Menekult statusz Canadaban

tamko4

Állandó Tag
Állandó Tag
Jogosult vagy szociális segélyre is ami nem egy nagy összeg de az alap szükségleteidet fedezi. Ebben is meg kapsz minden segitséget tályékoztatást a fent emlitett magyar irodába. Vehetsz ki lakást, ami ugyan nem könnyü dolog de nem is lehetetlen. Kaphatsz pénzt butor vásárlásra ami szintén nem nagy összeg de az alap dolgokat fedezi. Ha okos vagy járhatsz nyel iskolába ezért is külön kis pénzt kaphatsz. szoval egyenlöre enyi folyt köv
 

xinof

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Jogosult vagy szociális segélyre is ami nem egy nagy összeg de az alap szükségleteidet fedezi. Ebben is meg kapsz minden segitséget tályékoztatást a fent emlitett magyar irodába. Vehetsz ki lakást, ami ugyan nem könnyü dolog de nem is lehetetlen. Kaphatsz pénzt butor vásárlásra ami szintén nem nagy összeg de az alap dolgokat fedezi. Ha okos vagy járhatsz nyel iskolába ezért is külön kis pénzt kaphatsz. szoval egyenlöre enyi folyt köv

mirol zagyvalsz tamko ??
ha okos vagy jarhatsz ?? --- ha nem mesz nyelv iskolaba megvonjak a welfare-det !! KOTELEZO jarnod !
- most akkor correkt vagy vagy hadovalsz ??
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a 70% ez most valami bizonyithato adat, vagy csak becsles?
Mert en nagyon mast hallottam valakitol, aki tolmacskent/forditokent mukodott kozre ilyen ugyekben, igaz, az mar egy eve volt, es nem reprezentativ.
Persze akar igaz is lehet, ha mar tenyleg csak az jon, aki valodi menekult.

Es "shelter".
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
a jo esély 70% az egy dolog de a magyarok egy része vagy nem várja meg a tárgyalást és még elötte hazamegy van aki megkapja és mégis hazamegy szoval ez rögtön 3 variácio.
A korrekt tájékoztatást az tudja leirni aki végig csinálta.......a kérdés csak az hogy akarja e le irni???? Ha valaki veszi a fáradtságot és végigolvassa e hosszü glogot az szerintem tanácstalanabb lessz mint elötte volt. Ugyanis én sehol nem találtam az itt leirt dolgokat. Semmi nem ugy volt ahogy ebben a forumban "sugallják"
szoval ennyi. Ha lessz több idöm leirok mindent a megérkezés folyamatátol mostanáig.

Te azt sugalod , hogy lehet jonni, jojjonek csak batran, mert tobb mint a felet 70% elfogadjak.Raadasul refuge statusztra agitalsz, nem a bevandorlasra ami legalis megoldas mindenki szamara.
Azt azert nem tudod ,menekult statuszra agitalni es biztatni szervezni nem lehet, mert torvenybe utkozik.
LAsszoal keresik azokat az embereket akik felultetik a menekulteket mindefele mezesmadzaggal, hogy itt van a Kanaan, batran gyertek.

Mo demokratikus orszag, inen menekult kerelemet beadni es meg is nyerni igazan nyomas ok kell hogy legyen.
Tudom a romagyilkossagok elszenvedoi es a szamozott utcabol a gettositas stb komoly ok lehet az elkeseredesre de nem biztos hogy ha nem tudjak bizonyitani akkor meg is kapjak. Raadasul nem sokan jottek ki ezekbol a korokbol.

Egesz euba lehet menni dolgozni huszon valahany orszagba.
Szeretned a bizniszed felfutatni de sajnalom a canadahun meg a te kedvedert se fog refuge ugyekbe se toborozni se csalogatni ide senkit mert en nem megyek a sittre, mert senki nem hozna nekem bablevest.

HA a magad szoryjat leirod es a-z hogy sikerutl canadaba jutnod, orommel olvassuk, de senkit se ra, se le, nem beszelunk mert mindneki a maga sorsat alakitja.
Nem venem a lelkemre ha valaki igy jonne ki hogy milyen siman lehet itt refuge kerelemet kapni es vegul elutasitjak ,foldonfutova valik. hisz sokuk hitelbol vettek meg a repjegyet penze teve mindenuket es a vege haza toloncolas.
Jobb ha nem az immigrationnal sertepertezel, hanem a immigration bortonbe mennel forditani mert ott latnad csak igazan hany magyar csucsul es varja a hazadeportalasat.

