Megújuló Magyarország megújuló hazugságokkal?

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 4.

Melitta - 2017 Október 4, 17:39
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ács Sándorné nyílt levele Szél Bernadettnek.
  SAJNÁLOM, EL VAGYOK KESEREDVE ÉS FEL VAGYOK HÁBORODVA!


  Kedves Bernadett!

  Ott ültél velem a kocsimban 2014. áprilisában, amikor Kishantos földjeit letarolták, engem autóval üldözőbe vettek és leszorítottak Orbán kigyúrt kopasz fiúi, és ott voltál akkor is, amikor Zászlós Tibor levelét kihozta egy civil ruhás rendőr. Zászlós, a hantosi dűlőutakat is elprivatizáló Zrt vezérigazgató és kamarai alelnök üzent, hogy nem lehetünk az ő útjain, ezért a kigyúrt kopaszok kilökdöstek mindenkit: újságírót, országgyűlési képviselőt, szimpatizánst.

  Ennek a közös élménynek az alapján biztos voltam benne, hogy segítesz legyőzni az Orbáni diktatúrát. Másképp döntöttetek… Keresztbefeküdtetek a biztos kormányváltást ígérő Botka javaslatnak, és részetek van a megbuktatásában. Megjósoltam, hogy erre fognak titeket felhasználni. Bár ne lett volna igazam!

  Most látom, hogy büszkén és lelkesen miniszterelnök jelöltként állsz a pódiumon, és talán magad is elhiszed, amit mondasz… de nagy bajok vannak Detti, mert a fele sem igaz!

  Elmondtam neked, hogy 5-8 százalék körüli támogatottsággal leváltani nem tudjátok a kormányt, de hatalomban tartani igen. Hát most éppen ezt teszitek. Ez engem mélységesen felháborít és elkeserít.

  De a legszörnyűbb az, hogy újabb, és újabb hazugságokat dobtok be – tényleg mindenkit hülyének néztek… Lesajnáltad Botka Lászlót és az MSZP-t:

  „Botka László lemondása nehéz pillanat személyesen neki és pártjának is, amely az MSZP belügye, és ezt az LMP tiszteletben tartja.”

  NEM Detti, Botka László lemondása NEM az MSZP belügye, hanem az ország ügye. Itt és most a reményt és a jövőt vettétek el tőlünk egy alávalóan aljas játszma aktív szereplőjeként.

  Egyedül Botka László javaslata volt a működőképes megoldás a kormány leváltására – ma már Róna Péter is éppen ilyesmiről beszélt azt vízionálva, hogy mindenki beáll mögétek… Úgy tett, mintha valami nagyon új LMP által kitalált csodáról beszélne, pedig valójában Botka László választási együttműködési javaslatáról beszélt LMP vezetéssel… én erre nem találok szavakat.

  De nem ez az egyetlen lopott holmi, mert a meglehetősen eklektikus és kurta-furcsára sikeredett programotok is a Botka program kiherélt és átfazonírozott változata.

  És hogyan tudsz jó szívvel arról beszélni, hogy a Szél-kormányban nem lesznek "újracsomagolt" politikusok, üres ígérgetések a választások előtt, sem oligarchák és "aljas alkuk" – miközben Hadházy Ákos a Fideszből, Demeter Márta az MSZP-ből érkezett „újracsomagolt emberek” ott ülnek szemben veled?

  De a legkínosabb téma az oligarchák kérdése… Azt mondjátok, hogy az LMP-ben nincsenek oligarchák… hát benne talán nincsenek, de a környezetében ott van az összes föld oligarcha érdekeit képviselő szervezet. Az LMP társelnökének Hadházy Ákosnak az édesapja az állami földek eladását leginkább szorgalmazó szervezet – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke – aki így Zászlós csapatában, a Fidesz legbelső – vagyonosztogató körében játszik.

  Én hatalmas ellentmondást látok abban, hogy akkor, amikor 2016 nyarán az aktivistáitok 13.000 aláírást gyűjtöttek össze az állami földek eladása ellen – ti megválasztottátok társelnöknek Hadházy Ákost, aki édesapján keresztül nagyon is közel áll az állami földek elmutyizását kierőszakoló körökhöz. Az ő megválasztása óta nem is szól az LMP egy szót sem az állami földek eladása ellen, holott az egy az államnak 1000 milliárdos nagyságrendű kárt okozó, a jövő élelmezés biztonságát veszélyeztető nemzetellenes bűncselekmény.

  Hát ezeket itt és most el kellett mondanom nektek és mindenkinek hogy tudomást szerezhessenek róla az emberek – és világosan lássák az andalító szép szavak mögött az igazságot. Mert elég volt már a hazugságokból egyszer és mindenkorra!

