Mikrocsip a sertésinfluenza oltásban

Derzsi témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2009 Szeptember 8.

 1. Derzsi

  Derzsi Állandó Tag

  Bocsánat az off-ért.... de nem tudtam hová tegyem.Flamingó rád bizom,hátha találsz neki jobb helyet .
   

  Csatolt fájlok:

 2. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  Mar sok marhasagot olvastam, de idaig ez a kiraly. :``::``::``:
   
 3. bokkszi

  bokkszi Állandó Tag

  Ez hihetetlen hogy időről időre felreppennek ezek a marhaságok... Az a baj hogy nagyon sokan el is hiszik... Nem tudom kinek jelent ilyen hírek terjesztése élvezetet, de furcsa perverzió.... :(
   
 4. Gyongyi54

  Gyongyi54 Állandó Tag

  En is tegnap kaptam ezt az e-mailt a chippekrol....:rolleyes:


  Mondjuk amikor kiderult, hogy egy hete kohogok, kovette egy "get well" kartya :D:(

  [​IMG]
   
 5. hangya1944

  hangya1944 Állandó Tag

  Az én kíváncsiságomat inkább az piszkálja, hogy ki, miért, és főleg hogyan képes ilyesmiknek a kiagyalására. Ráadásul a szerzői dicsőség leghalványabb reménye nélkül. Szinte olyanok, mint a népballadák. Drámaiak, közszájon forognak, de a felelősséget senki nem vállalja értük.
   
 6. Gyongyi54

  Gyongyi54 Állandó Tag


  Eppen azert jobb nem terjeszteni. Esetleg tenyleg komolyan veszi valaki es nem megy el az orvoshoz ha beteg lesz..:(
   
 7. romesz

  romesz Állandó Tag

  sok ember hisz a konspiracios teoriakban.
  azt hiszik, hogy a "nagytestver" igy fogja figyelni az embereket.
  Ezek az emberek hisznek az "1984" cimu konyv minden szavaban.
  Uldozise maniajuk van, ha a szabadkomuvesek, a bilderberg group, az illuminati vagy akar G8 kerul szoba akkor egybol arrol kezdenek beszelni, hogy mindenki ellenunk van es igy akarjak az embereket iranyitani.
   
 8. kockásfülűnyúl

  kockásfülűnyúl Állandó Tag

  Én sem tervezem ugyan beolttatni magam, de ez a nano-merevlemez kiverte a biztosítékot. Ekkora birkaságot
   
 9. Anisha

  Anisha Állandó Tag

  Chip, chip chóka

  R. BESZÉLGETÉSEK (999 KÜLÖNKIADÁS)<sup>1</sup>
  CHIP, CHIP CHÓKA…

  CHIP, CHIP, CSÓKA….EZ MOST A LEGKIÁBRÁNDÍTÓ, LEGFÉLELEMKELTŐ CSOMAG A Földön. Hiszen sejtettétek és megtudtátok mire is képes a magára hagyott önmaga hipnózisától elvadult bolygói elit… De Ti azt érzitek, hogy most mindennek vége és sorsotokra, végzetetekre lesztek hagyva? Csak nem gondoljátok valóban, hogy az isteni tervet, rendelkezést átírhatja bárki is, még ha van úgymond szabad akarat, vagy választás. A teremtés választása mindent elsöprően most felülírja a chipes históriát, és ezek a chipenddélek ha ebből sem okulnak, akkor a saját csapdájukba fognak belezuhanni. Jó tudni bátorításként, amennyiben ez az ördögi terv szabad utat kap, akkor a chipközpontok a fényhatóság ellenőrzése alá kerülnek, ahogy már most is ott vannak a képviselői, és a már elitbe belekódolt frekvenciákkal blokkolni fogják azok tudatosságát. A másik, ha az emberiség elhanyagolható részébe mégis megtörténne, akkor a központokból a fény szeretet hullámaiból fogtok otthonról csomagot kapni. A harmadik, most Kína fog segíteni, minden averziótok ellenére, hiszen a 999 ünnepét, mint a legszerencsésebb és örömhozó napként csaknem 2 milliárd ember fogja ünnepelni, veletek együtt<sup>[FONT=&quot]2[/FONT]</sup>, és ennek, mindent betöltő és sötétség elsöprő hatása lesz a Földön. A negyedik, fényetekkel képesek vagytok átölelni a sötétséget, anélkül hogy bármilyen szóbeli vagy fizikai csatározásba kezdenétek vele. Vagyis nem adtok nekik erőt. Különben is nem tudjátok kikkel álltok szemben, és ez szélmalomharc lenne.
  A sötétség nagy része a vezetőség már pár éve kapitulált, csak a hatalom mámorától megkábítószerezett makacsok tartják még néhány pozíciójukat, de ezt sem sokáig. A Sötétség maradék kisebbsége, fél a maga megsemmisülésétől, és ezért próbálta bevetni az országok elkülönítésének régi trükkjeit. Láthatjátok, érezhetitek a mostani valóságotokba.
  Az Isteni Javallat: átölelni, átfényezni, angyali egyensúlyotokkal őket, és úgymond rózsává, vagy bármi olyanná változtatni őket, ami kedves nektek. Ti képesek vagytok rá! Mert a Fény Elöljárói Vagytok.
  És ez Úgy Van !

