Magyarország lerobban

Ideges tömeg, felszegett fejek. Morajlás. „Már huszonöt percet ír, nem hiszem el!” A rohadó tetőből modern digitális kijelző lóg. Előbbi a magyar állam sara, utóbbi az Európai Unió ajándéka. Vonatra várunk. Münchhausen Intercity. Nemrég ötpercnyire hazudták, immár huszonötre.

Talán a hangosbemondó hölgy is ezt recsegte, csak a lerobbant technika Fásy Ádámot csinált belőle. Lehet, hogy a vonat alig ezer méterre, a nyílt pályán áll, lerobbanva, és azért licitálják egyre feljebb a késést. Lehet, hogy nyolcvan kilométerre, de a MÁV mindig épp annyi késést ismer be, amennyit már nem tud tagadni, holott tudja, hogy nem lesz itt egy órán belül sem.

Magyarország lerobban. Paradox, hogy a Fidesz mellett szóló érvek között milyen előkelő helyen szokott szerepelni, hogy „ők legalább tudnak kormányozni”. Miközben nem, egyáltalán nem tudnak. Ez az ország épp lerobban. Igen, az egészségüggyel kezdem, és tudom a szokásos választ, hogy „az egészségügy mindig is rossz volt”. De az a csőd új minősége, hogy amikor június végén elhunyt a Péterfy kórház érsebésze, azzal össze is omlott az ellátás, mert ez a tragikus hős eleve március eleje óta egyedül vitte az intézményben a szakterületet. Mindennap telefonos készenlétben volt.

Az a kudarc új minősége, hogy Veszprém megyében bezárt az egyetlen mikrobiológiai labor, amely a megye kórházainak dolgozott. Pedig az intenzív osztályoknak néhány óránként kellene szolgáltatniuk vagy épp a járványokat megelőzniük a vízvizsgálatokkal. Pesten átszúrt szemű kisgyereket lökdösnek mentőstül kórházak közt. Országos gyógyszerhiány van, fertőzésveszély van, sürgősségi ellátás nem nagyon van. A Fidesz nem tud kormányozni.

Nomen est omen, a kormányablakokat sem tudják rendesen kinyitni. Rogán korlátlanul költhet tízmilliárdokat propagandára, az állami tévé százmilliárd fölött fogyaszt, de a valódi állami feladatok ellátására rendelt kormányablakok egyre kevésbé működnek. Tavasszal megnövelték az itt dolgozók munkaidejét, elvettek tőlük több nap szabadságot, most pedig az ezért felmondott ezrek miatt a nyitvatartást kurtítani, az ügyeket ritkítani kell. Plakátra, migránsozásra költenek, közszolgára nem, ezért összeomlik a közigazgatás.

És a tömegközlekedés, helyben és országosan. A vasút a kedvencem. Időről időre belengeti valamelyik tolvaj, hogy szállodát akar a Déli pályaudvar helyén, mi, Audi-mentes parasztok és prolik meg érjük be azzal, hogy Kelenföldig bevonatozhatunk. Ezt leszámítva a luxusterepjárós rezsim nem traktál minket azzal, miként javítana a vasúti személyszállításon. Egyre rosszabb síneken, egyre ócskább vagy nem odavaló járművek zötyögnek, egyre lassabban és mocskosabban. Hasonló sikertörténet a BKV-BKK, orosz szaunametróval, kátyúmezőn csattogó, nyáron meleg, télen hideg buszparódiákkal, brutális késésekkel, és igen, a zombivá tett fővárosi vezetés helyett-mellett emiatt is a kormány a felelős. Na jó, meg Tarlós, de ő is fideszes.

