövetség és a torontói főkonzulátus is kiemelt prioritásként kezeli a gazdasági kapcsolatok fejlesztését Magyarország és Kanada között. A nagykövet és a főkonzul asszony is örömmel számolt be az elmúlt időszak üzleti sikereiről, így, többek között a mádi Dry by Tokaj „Top Imported White Wine of Canada” díjáról, hangsúlyozva, hogy a minőségi magyar bor, a gazdasági kapcsolatokon kívül, a kulturális és turisztikai kapcsolatok építésében is jelentős szerepet játszik.

  A Kanadai Kormány nevében, a kanadai piacon kifejtett magas színvonalú, professzionális tevékenységük elismeréseként, Corneliu Chisu parlamenti képviselő oklevelet adott át a Kanadai Magyar Vállalkozók Szövetsége, illetve a Vinum Tokaj Canada elnökeinek.

  (Külgazdasági és Külügyminisztérium)

  corvina.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2015 Február 25.

Megosztás