  Ha mégis kétségeitek támadna ezek után is hívjátok meg a lelketek R. beszélgetésre. Ő a csodák csodája Tibennetek, jah és a számlát a Mennyország fizeti, ez sem mellékes!!!

  R. Mester Aki Van örökké Bennem


  <sup>1 </sup>2009.09.09.

  <sup>2</sup> - A kínaiak a 9-s szám szent, [FONT=&quot]azért mert beteljesítő szám[/FONT]. A három kilences meg aztán háromszor szent. Ezen a napon mert 2 milliárd ember egymásnak és maguknak jót kívánnak, [FONT=&quot]a bőség és boldog világ vibrációját ünnepli. felkeresik egymást és jót kívánnak, azt kívánják hogy teljesüljön be amire vágysz, ami az álmod, és mivel vannak egy páran na ez nem marad hatás nélkül. A[/FONT] föld népességének egyharmada, na ez azért már tömeg!
  [FONT=&quot]Ez az energia [/FONT]kisöpör sok negativitást. Közben ez egy fényünnep a fénymunkásoknak is, [FONT=&quot]és így a bolygó örömbe borul[/FONT]
  [FONT=&quot]A FÖLD EGYHARMADA FOLYAMATOSAN MANIFESZTÁCIÓBAN LESZ[/FONT]
  [FONT=&quot]ÉS MINDEN VILÁG MEG FOGJA EZT HALLANI ÉS VÁLASZOLNI FOG RÁ[/FONT]
   
 10. Gyongyi54

  Gyongyi54 Állandó Tag

   
 11. takaba

  takaba Állandó Tag

  Az összeesküvés elméletekben az őrület mellett nem ritkán ott vannak az igazságok is. Hogyan titkolnál el valami fontosat? Egy őrült szájába adod. Ki hiszi el azután?
  Ha már mikrocsipekről van szó: már 5 éve terv volt az USÁ-ban. Akkor még rizsszemnyi méretben. Azóta csökkenhetett. Látom, sokan tettek be a témához kapcsolódó linket, úgyhogy akkor gondolom, szabad ajánlani. Itt van a csipekről több:
  :p>


  </o>:pA sertésinfluenzáról pedig orvos barátnőm mondta el, hogy a veszélyessége közelében sincs a réginek. De persze mindenki döntse el maga, beadatja-e. Gyanakodnunk majd akkor kell, ha kötelezővé teszik. Mindenesetre így is iszonyatos dollármilliárdokat hoz bevételként. Gazdasági válság idején hasznos az ilyesmi: hisztériát kelteni a járvány súlyosságáról, az ellenzőknek odalökni egy baromságot, kiröhögtetni őket, a tétova többségnek meg beadatni a sz.rt. Az is tény, csak meg kell orvosokat kérdezni, hogy sokan nem az influenzától, hanem éppen a védőoltástól lesznek betegek. Ehhez is találtam egy korrekt szöveget, itt olvasható. Elgondolkodtató ez is.

  <o>:p</o>
   
 12. romesz

  romesz Állandó Tag

  A jelenlegi "RFID" chippek tul nagyok arra, hogy egy influenza elleni oltasban elferjen. kb 2mm az atmeroje es 10-12mm hosszu. Azonkivul jelenleg szinte semmire nem tudjak hasznalni. Szamitogep vagy auto beinditasra jo, de semmi masra nem.
   
 13. ionon

  ionon Vendég

  Érdekes egy emberformájú cyborg vagyok nano technológia csúcsaként (pont eszembe jutottam amit elfeledtem köszönöm neked a beírásért)?
   
