MILLIÁRDOS ALAPÍTVÁNYT HOZ LÉTRE A MAGYAR KORMÁNY AZ USA-BAN

platz

Állandó Tag
Állandó Tag
bubu;3647817 írta:
Egy biztos, hogy Peszimistabb nep nincs a vilagon mint a Magyar!:(
platz Kedves igazad van.

Kedves bubu!
Köszönöm. xD
Most a magyar mentalitásról én nem írnék.
Nem könnyű ez a helyzet.
 

kubli

Kitiltott (BANned)
Mitől "szent" a himnusz?

Miért szeresem magyarországot, csak azért mert itt születtem és itt élek?

Ez kevés ahhoz hogy szeressem. A feleségem és a gyerekeim mind tesznek értem valamit és szeretnek is, így viszonzásra is talál az érzelmük, de itt ezt az országot valahogy nem tudom szeretni, mert nem tesz semmi pozitív dolgot értem, tele van negatív dolgokkal a politikusok ténykedése az emberek felé, akkor meg mi a rossebnek szeressem magyarországot?

Semmiért, inkább vallom más nemzetiségűnek magam mint magyarnak.
 

Lenoluy

Állandó Tag
Állandó Tag
Zoli_USA;3646621 írta:
Minden népnek olyan kormánya van, amit megérdemel.Csak azt nem értem, ezek után mire vagyunk olyan büszkék mi magyarok?—Arra tán hogy nekünk van a legszomorúbb himnuszunk a világban? (Szerintem már rég ki kéne vágni a fenébe. Nemcsak szomorú de nekem nem is tetszik).—Vagy arra, hogy eddig minden szabadságharcunkat sikeresen elveszítettük?—Arra hogy állandóan a múlton sopánkodunk, ahelyett hogy a jövőbe tekintenénk?—Hogy egymást marjuk, nincs összetartás közöttünk? (Még külföldön sem. Tapasztaltam itt az USA-ban az itt élő magyarok közt.)—Hogy ha valakinek van egy jó ötlete, annak ki kell mennie külföldre megvalósítani, mert otthon csak el akarják gáncsolni?—Hogy legjobb feltalálóink ha megmaradtak Magyarországon, jószerivel éhenhaltak olyan szegényen vegetáltak?Lehet hogy a magyar nem rosszabb nép mint a többi. De hogy semmi alapja nincs annak a fenenagy beképzeltségének, az tuti.
Miféle beképzeltségről beszélsz?? Pont az a baj a magyarokkal, hogy semmi önbizalmuk nincs. Ha csak egy tizedannyival rendelkeznénk, mint az amcsik, semmi gond nem lenne. - A himnuszunk azért olyan, amilyen, mert a történelmünkből adódik. Elolvastad egyszer is végig??- Minden szabadságharcunkat elveszítettük?? Kikkel szemben? Olyan világhatalmakkal szemben, amelyekkel másnak eszébe sem jutott szembefordulni.- A múltunkon meg van min sopánkodni, bár az emberek 99%-ának csak féligazságok vannak a birtokában ezen a téren és még így is van min.- Egymást marjuk és nincs összetartás köztünk? Ezt aláírom! Ebben száz százalékig igazad van. Ebből adódik minden problémánk. De ezért ellenségeink mindent meg is tesznek. Ott osztanak meg bennünket, ahol csak tudnak. Mi pedig bedőlünk. Mindig.- A feltalálóink pedig azért vannak elnyomva, mert Hazánkban Isten tudja, hogy mióta magyarság ellenségei váltják egymást kormányon. Magyarországon nem olyan kormányok uralkodnak (ez uralkodás a javából) amilyet a nép érdemel. A magyar népnek nincs választási lehetősége. Régóta nincs. Csak azt választhatja meg, hogy a következő 4 évben ki fogja érdekeit elárulni, őt magát pedig kiszolgáltatni az épülő világkormányzatnak. De nem csak nálunk folyik ez, hanem egész európában. Lassan teljesen kiszorul a demokrácia a döntéshozatalból még azokban az országokban is, ahol eddig volt.
 

kubli

Kitiltott (BANned)
Ezt ne én tőlem kérdezd nem én nem mondtam soha (mondjuk ezt se értem).

De a kérdés az kérdés maradt a részemről még mindig.
 
akinek van lehetősége az kimegy akinek meg nincs az meg marad és ebbe vagy beletörődik vagy puffog rajta de változtatni nem igen tud rajta. :s
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Milyen ellenseg keprol beszelsz ?-amit a mostani vezetok sulykolnak?es te ezt elhiszed? Lenoluy?senki nem ellenseges Mo-gal.
En azt hiszem nekunk kell felnoni a demokracioahoz, sok sok orszag elenjaro peldaval szolgal.
 

bubu

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem az ugy mond Mo-ellensegeskedes azert van mert Jobb oldali kormany van Mo-ban es az
ugy mond Liberalis nyugati orszagok ezzel nem szinpatizalnak, de hogy miert ok tudjak.
Viszont olvastam egy cikket, ami azt fejti ki, hogy MO-ban az orszag 80% tultaplalt, vagyis tulsulyban vannak, nem tudom igaz e??;):p
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Vicces dolog azt állítani, hogy a magyar "büszke". Azt hiszem Zoli írta. A magyarnál kishitűbb, pesszimistább és boldogtalanabb nép nemigen van. Erről beszélnek azok a felmérések is, amelyeket készítettek. http://www.vg.hu/gazdasag/a-vilag-legboldogtalanabb-nemzete-a-magyar-114569

A Himnusz szövege valóban gyönyörű, de biztos, hogy az is hozzájárul a magyarok életérzéséhez. Ezenkívül még sok minden, például az is, hogy az összes vesztes csata évszámát a gyerekek fejébe verik az iskolában és a győzteseket nem nagyon.

Sok baj van a történelem oktatással, a gazdasággal és még számtalan dologgal ebben az országban ami aztán nem predesztinál bennünket semmiféle büszkeségre. Arról meg nem is beszélnék, hogy itt nálunk azt az embert, aki kitűzné a magyar zászlót úgy, mint az amerikai az amerikait, jól kiröhögnék és még örülhetne, ha nem ragasztanák rá a nacionalista jelzőt.

Ha nálunk lett volna az "Észak Dél elleni háború", nem Amerikában, most évente könnyes megemlékezést tartanánk azért, mert Dél elveszítette a háborút.

Mellékesen az Alapítványról: még szép, hogy a jelenlegi kurzus és vezére fényezését fogja szolgálni a mi pénzünkön.
 

horgIca52

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem itthon is lenne mire költeni ennyi pénz...:(

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it




CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
 
Oldal tetejére