Közel a vég a Nyugdíjfolyósítónál, teljesítőképességük határán az ott dolgozók. Nemrég megtapasztaltuk, amit soha, a magyar állam napokon át képtelen volt nyugdíjat fizetni. Az állami posta is egy rossz vicc, a karácsonyi csomagba rögtön csokinyuszit raksz, hátha húsvétra odaér. Azt a problémát meg, amit a kamu-fociutánpótlás és a kamuszínházak okoztak milliárdnyi tao ellopásával, úgy sikerült „megoldani”, hogy a kamufoci továbbra is milliárdokat nyel el, ámde a valódi színházak összeomlanak. De beszélhetünk a gazdasági szabadságharcról is. A kínai gyarmatosítók egy irgalmatlanul drága, ámde még el sem kezdett teherszállító gigaprojekttel, az orosz gyarmatosítók pedig egy irgalmatlanul drága, ámde még el sem kezdett paksi gigaprojekttel csinálnak cselédet az országból.

Magyarország épp lerobban. A Fidesz lop, központosít és propagandát tol, de a szó valódi értelmében nem kormányoz. Erre a feladatra kell jelentkeznie annak, aki leváltaná.

Ceglédi Zoltán

upload_2019-7-11_14-50-38.jpeg
 
Hogy lehet ilyen infantilis posztot betenni? Vagy ez akkor jön, ha érvek nincsenek?
Gondolkoztam hogy egyáltalán írjak e ilyen kötözködő mondatodra valamit.
De mivel kérdésként volt írva úgy hiszem érteni szeretnéd mi van.
Nos az idézetet valahol láttam mint a hét legszörnyűbb mondását
És ha belegondolsz valóban az:
"Magyarországon nincs éhező gyerek, mert aki óvodába, iskolába jár, az kap étkezést."
Én azt nem tudom tényleg mondta-e orbán.
De már annyi sületlenséget mondott és cinikus dolgot hogy Ő maga se veszi észre mekkora baromság.

De ha igaz akkor ez nem infantilis poszt
Hanem igen csak a miniszter jellemének natúr bemutatása
És a mondat igen csak kihúzta a gyufát még nálad is.
Tehát felismered a felfogás kegyetlenségét.
Én nem akartalak meggyőzni arról hogy Orbán kegyetlen és hazudozó
És tagad mindenféle olyan dolgot mint hogy van mélyszegénység és olyat hogy megfagynak emberek.
De azzal tagadja hogy nem adják ki az adatokat.
Ezek mellett az a mondat akárhogy de mutatja jellemét
"Magyarországon nincs éhező gyerek, mert aki óvodába, iskolába jár, az kap étkezést."
Én nem találtam ki.
Én megláttam!!
És a hét mondásai közé tartozott.Hagy igaz-a nem tudom de jellemző
Tedd be a Google-ba ellenőrizd.
Adatok szerint:
Reggeli rádióinterjújában hangzott el amelyik az EU szerdai választás (10.) után volt pénteken a Kossuth-n.Vagyis ez 12-n lehetett

Nehéz megmondani mert csak péntekként hivatkozik rá.

És itt van:
https://www.kormany.hu/hu/a-miniszt...adio-jo-reggelt-magyarorszag-cimu-musoraban11

dszzs20181207011-e1562913155919-1024x576.jpg

Az eredeti teljes mondatban így van
Magyarországon nincs éhező gyerek, mert mindenki, aki óvodába vagy iskolába jár, szóval a gyermekek több, mint 95 százaléka kap ingyen a magyar állam által biztosított ételt.

Bizony bizony már roggyan a Viktor ha ilyen mondatba belement.
Ezt teszi hogy nincs nyílt vitája senkivel.
 
Utoljára módosítva:
Magyarország lerobban. Paradox, hogy a Fidesz mellett szóló érvek között milyen előkelő helyen szokott szerepelni, hogy „ők legalább tudnak kormányozni”. Miközben nem, egyáltalán nem tudnak. Ez az ország épp lerobban. Igen, az egészségüggyel kezdem, és tudom a szokásos választ, hogy „az egészségügy mindig is rossz volt”. De az a csőd új minősége, hogy amikor június végén elhunyt a Péterfy kórház érsebésze, azzal össze is omlott az ellátás, mert ez a tragikus hős eleve március eleje óta egyedül vitte az intézményben a szakterületet.