So, hogy ertsuk egymas a canadahun nem ad helyt olyan dolgoknak ami itt canadaba buntetnek szamit.
Nem szervezunk nem agitalunk nem biztatunk senkit refuge kerelemre, semmifele fals infoval, de meg a frankoval se mert nem lehet es ezt tudomasul kell venni.
Rad nem fog senki hivatozni noname emberre , hanem engem fognak megtalalni a te hulyeseged miatt.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
hasznos info és cimek telefon számok amik nekem ugyan hetekbe teltek megszerezni de nagyon sokat segitett az én beilleszkedésemben.

Az infokrol
Informacio csak a Canadai hivatalos bevandorlasi oldal
Ugyvedek, $10 ezer dollar is lehet egy menekult csalad vegig vivese a targyalason amit a LegalAid tol kap. Miert kene nekunk ingyen reklamozni?-mert penzt az egy centet nem szan ra. /o tuda nem lehet ezt reklamozni/Akik nyomnak egy egy ugyedi irodat vagy ugyvedet az ugynoki jutalmat kap egy menekultre altalaban $500. Miert kene nekunk segiteni barmelyik ugynokot ingyen?
A forum azert van hogy a valosagot irjuk le , inkabb a buktatokat ,mert elcsuszni eleg egy bananhej.
Semmi nem titkos aki Canadatatol varja az oltalmat a vedelmet mert Mo uldozik es az elete veszelyben van az utana fog nezni a netten es minden hol milyen lehetosegei vannak.
Mi nem vagyunk profi bevandorlasi oldal, ugyan van egy ket tagunk aki regebben ezzel foglalkozott, nalunk csak tajekoztatas esetleg ha van kerdes meg probalunk ra valaszolni , de tobbet egy ilyen forumtol nem lehet elvarni .
Semmi akadalya hogy nyissal egy canadai refuge oldalt es adhatod az ukaaszt ki mit mondjon, ki hogy csinalja.
 
A Magyarorszagrol erkezo menedekkerok elfogadasi aranya drasztikusan megnott az utobbi 2 evben. Pillanatnyilag k0zel 70%, ES EZ HIVATALOS ADAT!
Aki tud angolul, az rakereshet nyugodtan, pillanatok alatt meg fogja talalni az errol irt cikkeket. Aki csak magyar nyelven ert az is rakereshet nyugodtan, o is talalhat errol cikkeket magyar nyelven.

Tessek egy kis olvasni valo magyarul:
http://kanadavilaga.com/2015/08/25/...kezo-menedekkerok-68-at-befogadta-iden-kanada

angolul:
http://news.nationalpost.com/news/c...id-growing-evidence-of-persecution-in-hungary
 
Kedves Melitta,

Tamko4 senkit sem agitalt semmire barmikor joga van a velemenyet, allaspontjat nyilvanosan kifejteni.
Ahhoz is joga van, hogy barmikor barkivel tudassa, hogy most lehet es van is ertelme Magyarorszagrol erkezett menedekkeronek a torontoi repuloteren menedekkerelmet beadni, ugyanis most tenyleg nagyon jo esely van arra, hogy az illetot elfogadjak menekultkent.
Az sem torvenytelen, ha leirja a sajat tortenetet, tapasztalatait itt es esetleg sheltert ajanl masoknak.
Ha esetleg valami ugyvednek probalna itt ugyfeleket felhajtani, az esetleg lehetne jogserto, de o olyat nem tett, tudtommal...
 
