Megnyilt majd be is zárt a Hunger King

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Hajós utca és a Lázár utca sarkán



312.jpg
A Louis Vuitton hihetetlenül drága üzlete mellett egy fura gyorsétterem nyílik. A Hunger King hatalmas, piros szőnyeggel várja a gazdagokat, akik azonban aligha térnek be ide.

A volt ruhaüzlet helyén, a Hajós utca 12-ben valójában ugyanis egy álgyorsétterem üzemel majd, ahol a szegényekre és a hajléktalanok magyarországi helyzetére szeretnék felhívni a figyelmet. Jani Leinonen ismert finn művész



Leinonen a művet a hajléktalanságot bűncselekménnyé nyilvánító magyar kormány provokálására szánja. A művészt felháborította, hogy míg egy új belvárosi bolt megnyitásánál szokásos dolog, hogy a vevők sorban álljanak a helyiség előtt az utcán, Magyarországon a hajléktalanok ezt legálisan nem tehetik meg.
Itt viszont nyugodtan álldogálhatnak majd....


Hunger_King_budapest_opera3.jpg


Van, aki szerint balhé miatt lett vége a politikai fricskának szánt performansznak. A szervezők szerint csak elosztogatták az összes pénzt, ezért bezárják az álgyorséttermet – írja a Népszabadság.

finn video a magyar produkcióról


real emo video




 
Utoljára módosítva:

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Nem értem, miért csődölt be ez az étterem lánc? A McDonalds éttermeiben is el lehet ám verni annyi pénzt, mint amennyit itt.
Az ár semmiképpen nem lehet "vízválasztó" akkor miben és hol volt a hiba?
G.B.





 
Oldal tetejére