Kedves Ceglédi Zoltán!!

A Fidesz kormány tud kormányozni, de ön csak gyűlölködni tud a kormány ellen és nem újságot írni!
Attól, hogy késik egy vonat még omlik össze a MÁV sem az ország, de még a gazdaság sem! - bárhol előfordulhat valami baleset, meghibásodás!! Intercity vonatnál, ha 10 percnél többet késik visszafizetik a jegyárát!!

Szomorú hír, hogy meghalt egy érsebész, de abba sem omlik össze az ország!!
Van 35 000 orvos még, akik állják a sarat! Örömmel közlöm önnel, hogy 71 főállású érsebész dolgozik az országban!! Volt idő, amikor ez a szám sokkal alacsonyabb volt és még akkor sem omlott össze az ország!!

Figyelmébe ajánlom azt a tényt, hogy az országunkban nem kell fizetni az egészségügyi ellátásért! - nálunk jóval fejlettebb országokban ez nem így van! Még a biztosítottaknak is kell fizetni egy-egy nagyobb beavatkozás után és elég nagy összeget!

A MÁV-nál nagy felújítások folynak 1200 milliárd Ft értélben, ez a síncseréktől kezdve a vasúti híd cseréig, vasútállomások felújításáig, mozdonycsere, vasútikocsi csere, aluljáró, felüljáró..... építéseket foglalja magában!
Ez a kormány dolga, de a vonatok közlekedéséért, már a MÁV dolgozók a felelősek!!
Ahogy az egészségügyben is folyamatosan hatalmas fejlesztések, béremelések vannak és attól, ha egy orvos kiesik a munkából nem omlik össze az egészségügy sem!! Hiszen az MSZP-SZDSZ kormány alatt 4000 orvost küldtek el és még akkor sem omlott össze!!!!
 
Őszintén szólva először törölni akartam, mert tudtommal Ceglédi Zoltán nem tag a CH-n.
Azán okulásul inkább ellátom néhány kiegészítő mondattal:
Kedves Ceglédi Zoltán!!