Az az igazsag, hogy ha valaki iden a torontoi repuloteren Magyarorszagrol jott menedekkerokent benyujtja a menedekkerelmet es itt Canadaban tiszteletben tartja a torvenyeket, a hataridoket rendesen betartja es rendesen megjelenik a targyalasan ahol nem kezd el loditani mindenfele kezigranatos-geppisztolyos gardista kommandok tamadasarol, hanem teljesen oszinten beszel a magyarorszagi elhetetlen eleterol, a sulyos diszkriminaciorol, szegregaciorol, kirekesztettsegrol es hogy Magyarorszagon eselyt sem kap arra, hgy ebbol kitorjon, akkor gyakorlatilag megkapja a menedekjogot.
Ez napjainkban teny. A helyzet a korabbi evekhez kepest alaposan megvaltozott!
Es az is teny, amirol viszont nagy hallgatas van mindenhol: Hogy ezt nagyon sokan Magyarorszagon is tudjak. Es a magyar kormany minden akadaly allitasi kiserlete ellenere ozonlenek ujra a menedekkerok Magyarorszagrol, ujjabb komoly hullam indult meg...
Es hogy mi lessz ennek a vege? Az sokfelekeppen alakulhat a jovoben. De pillanatnyilag itt tart a dolog.
 

tamko4

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves melitta senkit nem agitálok!!!!!! A leirásom elején ott van a lényeg. Az alapos indok ha valaki élete testi éppsége veszélyben van.
 

tamko4

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm Ferenc. Én egyedül csináltam végig ezt az eljárást, és még egyszer hangsujozom EGYEDÜL, NYELVTUDÉS NÉLKÜL borzalmas nehéz. A reklámozással kapcsolatban pedig csak anyit hogy sem cimet sem nevet sem egyéb utalást nem tettem ezzel kapcsolatban. De a reptéren ezt el is mondják mindenkinek hogy jogában áll ügyvédet kérni.
A kérés csak annyi a kanadai állam részéröl, hogy tiszteld és tartsd meg a kanadai törvényeket.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
http://canadahun.com/temak/kanada-már-nem-utasítja-el-azonnal-a-magyar-menedékkérőket.55311
Ferenc Orsos hogy tudd Aug 27 en tettem fel ezt a hirt.
Szoval olvasok es tajekoztatunk teljes valosagban.
Hogy mar a repterrol visszaforditjak a csaladokat az lenyegtelen neked.

Amiert en felelotlenek tartom az ilyen biztatast.Mert a valosag a % aranyban is 40-50-max 70 ember. /Ebbol is volt egy 43 fos csalad/A tobbi az megy haza.
Akinek nincs arra penze hogy elkoltozon mashova es uj eletet probaljon kezdeni , es rank hivatkozva hogy Canada tart karokkal varja, elad mindenet lakasat butorait hitelt vesz fel egy 5-6 tagu csalad , csak a repulojegy kozel 1 millio forint es eltolt par honapot Canadaba es haza kell mennie, azoknak mit mondasz?
Te fogod segiteni oket?
Faradjal at a kanada vilagahoz ott lehet ertekelik.
tamko4 jogokat ne itt koveteljel.
Meg noname user vagy aki nem vallalja fel nevvel a velemenyet az ne adjon olyan tanacsokat ami miatt a Canadahunnak kell a felelsossget vallalni. MAs..................nem verjuk a csalant.

Millio egy video a youtube van a magyar menekultekrol es majd mind az elutasitasrol szol , a remenyvesztett csalodott emberekrol.
MInden eset mas es mas, nem lehet egy menekult ugyet megmondani mit mondon ,mert a masodik keresztkerdesnel lebukik ha nem volt szenvedo alanya es olyan mertekben hogy az elete veszelybe kerult, pillnatok alatt vege az almoknak.
Menekult kerelem megszaporodasa ujboli visum kotelezettseget hozhat Mo nak.
 

xinof

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
barmikor joga van a velemenyet, allaspontjat nyilvanosan kifejteni.
Ahhoz is joga van, hogy barmikor barkivel tudassa, hogy most lehet es van is ertelme Magyarorszagrol erkezett menedekkeronek a torontoi repuloteren menedekkerelmet beadni,
joga van az korantsem jelenti azt ,hogy mindenutt gyakorolhatja !!!
Melittanak jogaban all megszabni ,hogy mit akar latni a sajat webportaljan .
mivel volt mar baja eleg es mivel O talalhato meg szemely szerint igy az agitacios propagandat nem turi el,
es jogaban all eltuntetni
tudod volt elotted is sok okos todor oszt eltunt
megeltunk mar egypar invaziot 99-ota ,van am itt is rutin
ulnek am a monitoron tul menekultugyi profi szakemberek IS
a privat storyd akar erdekes is lehet csak ne agitalj
 
