Megható ok miatt biciklizte keresztül Kanadát

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Július 10.

Melitta - 2020 Július 10, 01:33
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Bianca Hayes a leggyorsabb nő, aki keresztülbiciklizte Kanadát, közben pedig rákkal kapcsolatos kutatásokra is gyűjtött, mert a betegség miatt elvesztette a testvérét.

  Egy kanadai lány új rekordot állított fel: ő lett a leggyorsabb nő, aki keresztülbiciklizte Kanadát. Bianca Hayes 20 nap alatt teljesítette 5900 kilométeres távot.

  A nem mindennapi teljesítmény közben több mint 22 ezer dollár (6,9 millió forint) értékű adományt gyűjtött a petefészekrákkal kapcsolatos kutatásokra. Családi tragédia miatt tartotta ezt fontosnak, 2018-ban ugyanis a betegségben elveszítette a testvérét.

  Mint mondta, a petefészekrák túlélési esélye nem javult az elmúlt 50 évben, és a többi rákbetegséghez képest nem jut annyi pénz a kutatásokra. Teljesítményével erre is szerette volna felhívni a figyelmet.

  Hayes a nyugati parton található Vancouverből indult, majd az országot átszelve érkezett meg a nyugati parton található Halifaxba. Azt tervezte, hogy 15 nap alatt végigtekeri az országot, ez nem jött össze, de így is övé a rekord. De nem zárta ki, hogy valamikor újra nekivágjon az útnak.

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Július 10.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Dícséretes elhatározás.

   (A fordításban kicsit megbolondult az iránytű.)
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Sajnos nagyon igaz, ez a fajta betegség is arat... Mindenkinek a legjobb egészséget kívánom! Nagyon szép gesztus, dícsérendő.
  3. Zsudan
   Zsudan
   Nagyon szép tőle! Mind az adomány gyüjtés, mind a megtett táv.

Megosztás