A Fidesz kormány tud kormányozni, de ön csak gyűlölködni tud a kormány ellen és nem újságot írni!
Tudni illene a különbséget a gyűlölet és a kritika között, mert azok korántsem szinonimái egymásnak.
Kritizálni pedig minden állampolgár alanyi joga.
Aztán Ceglédi - ezt is illik tudni, ha valakit kritizálunk, nem újságíró, hanem politikai elemző (amúgy jogász végzettségű).
Attól, hogy késik egy vonat még omlik össze a MÁV
Mondjuk ez szó szerint igaz...
sem az ország, de még a gazdaság sem! - bárhol előfordulhat valami baleset, meghibásodás!! Intercity vonatnál, ha 10 percnél többet késik visszafizetik a jegyárát!!
Ez speciel hazugság, ugyanis csak az IC pótjegy árát térítik. (Aminél többet nem is követelhetünk, ha az utas eljutott a célállomásra.)
Szomorú hír, hogy meghalt egy érsebész, de abba sem omlik össze az ország!!
Annyira nem vagyok roszindulatú, hogy azt kívánjam, hogy akkor kerülj a Péterfybe ilyen gonddal. Annál is inkább, mert a kórház nem is tud ilyen betegeket fogadni, mert meghalt az egyetlen érsebésze.
Van 35 000 orvos még, akik állják a sarat! Örömmel közlöm önnel, hogy 71 főállású érsebész dolgozik az országban!!
Akkor hogy a piklibe lehet olyan, hogy Nógrádban van olyan település, ahol huszonsok éve nincs orvos, de olyan több is, aholt 5 évnél régebb óta betöltetlen a háziorvosi hely.
A 71 főállású érsebész....
Matekozzunk! Minimum 3 kell egy kórházba, ha komolyan vesszük a 8 órás munkaidőt. Ez még 24-re sem jön ki, azaz megyénkét 1-1 kórház+ a főváros. Ez igen! Már az EMMI is elismeri, hogy gond van az érsebészettel, mert legalább 18o kellene.
Volt idő, amikor ez a szám sokkal alacsonyabb volt és még akkor sem omlott össze az ország!!
Mikor is? Az 18oo-as években?
Figyelmébe ajánlom azt a tényt, hogy az országunkban nem kell fizetni az egészségügyi ellátásért! - nálunk jóval fejlettebb országokban ez nem így van! Még a biztosítottaknak is kell fizetni egy-egy nagyobb beavatkozás után és elég nagy összeget!
Már megint egy hazugság. Aki ellátást szeretne (de, ha nem, akkor is), még, ha munkanélküli is, havonta több, mint 7ooo Ft-ot kell kicsengetni az államnak.
Ha dolgozik, akkor a munkáltató több jogcímen is (pénzbeni, természetbeni) levonja a bérből minimum a fenti összeget de inkább többet, ha nem minimálbéres a dolgozó + a munkáltató is köteles a dolgozói után TB járulékot fizetni.
És ezért az ellátást lehet, hogy csak hetek, hónapok, évek multán kapja meg a rászoruló.
A MÁV-nál nagy felújítások folynak 1200 milliárd Ft értélben, ez a síncseréktől kezdve a vasúti híd cseréig, vasútállomások felújításáig, mozdonycsere, vasútikocsi csere, aluljáró, felüljáró..... építéseket foglalja magában!
Valami konkrétumot írnál? Mert a 75o milliárdos kínai hitelből készülő Budapest - Zágráb vonal minden csak nem a hazai vasút fejlesztése, de ezen ha átsíklok, még akkor sem látom az 5oo további milliárdot...
Ez a kormány dolga, de a vonatok közlekedéséért, már a MÁV dolgozók a felelősek!!
Melynek a vezetését - minő véletlen - a kormány nevezi ki és azok irányítanak. Nehogy már egy jegykezelő vagy kerékkopogtató miatt késsenek a vonatok!
A mozdonyvezető persze más. Elismerem ők tudnak kését okozni, pláne, ha menet közben közlik velük, hogy ki vannak rúgva.
Ahogy az egészségügyben is folyamatosan hatalmas fejlesztések, béremelések vannak
Hol? Németországban vagy az USA-ban?
Merrt itthon még WC papírra sem jut, nemhogy fejlesztésre. (Stabil lehet feletted a mennyezet, ha nem omlott le, amikor ezt leírtad.)
és attól, ha egy orvos kiesik a munkából nem omlik össze az egészségügy sem!! Hiszen az MSZP-SZDSZ kormány alatt 4000 orvost küldtek el és még akkor sem omlott össze!!!!
Ezt a marhaságot megint honnét vetted?
Legközelebb, ha nem teszel egy ilyen mondat mögé hiteles linket, törölni fogom a beírásod, mert nemcsak tudatosan félreinformálod a többieked, de feleslegesen lekötöd a CH erőforrásait.
 
Utoljára módosítva:
Ezt a marhaságot megint honnét vetted?
Legközelebb, ha nem teszel egy ilyen mondat mögé hiteles linket,
Ezt már én is írtam neki hasra-ütött kitalált listát csinál vagy kapott kéz alatt attól még csak közönséges blabla propaganda marad Linket kérünk hogy alátámassza az adatokat de az nincs neki, csak olyan "statisztika" amit Ő csinált
Mert ugye annak a statisztikának hisz "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok"Churchill.
És ez a hajnal még nagyképűen odaírja:a számok(tények) makacs dolgok.
És sorra üzeneteiben hamisít és link sincs
 
A MÁV-nál nagy felújítások folynak 1200 milliárd Ft értélben, ez a síncseréktől kezdve a vasúti híd cseréig, vasútállomások felújításáig, mozdonycsere, vasútikocsi csere, aluljáró, felüljáró..... építéseket foglalja magában!

