Hírek Maximálták a vásárolható üzemanyag mennyiségét Kanadában

Ideiglenes korlátozásokat vezetett be az üzemanyagra és a nem alapvető fontosságú utazásokra a nyugat kanadai Brit Columbia tartomány, hogy enyhítse az ellátási láncban keletkezett zavart és segítse a helyreállítási munkálatokat.

Az ottawai miniszterelnök-helyettes által bejelentett rendeletek szerint egyes területeken, köztük Vancouver szigetén december 1-jéig a benzinkutaknál alkalmanként legfeljebb 30 liter üzemanyagot lehet vásárolni. A súlyosan érintett autópályákon pedig megtiltották a nem létfontosságú utazásokat.

Ezek a rendeletek segítenek fenntartani a kereskedelmi forgalmat, stabilizálni az ellátási láncokat és biztosítani, hogy mindenki biztonságban hazaérjen
– mondta Mike Farnworth.

A tartományban a vasárnap és hétfőn lezúdult özönvízszerű eső miatt áradások és földcsuszamlások keletkeztek. Emiatt le kellett zárni a Trans Mountain csővezetéket, és akadozik a forgalom két létfontosságú vasútvonalon is, amelyek Kanada legforgalmasabb kikötőjébe, Vancouverbe vezetnek.

A tartomány a szövetségi kormánnyal együttműködve alternatív módon, egyebek között teherautókon és uszályokon az Egyesült Államokból importál üzemanyagot. Becslések szerint a szolgáltatás a jövő hét közepére állhat helyre.

A Vancouvertől keletre fekvő Abbotsford városában a vízszivattyúk még mindig működnek, ám ha felmondanák a szolgálatot, a hatóságok szerint mind a 160 000 lakosnak el kellene hagynia a várost.

A természeti csapás minden idők legköltségesebb katasztrófája Kanadában. A vasúti leállások miatt az áruexportőrök a Vancouverből érkező szállítmányok átirányítására kényszerültek, ami megmutatta a kanadai ellátási láncok sebezhetőségét.


Wolf Géza


arviz.jpg
 
Óriási a pusztítás mérlege.
Csak annak nem láttam még nyomát hogy voltak-e valamilyen ezt megelőzendő intézkedések pl: gátak, tartalék vízgyűjtők stb.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

alexinho04 wrote on MEVA72's profile.
Szia! Köszönöm szépen hogy feltöltötted az Agota Kristof: Trilógia könyvet!
GyulusH45 wrote on szeged's profile.
Helló! -egy régi számra : "Ölelj ölelj "c. megtudnád szerezni a stílust pa600-ig-és feltöltenéd ? Üdv :Gyulus
Midi dalok, zenészek!
Kobudera wrote on Boglarka Veres's profile.
Szervusz! Nekem megvan a Jurrasic Parts nevű játék.:)
Szeretetleckék.
Minden bennünk rejlő értelem, elveszíti értelmét, ha nincs mögötte tiszta szándék!
Minden tiszta szándék átlényegül, ha a létezés egyszerűsége, bele szövi a szeretet szálait. Minden szeretet szál összegabalyodhat ha, túl bonyolítjuk!
A szeretet van ... ha, hagyod egyszerűen csak lenni,... egyszerűséggé szelídülni...!!! Keke

Statisztikák

Témák
36,978
Üzenet
4,510,802
Tagok
597,367
Legújabb tagunk
laruci_
Oldal tetejére