Hírek Maximálták a vásárolható üzemanyag mennyiségét Kanadában

Ideiglenes korlátozásokat vezetett be az üzemanyagra és a nem alapvető fontosságú utazásokra a nyugat kanadai Brit Columbia tartomány, hogy enyhítse az ellátási láncban keletkezett zavart és segítse a helyreállítási munkálatokat.

Az ottawai miniszterelnök-helyettes által bejelentett rendeletek szerint egyes területeken, köztük Vancouver szigetén december 1-jéig a benzinkutaknál alkalmanként legfeljebb 30 liter üzemanyagot lehet vásárolni. A súlyosan érintett autópályákon pedig megtiltották a nem létfontosságú utazásokat.

Ezek a rendeletek segítenek fenntartani a kereskedelmi forgalmat, stabilizálni az ellátási láncokat és biztosítani, hogy mindenki biztonságban hazaérjen
– mondta Mike Farnworth.

A tartományban a vasárnap és hétfőn lezúdult özönvízszerű eső miatt áradások és földcsuszamlások keletkeztek. Emiatt le kellett zárni a Trans Mountain csővezetéket, és akadozik a forgalom két létfontosságú vasútvonalon is, amelyek Kanada legforgalmasabb kikötőjébe, Vancouverbe vezetnek.

A tartomány a szövetségi kormánnyal együttműködve alternatív módon, egyebek között teherautókon és uszályokon az Egyesült Államokból importál üzemanyagot. Becslések szerint a szolgáltatás a jövő hét közepére állhat helyre.

A Vancouvertől keletre fekvő Abbotsford városában a vízszivattyúk még mindig működnek, ám ha felmondanák a szolgálatot, a hatóságok szerint mind a 160 000 lakosnak el kellene hagynia a várost.

A természeti csapás minden idők legköltségesebb katasztrófája Kanadában. A vasúti leállások miatt az áruexportőrök a Vancouverből érkező szállítmányok átirányítására kényszerültek, ami megmutatta a kanadai ellátási láncok sebezhetőségét.


Wolf Géza


arviz.jpg
 
Óriási a pusztítás mérlege.
Csak annak nem láttam még nyomát hogy voltak-e valamilyen ezt megelőzendő intézkedések pl: gátak, tartalék vízgyűjtők stb.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

kisboszi73 wrote on balacy's profile.
Sziasztok. Keresem a 700. feletti Júlia, Romana köteteket. Nem tudjátok hol találhatom meg?
sva1 wrote on sfbarat's profile.
Szia! érdeklődni szeretnék, hogy Lynda Juall Carpenito: Ápolási diagnózisok című könyve meg van-e neked valamilyen formátumban? Hálásan köszönöm válaszodat:
Imici48 wrote on soltonka's profile.
Nem értettem - mit lehet "megnyitni", illetve milyen képre tudok kattintani. Kösz! Imre
Emmyke wrote on Lisa Joconde's profile.
Keves Lisa ,
A sal a sarkarol van kötve es sregen vannak rajta mintak a csart hullamos mintat megtalaltam a neten.

1-4. sor : 4 sima , 4 forditott szemek
5-8.sor: csak forditott szemek
9-12.sor: 4 forditott, 4 sima szemek
13-16.sor pedig csak sima szemek
üdv. Emmyke

Statisztikák

Témák
36,869
Üzenet
4,489,905
Tagok
595,892
Legújabb tagunk
gilax13
Oldal tetejére