Valami konkrétumot írnál? Mert a 75o milliárdos kínai hitelből készülő Budapest - Zágráb vonal minden csak nem a hazai vasút fejlesztése, de ezen ha átsíklok, még akkor sem látom az 5oo további milliárdot...
Szerintem ebben nem hazudott mert le van írva az 1200 milliárdos szám a linket én adtam neki előző oldalon
Éppen csak Ő jelen időben írja mint történő cselekedet holott a legközelebbi uniós lehívásból tervezik.
Ebben hazudott a propagandista Hajnal.Az ilyen hazugságot csúsztatásnak nevezik de szememben minden csúsztatás lényegileg hazugság
Ez terv mint a beígért 21 ezer új bölcsődei férőhely
https://index.hu/belfold/2019/02/15/bolcsode_gyerekvallalas_csaladvedelmi_akcioterv_orban_viktor/
Az elmúlt tíz évben mindössze 9000 új bölcsődei férőhely lett bölcsődeépítési programok alapján, habár a statisztikában úgy látszik, mintha ez idő alatt húszezer férőhely létesült volna. Ennek oka, hogy a különböző kormányok többször és többféleképpen hoztak létre varázsütésre több ezer új férőhelyet, anélkül, hogy fizikailag épültek volna új bölcsődék.
Itt a vasút ígéret:
https://www.nkh.gov.hu/hir-megjelen...arccal-a-vasut-fele-kotottpalyas-fejlesztesek

Utóirat
ismerjük a szólást:Ígérettel tele a padlás (beígért tervezett elképzelt)
Sőt konkrétabban
Fidesz-ígérettel tele a padlás
cikk 2017
 
Utoljára módosítva:
Szerintem ebben nem hazudott mert le van írva az 1200 milliárdos szám a linket én adtam neki előző oldalon
Éppen csak Ő jelen időben írja mint történő cselekedet holott a legközelebbi uniós lehívásból tervezik...

Itt a vasút ígéret:
https://www.nkh.gov.hu/hir-megjelen...arccal-a-vasut-fele-kotottpalyas-fejlesztesek
Egyrészt ismert a mondás: A papír mindent elbír.
Másrészt az EU-ban épp most folynak a különféle bizottsági posztok várományosainak megválasztása, ami korántsem zökkenőmentes.
Ilyen előzmények után nem vagyok meggyőződve, hogy az IKOP-ra kap Magyarország a ciklusban ennyit. Ráadásul ebben autópálya és P+R parkolók kialakítása is szerepel, ami szerintem nem vasút.
 
nem vagyok meggyőződve, hogy az IKOP-ra kap Magyarország a ciklusban ennyit.
Ismered azt a mondást : zöld búzára tesz ígéretet(tervet)
Ez volt eszembe mikor a következő uniós pénzcsomagra terveztek
Hisz éppen nem úgy néz ki lesz még bármi is.
Nem baj de jellemzi az Orbánt ígér de reális alapja nincs
És a magyarázat ott lesz: Az EU lesz a hibás ha nem valósul meg
Mi akartuk Ők nem csinálták meg nekünk!
Ellenségei Magyarországnak,
Holott a sok el csalt (magánvagyonra került) pénz után mit várnak
No de ígérni lehet üres zsebre is.Majd elhiszi Rózsa Hajnal
Sőt már kész tényként írja tovább nekünk: Már folynak már készül.
 