Utoljára módosítva:

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
En is leirtam , hogy jottunk ki , milyen nehezsegek csalodasok sok sok izgalom ...
A sajat story nem azzal kezdodik gyere a reptere a buvos szot mond ki refuge es Szezam terulj asztalkam kapod a segelyt az orvost a lakast penzt paripat.
A menekultekbol sokan elek es huzak le oket a vegtelensegig.
Bizony volt itt is ilyen aki fut fat igert es csak mikor elfogyott a menekult cernaja akkor derutl ki tobb embert tobb ezer dollarral konyitett meg.
Hetekig leveleztem ,mert engem is tanukent birosagra akart licitalni a menekult akit levagtak, hogy inen ismerte a "szelhamost" .
Jelenleg nem lehet a menekulteket szervezni , biztatni civil kent semit csinalni veluk, mert ezek a dolgok titkosszolgalat dolga, hisz mikor menedeket ker, az orszagat kell esetleg vadolnia.
Canadaba kvota rendszer van a menekultek befogadasara.
MAs mikor azt mondjak a mediaba ejnye bejnye misoda dolog a szegragacio, es mas mikor a kvotat a szirek es a haborus orszagokbol menekultek majdnem teljesen kimeritik.
 

xinof

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
csak ,hogy mennyire veszelyes uzem azaz agitacio es a menekult segitese
egy par egyutt jott es lejelentkezett
a kihallgatas soran kiderult ,hogy a menedekkero fiunak a lany vette a repulojegyet .
a lany mire felucsudott bilincs kattant a kezen es nyakaba logott az embercsempesz passzus
ugyanis kimeritette es megvalositotta a jegyvasarlassal az embercsempeszes vadjat
ugye a tortenet veget mindenki sejti
 

tamko4

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak az agitácio vádjának elkerülése végett irom le most immár harmadszor. SENKI NE PROBÁLJON alapos indok nélkül elindulni. CSAK AKKOR ha bizonyitani tudja hogy életveszélyben van. Lehetöleg hivatalos papirokkal tudja ezt bizonyitani. A segély amit kap éppen csak arra elég hogy ne haljon éhen. És bizony el is vehetö ha nem tartja be az összes szabályt.
45 nap alat elbirálják a történetedet teljesen korrekt modon és mindenkinek el kell fogadni a döntést 2 esélyes vagy welcome in canada or back to hugary.
Én arrol az ominozus 2 honaprol irok amit el kell töltened a döntésig, egy ismeretlen országban.
 

Xmad

Kitiltott (BANned)
Udv mindenkinek!

En azt nem ertem hogyan lehetséges az hogy sok magyar úgy van kint kanadaban menekultken hogy romának hazudták magukat. Nem ellenorzi senki ezt?

Ilyenkor ha elutasitjak a kervenyuket akkor utana túristaként még mehetnek ki turistaskodni vagy akkor mar az is necces?
 

*Rima

Kitiltott (BANned)
Udv mindenkinek!

En azt nem ertem hogyan lehetséges az hogy sok magyar úgy van kint kanadaban menekultken hogy
romának hazudták magukat.
Nem ellenorzi senki ezt?

Ilyenkor ha elutasitjak a kervenyuket akkor utana túristaként még mehetnek ki turistaskodni vagy akkor mar az is necces?
KI ? HOL? MIBOL?
Mutass egy okmanyt ami tartalmazza a faji hovatarozasodat ?
hol az a dokumentum ami alapjan ki lehet szurni ki a roma ki nem ??
Mivel ilyen dokumentum NEM LETEZIK ezert a dolog bemondasra megy mint az ulti
roma AZ , aki annak VALLJA magat - fuggetlenul attol ,hogy te minek iteled
egy kideportalt NE akarjon SOHA tobbet beutazni
(van -talalhato azaz ok amiert nem lephet Canada foldjere )
a nevere - egyezo adatara felugrik egy ablak ami utasit es SOHA NEM EVUL EL !!
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére