Meghan Markle hazamenekült barátaihoz Kanadába

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Szeptember 14.

Melitta - 2018 Szeptember 14, 14:13
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Augusztusban teljes titokban néhány napra hazament, hogy feltöltődjön, mert állítólag 'már azt sem tudja, kiben bízhat.

  Átlagos utasként, egy sima menetrend szerinti járattal repült haza az ifjú Sussexi hercegné régi lakhelyére, Torontóba, hogy egy kicsit levegőhöz jusson. Legjobb barátnőjét, Jessica Mulroney-t és még néhány közeli barátot látogatott meg, mert a négy hónapja tartó hercegnői élet nemcsak csillogással járt, hanem nagyon meg is viselte Meghant.

  Édesapja folyamatos nyilatkozat-dömpingje teljesen kikészítette, és az sem megy neki könnyen, hogy minden régi barátjával megszakadt a kapcsolata, és teljesen beszippantotta a brit királyi protokoll.

  "Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt számára. Már azt sem tudja, kiben bízhat" - mesélte egy ismerőse a People magazinnak.

  A régi jó barátnő, Jessica biztos jó hatással volt rá, ahogy a "hazai" levegő is. A hercegné élete egyik legnagyobb kihívása előtt áll: október 16-án egy több mint két hetes, hivatalos körútra indul férjével, Harry herceggel Ausztráliába, Fidzsire, Tongára és Új-Zélandra, ahol pontosan tudja, hogy minden szem elsősorban rá szegeződik majd.

  [​IMG]
   
  Éva Kismadar és Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Szeptember 14.

  1. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Az biztos, hogy sokan irigyelik. Hiszek abban, hogy nincs könnyű élete, mint ahogyan a brit királyi ház egyetlen tagjának sem.
  2. Melitta
   Melitta
   Azert sajnalni se kell ,mert mikor elszegodott hercegnonek, tudta ,hogy kulonleges etiketet el kell sajatitani es a munkaja a reprezentalasa a Kiralyi csaladnak allando refrektorfenyben fog az elete menni.
   Sokan cserelnenek szegennyel....
   Éva Kismadar és Georgina Bojana kedveli ezt.
  3. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Biztosan így van, én mégsem cserélnék. Ha úgy van kedvem, a nyílt utcán fagylaltozom, ezt egy hercegnő soha nem teheti meg. Azzal beszélek, akivel akarok és kerülöm azt, akit nem szeretek. Nem kell mosolyognom, ha nincs hozzá kedvem. Igaz, hogy mindennek van ára, a szabadságnak is.
   csigafi kedveli ezt.
  4. csigafi
   csigafi
   Nocsak nem tetszik neki a jolét :) Mi tiltja meg hogy hercegnőként 2 kezi munkát végezzen?
   Nem értem miért lenne az ciki ha dolgozik 3 műszakban egy gyárban hercegnőként? :)
   Hagyjuk már ezt a hisztis színjátékot. Semmire sincs gondja és mégsem jó neki? Na pont ez a baj hogy unatkozik és nem úgy él ahogy szeretne ha nem ahogy megmondják neki hogy éljen és élhet. Elmúlt az udvarlás időszaka eloszlottak a rózsaszín felhők és nem maradt más mint a szürke valóság.
   Ez a baj a mai fiatal párok többségével is ha felmerül egy probléma nem szembe néznek vele és megoldják ha nem inkább elmenekülnek. Talán emiatt van sok egyedül álló anya és szingli nő is

   Na és most sajnálni kell a hercegnőt vagy egyűtt kell vele érezni? Vagy kellet a hírnév :)
   demonn kedveli ezt.

Megosztás