Ráadásul ebben autópálya és P+R parkolók kialakítása is szerepel, ami szerintem nem vasút.
Beleférne egy kis átcsoportosítás OLAF-t majd elintézzük valahogy
Mi lett a Elios-l hát át tették egyik zsebből a másikba mikor lebuktak
az költségvetési pénz volt nem EU támogatás.
Az én bajom ezzel a kötöttpályás fejlesztéssel
Gazdasági sorrendben ennek kellett volna lenni az elsőnek
Nem is szidnám Orbánt annyira.
Már 10 éve menne a villamos a Hév és elővárosi vasutak. A fővonalak a mellékvonalak fejlesztése létesítése.
Magas és mély kötöttpályás közlekedési fejlesztés.
1994-ben Essenben az Európai Tanács jóváhagyott egy listát a 14 TEN-T "különleges" projektről, és létrehozott egy csoportot, melynek elnöke, akkor a bizottság alelnöke, Henning Christophersen volt.[1]

Az ajánlásokat követve 2003-tól a Karel Van Miert vezette magas szintű csoport összeállított egy új listát, és 30 kiemelt fontosságú projektet indított 2010-ig.[5]
De nekik a sport volt az első.
 
Utoljára módosítva:
és P+R parkolók kialakítása is szerepel,
Ez szerintem kizsugázható persze orrolhatnak érte.
De láttad a főpolgármesteri előválasztásokat?
Mindkét komolyabb emberlátásmódjában a Budapesti közlekedés sarokpontjának tette a P+R parkolók kialakítását.
Szerintem ez az ígéret itt a kormánytól Épp a választást szolgálja
Le van írva be van ígérve.
Szépen kommunikálva ott azon a linken
Védik a Budapesti Polgármesterüket bárki lészen is az
Mi a kormány akarjuk ugyanazt mint ti, lásd a tervet.
Az a pont ha meg se valósulhat mert nem vasútra adott pénzből kéne mennie
Akkor is megtörtént mint "mi is tudnánk mit kell tenni" nem csak a két ellenzéki jelölt.
A Fronius meg a Karácsony kimondottan erre tették a Budapesti közlekedés tarthatatlan állapotának megoldását, mint egyik fontos pont.
utóirat:
Lásd milyen hasznos volt az előválasztás
felpezsdítette az állóvizet Budapesten
Már hallani a sok tervet naponta egyet bejelentenek mit fognak csinálni
Most vagy kapott Budapest máris költségvetési pénzt vagy zöld-búzára ígérnek
Mintha kicsit beindultak volna.Talán Tarlósért?
De inkább Budapestért hogy nehogy ellenzéki legyen ismét.
Ha nincs előválasztás és nincs esetleges közös jelölt veszély mindez a beindulás nincs
Naponta hallani valamit Pestről.Persze az m1 teszi
Ami egyelőre ígérgetési verseny.
 
Utoljára módosítva:
Nekünk a család a fontos.....
Persze .
Zuglóból, ahol az illetékes tankerület pályázatot hirdetett a helyi általános iskolák legjobb tanulói számára. A „100 ötös” pályázat ajánlat azoknak szólt, akik a tanévben legalább 100 jeles jegyet kaptak valamilyen tantárgyból.
A kiíró Közép-Pesti Tankerületi Központ végül (megkeresésre válaszul, egy héttel a vakáció kezdete után) arról tájékoztatta a szülői közösséget, hogy

„az iskolák nagyságrendekkel több gyerek nevét küldték be, mint amire számítottak, és sajnos nincs mód ennyi tanulót oklevéllel jutalmazni, ezért a «100 ötös» programot leállították.”
.............
Milyen igazuk van tanulja meg a gyerek hogy igérgetni kell.
 