 14. Anisha

  Anisha Állandó Tag

  Drágáim! ez egy generált vírus....
  sokkal többet ártott már az a tény, hogy TV,rádió mail, fórum...mindenhol ez folyik már a csapból is. Annyi energiát adunk a témának, hogy ha ennyit adnánk az éhező gyerekeknek, már meghíztak volna tőle.
  Aki fél, az bevonzza félelme tárgyát. Az, hogy mindenhol erről lehet hallani, bevonzza a megbetegedéseket.
  Gondoljunk már bele...amióta az eszünket tuduk, mindig volt influenza, és??? Féltünk? Nem. Aki elkapta kifeküdte. Kalap-kabát.
  Meghalni...meg bármiben lehet...bármikor. Tessék már abbahagyni a csámcsogást a témán!!!!

  FÉNYVELETEK!
   
 15. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Kedves Anisha.kiss
  Teljesen egyetértek veled. Mert miről szól a tv sok esetben? Szénanátha, infuenza, proszatat gyulladás, rák, kanyaró, bárányhimő, tüdőgyulladás, allergia, fejfájás, hasfájás, stb. stb. betegségek egész ármádiája. Testvérek, válasszatok-válasszatok! Miben akartok megbetegedni, esetleg akár meg is halni? Mi bukszánk dagasztjátok csak vele, hogy büntetni akarjátok magatokat! Csak rajta! Mi gazdagodunk, ti meg szenvedtek és hullotok mint a legyek! Én már rég nem nézem a tv-t. Mert az förtelem, hogy mi folyik belőle. Harc, vér tószámra, vámpírok, gyilkosok, robbantások, félelmek, rettegések. Én nem vagyok hajlandó a mások rémálmai miatt félni. Féljenek ők, ha jólesik nékik.
  Mikor elhatározom, hogy nem vagyok hajlandó megfázni, még el sem tüsszentem magam.
  Legyen szép napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
 16. Anisha

  Anisha Állandó Tag

  ÉPP ELEGEN!!!
  Napról-napra többen leszünk...és a kritikus tömegb..nyugi...minden rendben. Ahhoz, hogy új világ születhessen a régit le kell bontani. És...hát nagyon nem mindegy....hogy ezt Földanya teszi...vagy mi magunk. Asszem nem akarunk még egy Atlantszt...
   
 17. Fiona19

  Fiona19 Állandó Tag

  Hát az tény , hogy a gyógyszergyártás hatalmas üzlet.
  De számomra akkor is sántít. Ha ez valóban egy összeesküvés, akkor miért nincs már rég kész az összes oltóanyag? Mire elkészül, már jó sokan túllesznek rajta és nem lesz elég nagy pánik már.
  És mi olyan meglepő egy ilyen járványban, hogy összeesküvést kell mögötte sejteni?
  Ráadásul ami lánclevélben terjed, az már eleve hiteltelen sokak számára.
  Aki továbbküldte az ericsonos lánclevelet és kapott egy laptopot, vagy kapott pénzt Bill Gates-től másik lánclevél továbbküldéséért, na annak van oka félni. Az tuti megkapja a csippes szurit is. :D
  Találtam még. Hozzászólások is érdekesek.


  Igazad van Anisha, egyre többen. Bár nem tűnik úgy, mert sokan vannak akik eddig nem foglalkoztak semmivel a maguk kis világán kivül. Most sokan vagyunk akik elkezdünk körbenézni, és próbáljuk felfogni mi folyik körülöttünk. És jön a döbbenet meg a kétségbeesés.
  A következő lépés az lenne, hogy nem hagyjuk magunk belerángatni hisztériázásokba, nem hagyjuk magunkat megfélemliteni és nem manipulálunk másokat félelmeiket felhasználva. Egyszerűen csak értve, látva környezetünket merünk élni.
   
 18. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  Off topic/tájékoztatás

  Az Ericssonos laptopot bajosan lkaphatta meg bárki is , mivel a cég nem gyárt laptopot. (A lánclevélben szereplő két típusszám két kb 8-10 évvel ez előtti telefontípus.)
   
 19. Anisha

  Anisha Állandó Tag


  :lol:

  Hááát pont azér' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
   
 20. Fiona19

  Fiona19 Állandó Tag

  Akkor te sem küldted tovább. :)
  Hát ennyire én meg sem néztem ezt a lánclevelet. Csak példának jutott eszembe.
   

Megosztás