  Szerettem volna megbeszélni mindezeket olyan LMP-sekkel, akiket ismerek és nagyra becsülök – de meglepődve értesültem arról, hogy szinte mindenki otthagyta az LMP-t és már rágondolni sem akarnak a vezetés diktatórikus módszerei miatt. Ez is hozzá tartozik a képhez.

  Végül, de nem utolsó sorban el kell mondanom azt is, hogy tisztességtelen az, ahogy korábbi szövetségesetek, az MSZP lejáratására játszotok – vagyis nem a kormányt, hanem az ellenzéket akarjátok leváltani…? Éppen azt a pártot, amelyikkel esély lett volna a kormányváltásra, és éppen azt az egyetlen parlamenti pártot, amely az Élőlánccal együtt a mai napi következetesen harcol az állami földek visszaszerzéséért? Talán éppen ezért vált nemkívánatossá?

  Baráti szövetségben dolgoztatok az MSZP-vel az állami földek eladása elleni aláírásgyűjtéskor - ld mellékelt kép – ezt elárulni, és most nekik rontani számomra elfogadhatatlan.

  Nagy kárt, nagy bajt okoztatok – soha vissza nem térő történelmi lehetőséget vettetek el tőlünk, és hazugságokat és üres lózungokat kaptunk cserébe…

  Bizalom? Hitelesség? Egység? – ÍGY?

  SAJNÁLOM, EL VAGYOK KESEREDVE ÉS FEL VAGYOK HÁBORODVA!

  Mezőfalva 2017. október 3.

  Ács Sándorné

  acsne.jpg
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 4.

  1. setni
   setni
   Ennyi volt.
  2. analema
   analema
   Ács Sándorné most tudta meg, hogy...
   honnan-tudod-hogy-hazudik-egy-politikus.jpg
  3. medvegy
   medvegy
   Az egész ellenzék felléphetne a Nagycirkuszban, mindenestől. Szétaprózódnak, egymást marják, önjelölt megváltók teljesen súlytalanul próféciálnak a Nagy Valamiről. Az MSZP szétporlik, erő, súly sehol senkinél. Illetve annyit azért sikerül elérni, hogy a jelenlegi kormánypárt stabilizálódjon és Vonáék megerősödjenek. Tisztára, mint a Brian életében a délutáni próféták a piacon...
  4. johannsebastian
   johannsebastian
   "Nagy kárt, nagy bajt okoztatok – soha vissza nem térő történelmi lehetőséget vettetek el tőlünk"

   Nohát azért Botka visszatáncolásáért tán mégsem az LMP-n kellene elverni a port. Kezdődött azzal, hogy az emberek a jó fenébe elkívánták a balliberális pártokat kormányuk korábbi ténykedése miatt; majd folytatódott azzal, hogy az MSZP már hosszú ideje képtelen a megújulásra és hiteles nemzeti program felmutatására, amelyre mostanság még égetőbb szükség lenne. (A DK-ról nem beszélek, mert az egyszemélyes párt.) Úgy tűnik eddig, hogy az érdemi ellenzéki együttműködés sem nagyon működik. Ilyen helyzetben teljesen racionális és felelős magatartás, hogy egy párt szeretne minél több képviselővel jelen lenni a leendő ellenzéki (?) padsorokban.
   cdurmol és vazonosito kedveli ezt.
  5. vazonosito
   vazonosito
   "Testvériség:
   Nincs szebb szó a világon.
   ...
   Rend-társ, polgártárs, elvtárs, honfitárs:
   Eltűnnek egyszer mind e szólamok
   És elvesznek a mélyben.
   Parttalan semmiségben. "
   Reményik Sándor: A legszebb szó, 1934
  6. navagraha
   navagraha
   Ritka zavaros cikk. Teletömte ál-tényekkel. Nem derül ki, amire igazán kíváncsi vagyok: Az LMP mely programpontja(i) nem tetszenek ÁcsSándornénak. Az kiderül, hogy Botka hívő. Botka kigolyózása Gyurcsány malmára hajtja a vizet. akkor miért nem rá dühös?
   setni kedveli ezt.
  7. Melitta
   Melitta
   Botka az Lmp re szamitott igazabol ,mert a DK minden nyilatkozataba fonokuk nelkul kepzelte el hogy atmennek hoza ,amit semmi nem igazolt hogy barki fejebe meg is forudult volna, kiveve az ovet.
   Mikor Szel bejelentkezett M.elnokjeleoltnek mar akkor kapcsolni kellett volna ,hogy nem akarnak behodolni neki.
   Innentol minden probalkozasa csak kudarcba fulladt.
   LMP is etette egy darabig, hogy Gyurcsannyal ne majd ok kozosen kialakitanak valamit.....ezt bevette.
   LMP meg nem finyas se a fidessz se a jobbik nem fekszi meg a gyomrat.
   Georgina Bojana kedveli ezt.

Megosztás