Én örülnék neki a legjobban, he ezek a tervek megvalósulnának - persze nem Lölő áron és minőségben.
De ettől még tény, hogy nem 12oo milliárd megy a vasútra, ha meg is kapnánk a teljes összeget.
Én meg akkor nem szidnám Orbánt ha mindet a közlekedésre költené de még jobban nem szidnám tán még egyszer dicsérném is ha 10 éve már elkezdték volna
1994-ben Essenben az Európai Tanács jóváhagyott egy listát a 14 TEN-T "különleges" projektről, és létrehozott egy csoportot, melynek elnöke, akkor a bizottság alelnöke, Henning Christophersen volt.[1]

Az ajánlásokat követve 2003-tól a Karel Van Miert vezette magas szintű csoport összeállított egy új listát, és 30 kiemelt fontosságú projektet indított 2010-ig.[5]
Nem mondhatod ténynek: "nem 12oo milliárd megy kötöttpályás közlekedésre"
Max annyit mondhatsz: ismerve Őket lenyúlják túlárazzák másra költik.
Ez egy kiismerés és előrevetített jóslat.

Valóban még az is lehet addigra kizárnak egy csomó EU-s pénzből most hogy Ursula a jogállamiságot erősítené

A bizottság elnökjelölt a következő ötletet vázolta fel: olyan átlátható mechanizmust hozna létre, amivel folyamatosan lehetne monitorozni a jogállamiság helyzetét a tagállamokban. Ebbe az is beletartozna, hogy rendszeres jelentést kellene készíteni az Európai Bizottság számára. Von der Leyen szerint ezzel erősebb felhatalmazásuk is lenne és zökkenőmentesebb lenne az egész folyamat, amivel a konfliktusokat is el lehetne kerülni.
És ez az OLAF- esetén is komolyabb és gyorsabb végzést hozna.
 
Utoljára módosítva:
Ráadásul ebben autópálya és P+R parkolók kialakítása is szerepel,
Jól van igazad van most néztem ismét meg bizony nagy nagy tervek ami tényleg nem vasút de jól hangzik:
források 25,9 százalékát, 310 milliárd forintot a közúti TEN-T hálózat fejlesztésére szánják, vagyis a gyorsforgalmi útszakaszok országhatárokig történő meghosszabbítására, a meglévő közúthálózat kapacitásbővítésére.
Nos felvetésed jogos ezt miből?
Az uniós pályázattól függ.
Ha az IKOP-ra részletezés nélkül akkor mehet útra is.
Azért jó ez az EU!!
Nyomja pénzt és semmi gazdasági látszata talán most először 1989 óta megvalósulhat de ehhez kellett a beijesztés nem kaptok többet ha Lőrincnek és Tiborcnak adjátok
És még így is megeshet hogy elzárják a pénzcsapot az eddigi ténykedés miatt.
 
Utoljára módosítva:
Annak örülnék, ha minden fejlesztési terv megvalósulna.
Én azt hittem ami mondatot vagy szakaszt beidézel arra válaszolsz.
Ha az egészre válaszoltad mert fejlesztési terv az egészben volt én az egészet idéztem volna.
Vagy a linket amin elolvastuk
Na mindegy hagyjuk megtévesztett az egy beidézett mondat
Ez szerintem kizsugázható persze orrolhatnak érte.
...
Ezt konkrétan a P+R re írtam hogy nem törvényes szerinted a vasútra adott pénzből.
Hogy ez kizsugázható(hisz van már gyakorlatuk benne ide oda tologatni a pénzt mint az eliosnál)
Na mindegy hagyjuk, megtévesztett lettem.
 
Szabolcs megyében élek, a megyeszékhelyen dolgozom, napi szinten 40-40 km-t utazom vonattal Bp-Záhony vasútvonalon, nincs olyan hét hogy ne késne 50-120 percet a Budapestről érkező sebesvonat amellyel délután hazajárok.
A havi bérletem több mint 25 ezer forint a nettó kerestem nincs 100ezer / még jó hogy a munkáltató fizeti a bérlet 86%-át/.
A vagonok kb. 30-50 évesek és kb. ennyi kosz halmozódott fel a plüss üléseken, amelyek talán még egyetlenegyszer sem voltak kitisztitva!!! :mad2:
És még örölhetek , hogy könyvelői szakmával 30 éves gyakorlattal közmunkásként dolgozhatom egy állami cégnél :dr_24::mad2:
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,670
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére