Meghan felrúgja a királyi család hagyományait

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 December 9.

Melitta - 2017 December 9, 00:06
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Még csak pár hete Harry herceg menyasszonya a kanadai színésznő, Meghan Markle, máris fenekestül felforgatta a királyi család életét, és a java még csak most jön.

  Harry herceg szerelme a család eddigi karácsonyi hagyományait is felrúgja. Amit Katalinnak nem lehetett, azt Meghannek szabad.

  Az idei karácsony a friss jegyesek első közös ünneplése lesz, Harry pedig kijelentette, szeretné, ha menyasszonya végig vele lehetne a palotában. Tette ezt úgy, hogy tisztában volt azzal, Katalin évekkel ezelőtt nem kapott meghívást a karácsonyi vacsoraasztalhoz még akkor sem, amikor már Vilmos jegyese volt, mert Erzsébet nem volt hajlandó felrúgni a hagyományokat és a szabályokat. Harry mégis megpróbálta a lehetetlent, és bejött. A királynő nem csak az alattvalóit, unokáját is meglepte engedékenységével. Meghan így zöld jelzést kapott, a protokollszakértők szerint pedig ez az engedékenység egyet jelent azzal, hogy a család ténylegesen befogadta őt.  [​IMG]
  Erzsébet királynő meglepően engedékeny volt Harry választottjával © AFP
  – Általában a karácsonyi ünnepségre csak a házastársak és a közeli család hivatalos. Katalinnak is el kellett fogadnia 2010-ben, hogy vőlegényétől távol kell karácsonyoznia. A monarchia erősen függ a hagyományoktól, de úgy látszik, sajátot is teremt – mondta el a Mirrornak egy szakértő.

  [​IMG]
  Katalin csak feleségként jelenhetett meg karácsonykor © AFP
  A kőbe vésett családi karácsonyi tradíciók közé tartozik a vadászat is, amelyen azonban a színészettel nemrég végleg leszámoló Meghan nem kíván részt venni.

  [​IMG]

  meghan-markle-afp.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 December 9.

  1. pitti
   pitti
   Ajjaj! Mi lesz! Most osszeomlik a vilag! :o
   tornando, analema, cdurmol és 1 másik tag kedveli ezt.
  2. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Csinos nő. És az is szimpatikus, hogy nem akar résztvenni vadászaton.
   Gagamail kedveli ezt.
  3. cdurmol
   cdurmol
   A királynő, aki hajdan az arisztokrata származású Diana Spencert mindenféle titkos vizsgáztatásnak vetette alá, hogy valóban ismer-e minden bakafántot, amit arisztokratáék betartanak, most simán veszi, hogy az unokamenye félig néger (pc módon: afroamerikai). Gondolom, az Angliában élő jelentős afrikai eredetű népesség szívét ezzel megolvasztja és a királyság lelkes híveivé teszi. És a pr-osok nagyon tapsolnak hozzá. :) Ahogy mondani szokták: van az a pénz, amiért érdemes a hagyományokat felrúgni.
   udvarfy kedveli ezt.
  4. victorvacendak
   victorvacendak
   Kedves Melitta! Nem akarok kötözködni, de Markle Los Angelesben született és nőtt fel, aligha "kanadai". Egy sorozat kedvéért volt lakása torontóban egy ideig.
  5. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Megnéztem újra a képét, de most se tűnik nekem négernek. Nem mintha bajnak tartanám ha az volna, de még csak nem is látszik annak. Ellenben a legszebb nők egyike akiket láttam. Ha a fekete haja alapján gondolod négernek, akkor írd át a közismert gyerekmesét, a Hófehérkét is, mert abban is az van hogy „haja fekete mint az ében”...
  6. cdurmol
   cdurmol
   Nem gondolom négernek. 1. az újságok megírták. 2. Az édesanyjáról megjelentek fényképek.
   Attól, hogy mulatt egy lány, lehet nagyon szép, kedves és okos is.
   udvarfy kedveli ezt.
  7. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Szóval a Hófehérke is mulatt? Amikor azt a mesét kitalálták, élltek már mulattok még Magyarországon is? Vagy legalább úgy Európában úgy általában, és annyian hogy még a mesékbe is bekerültek?

   Ja értem. A 7 törpe meg biztos pigmeus volt.
  8. cdurmol
   cdurmol
   MAAAARGIT!!!!!! ??????????????????
   Ismétlés: Meghan Markle édesanyja afroamerikai. Google a barátod.
   Hófehérkéről és az ő édesanyjáról nem informálódtam, mert nem érdekelt. Meghan Markle meg szemközt jött, nem bírtam kikerülni.
  9. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Most nem értem, Meghan a neve vagy Margit?! Vagy azt hogy Margit, így írják angolul? Vagy van valamiféle Margit akinek az anyja afroamerikai volt? De én nem róla beszéltem, még akkor se ha szent Margit!
   Ha meg Meghan anyja afroamerikai is, attól még simán igaz lehet hogy ez Meghanen NEM LÁTSZIK. Én nem látom, pont.

   Különben gratulálok neked ha te Angliában élsz és Meghan szemközt jött veled. Bár velem is szemközt jönnének ilyen bomba csajok az utcán, azt se bánom ha titkos afroamerikaiak.
  10. Melitta
   Melitta
   En nem allitottam ,hogy canadai. A kiralyi csaladot igen szoros szalak fuzik Canadahoz.
  11. *Rima
   *Rima
   de szep is lesz mikor a tejfeher reali britt tronorokosok szaladgalnak a fekete onokatesokkal
   na szoval ha az angol kiralyi haznak nem derogal keveredni
   akkor europa nyugodtan keveredhet
   hisztinek vege
  12. gumelig
   gumelig
   Élősködők...:D

   CiMebRBXEAAsqJx.jpg
   tornando, udvarfy, analema és 1 másik tag kedveli ezt.
  13. cdurmol
   cdurmol
   Azért az angol királyi családnak olyanokkal nem derogál keveredni, akik az útlevelükkel kódorognak a világban és nem hiszik, hogy a kislányokat meg kell csonkítani, nem házasodnak gyerekekkel és tanulnak, hogy hasznos munkával keressék meg a megélhetésre valót. Ilyenekkel nekem sem derogálna. Hiszti indul!
   pitti és udvarfy kedveli ezt.
  14. analema
   analema
   Nem tudom mit nem látsz. Lehet, hogy az, hogy ritkábban találkozok sötétebb bőrű emberekkel és az ő keverék leszármazottaival érzékenyebbé tesz a vonalaikra?(A szavaimban semmilyen rossz felhang nincs!) Nekem sikít róla az afroamerikai ős.

   A "Margit" részt pedig félreértetted. Keress rá a neten a Besenyő családra, nézz meg néhány 10 percet és érteni fogod :) Ott hívják a feleséget Margitnak, akinek időnként meg kell dolgokat magyarázni.
   B.Péter, cdurmol, udvarfy és 1 másik tag kedveli ezt.
  15. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Afro vagy nem afro, nekem nem derogál a keveredés. A keverék népség általában egészségesebb is és szebb is mint a „fajtiszta”. Tahiti lakói is keverékek, amiatt olyan szépek.
   Az arabok Európába özönlése ellen se amiatt tiltakozom mert elkeverednek a fehérekkel, hanem mert látom hogy NEM akarnak elkeveredni, és a hülye vallásukat is exportálják. Ha csak a génjeiket exportálnák, azzal semmi bajom se lenne.

   Fenekemet a földhöz vertem volna örömömben fiatal koromban ha egy ilyen nő arra méltat hogy a nejem legyen! De ma is így éreznék, csak ma erre már még kevesebb esélyem van...

   Nagy ívben szarok rá van-e néger az ősei közt, tőlem lehetnek az ősei közt alienek is. Az a lényeg hogyan néz ki, és mennyire értelmes.
  16. Gagamail
   Gagamail
   Nem megy vadászni, ez nálam is jó pont.

   Diana úgy nevelte a fiait, amennyire persze adott körülmények között lehet, hogy észrevegyék a természetes értékeket, ne játsszák az eszüket.
   Ezért Harrynek is természetes, hogy egy nőben ne azzal törődjön, hogy afrikai vagy kaukázusi. Azt nézi, hogy milyen ember, és persze mennyire csinos férfi szemmel.

   Nem hinném, hogy ha megértik egymást, szeretik, úgy gondolják, hogy egymás mellett szeretnék leélni az életüket, akkor bárki vindikálhatja a jogot magának, hogy "niggerezzen", vagy bármi más módon megjegyzést tegyen a származására.

   S nézzük a másik oldalt - Harry lehet, hogy gazdag, híres, de elég problémás személy. Folyamatos hírt kap minden mozdulata, egy önálló lépése nem lehet, állandó rajtuk a nyomás, hogy néznek ki, mit vesznek föl, hogyan viselkednek, protokoll, előírt programok, kötelező megjelenés, stb. Ehhez asszonyt találni, aki még kedves is, mutat is, értelmes is, társa lesz hosszú távon, és még mindezt vállalja is, szerintem nagyon nehéz.

   Örüljünk, hogy a család is befogadja - az meg kicsit sem érdekel, hogy királynő vagy sem. Én olyan rendszerben nevelkedtem, ahol minden ember egyformának számított, nem érdekelnek ma sem a címek, rangok - ezt emberek osztogatják egymásnak, ugyanolyan emberek ők is, mint mi. Sok boldogságot mindannyiuknak.
   erdsa, tornando és advocatus_diaboli kedveli ezt.
  17. RixavanDerMaat
   RixavanDerMaat
   :D :D Olyan a csaj, mint a Kate Middleton Pippa húga. Kicsit nem lóóg ki a lóláb. :D
   varázsdoboz és analema kedveli ezt.
  18. tornando
   tornando
   Szerintem ezek is úgy járnak gyalog oda mint más
   Ott is ugyanúgy működik mint másnál.
   Minek ez a cirkusz?
   Gumelig szerint élősködők
   Vagyis vérszívók, piócák?
   CasaLoma, analema és Gagamail kedveli ezt.
  19. victorvacendak
   victorvacendak
   Ez van a fenti cikk első sorában: "a kanadai színésznő, Meghan Markle"

Megosztás