Meztelenül jógáznak a félénk pasik

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
meztelen ferfi.jpg

Önbizalom-fejlesztőnek tartják, ezért jelentkeznek csapatostul a meztelen jógaórákra egy kanadai városkában. Kizárólag férfiak mehetnek.

„Van, aki csak meztelen akar lenni, ez olyasmi, ami szerepel a bakancslistáján, de sokan azért jönnek, hogy fejlesszék az önbizalmukat – mondja a különös jógaóra vezetője, Chris McBain. – A meztelenül végzett jóga segít szembenézni a félelmeiddel, és az a legszebb az egészben, hogy a teremben senki nem fog ujjal mutogatni rád vagy kinevetni.”


Nem valószínű, hogy bevállalnánk egy ilyen önbizalom-növelő módszert, hiszen meztelenül állni egy csomó idegen ember előtt elég rémisztő. De úgy tűnik, az órán részt vevő pasik nem így gondolják. A ruhában végzett jóga pedig sok sztárnak segített talpra állni.


„Ruhában szoktam jógázni, de ruha nélkül segít a saját magad építette falakat leküzdeni. Ez pont olyan dolog, amin előtte nem kell gondolkodni, hogy menj vagy ne, csak fogd a jógaszőnyeged, és menj” – tanácsolja a bizonytalankodóknak Jordan Kelly. A módszer hívei szerint néhány gyakorlatot ruha nélkül sokkal könnyebb elvégezni. Hát sok sikert!
 

TmintTibi

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Biztos így jobban fejlődik a koncentrációjuk...fejen állásnál,nem azt figyelik
www.tvn.hu_afd7ca29518c947bb6485923e4cfeceb_k.gif
vagy nem arra gondolnak,hogy az "ékszerek miként himbálóznak"...
www.tvn.hu_2bff5bc48ea6cc86b862a58c2169712f_k.gif
 

gledag

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Koedukált érdekesebb lenne.:butt::cici: Persze főleg az önbizalomnövelés szempontjából.

Valaki fizet ilyesmiért?
Mindenesetre az ötletgazda jól megcélzott egy bizonyos kört, a saját boldogulása érdekében.No comment.
És az emberiség nagyobb része éhezik,nincs vízközelben, van aki alapból csaknem meztelen, igaz,hogy előny, hogy nem kell érte fizetnie.


 
Oldal tetejére