Megrázó, ami kiderült a gyerekorvosról: 158 év börtönt kapott

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Március 20.

Melitta - 2019 Március 20, 02:53
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Beteges vágyainak kielégítésére kisgyermekeket ejtett prédául."

  [​IMG]
  Képünk illusztráció.

  Az Egyesült Államokban, Pennsylvania egyik kisvárosában 158 év börtönbüntetésre ítéltek egy gyermekorvost, mert évtizedeken keresztül gyermekeket molesztált.

  A hétfői ítélethirdetés előtt Josh Shapiro ügyész "sorozat-ragadozóként" írta le Johnnie Barto orvost, aki "beteges vágyainak kielégítésére kisgyermekeket ejtett prédául", miközben családi orvosként Johnstown városka közösségének egyik köztiszteletben álló személyisége volt.

  A 71 éves orvos a tárgyaláson beismerte, hogy nemzedékeken át kisfiúkat és kislányokat szexuálisan zaklatott, erőszakolt meg - írja az MTI. Legfiatalabb áldozata kéthetes csecsemő volt.

  Barto ellen 1998-ban fogalmazódtak meg először a vádak, hogy molesztálta a pácienseit, de akkor a városka közössége határozottan kiállt mellette, rosszindulatú vádaskodásoknak minősítve a napvilágra került információkat. Az orvostól akkor bevonták a működési engedélyét, de 2000-ben visszakapta, és ismét praktizálhatott. A pletykák ezt követően sem ültek el, de a közösség mindig megvédte őt.

  Az első feljelentést 2017 decemberében tette meg egy édesanya, akinek 12 éves kislánya az orvosi vizsgálat után elmondta, hogy mit tett vele a doktor. Johnnie Bartót 2018 januárjában letartóztatták. Azóta a kisváros immár felnőtt lakói egymás után jelentkeztek és tettek tanúvallomást arról, hogy évekkel korábban Barto hogyan zaklatta őket.

  A tárgyaláson tanúvallomást tett egykori áldozatok szörnyetegnek nevezték őt, némelyikük könyvet vágott hozzá. Az egyik egykori áldozat képtelen volt megjelenni, írásos vallomását - amelyből kiderült, hogy ötéves volt, amikor az orvos többször is megerőszakolta őt - az ügyész olvasta fel. Johnnie Barto élete végéig börtönben lesz: hétfőn 79-től 158 évig terjedő börtönbüntetést szabtak ki rá.
   
  Kecsedi jozsef és Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Március 20.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Élve szép lassan felnégyelni és kiszögezni a városkapura...minimum.
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Üdvözletem és köszönetemet küldeném a bírónak. Ez egy jogos és igazságos ítélet volt. Nem is értem, honnan a jó fenéből jönnek ezek a beteges hajlamú, pedofil embernek látszó szörnyetegek. Természetesen ide sorolnám az egyházfiakat is, akik szintén kihasználják a hozzájuk forduló, vagy éppen gyámolításukra bízott fiatalokat, pláne gyermekeket. Én ezen túl ki is kasztráltattam volna. Csak azért, hogy érezze a "törődésemet".
  3. zulufönök
   zulufönök
   A rabtársak remélhetőleg kezelésbe veszik a vén pedofilt !
  4. Tóthné K. Zsuzsa
   Tóthné K. Zsuzsa
   Ez iszonyat. Védtelen, cselekvőképtelen kiskorú gyermekek bizalmával visszaélni. Nem tudom, hogy ez a közösség, mely hosszú éveken át nem vette a jelzéseket, hogy fog a lelkiismeretével elszámolni. Hány gyermek élete lett tönkretéve? Ez a büntetés .......
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  5. krabat1
   krabat1
   Ha pap lenne, még mindig menne a hímezés-hámozás. Pedig ott is voltak nagyon ronda dolgok.
   Georgina Bojana kedveli ezt.

Megosztás