Megbocsátott a püspök a papnak, aki tíznél is több nővel vett részt orgián

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Március 8.

Melitta - 2019 Március 8, 03:50
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egy év spirituális visszavonulás után visszahelyezték a szolgálatba Roberto Cavanazzát.

  Visszahelyezték a szolgálatba Roberto Cavazzana olasz papot, akit korábban amiatt függesztettek fel, mert orgiákon vett részt - közölte egyházmegyéje.

  Az észak-olaszországbeli Padova megyei Roberto Cavazzana lelkészről két éve derült ki, hogy egy másik pap által szervezett orgiákon vett részt több mint 10 nővel.

  A jelentések szerint a pap egy évet spirituális visszavonulásban töltött, majd bocsánatot kért, és kérte azt is, hogy folytathassa papi hivatását - mondta Claudio Cipolla padovai püspök. Közleményében jelezte, hogy elfogadta a bocsánatkérést, hozzátéve, hogy a pap nem azonnal tér vissza a plébánosi szolgálatba.

  Az orgiákat szervező papot kizárták a papi rendből. A férfi egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy korábbi szeretőjének megtámadása és megfenyegetése miatt.

  MTI

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Március 8.

  1. setni
   setni
   Spirituálisan könnyített magán...
   Ernoe kedveli ezt.
  2. prominor
   prominor
   Nem értem pontosan.. Ha a "szex ankétokat" szervező pap nem bántalmazza barátnőjét, aki ugye a történetet nyilvánosságra hozta, minden ment volna a maga útján.. Lehet, hogy a 21. században túl sokat kívánnak egyes egyházak papjaiktól... Nem visszaélt egyházi szerepével, nem világi törvényeket sértett.. Ő legalább tudja, miről beszél a szószéken, nem úgy mint az pedofiliáért elítélt érsek, aki szerint az abortusz nagyobb bűn mint a gyerekmolesztálás...
   Melitta, Ernoe és setni kedveli ezt.
  3. zulufönök
   zulufönök
   A püspök Úr most világosult meg arról,hogy élni tudni kell:
  4. tng1
   tng1
   Attol meg lehet jo szakember, hogy kicsit felrelepett, nem? :) Martin L.K sem epp a visszafogott maganeleterol volt hires.

Megosztás