Milyen felbontast hasznalsz, milyen szeles nalad az oldal ? Szavazz!

Hogy jelenik meg nalad a Canadahun foruma ?


  • Összes szavazó
    9
  • Szavazás lezárva .
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Most, hogy az uj szerveren vagyunk, par het mulva nehany apro valtoztatast tudok/fogok eszkozolni a canadahunon...ha mar nekiallok, jo lenne tudni, hogy szelesebb legyen-e a design... 1 evvel ezelott amikor elkeszitettem a jelenlegi kinezetet, meg tobben hasznaltak 800x600-as felbontast, viszont lehet, hogy ez mostanra valtozott...

Kerlek segits es szavazz... :656:

Ui.: a tervezett szelessege olyan lenne mint ennel az oldalnal (ha az emlitett motoros oldal nem log ki jobbra, vagy balra a kepernyodbol akkor a felbontasod 1024x768 vagy nagyobb.)
 

rgranc

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha már fel lehet hozni (próbálok nem értelmetlen hozzászólásokat generálni, hanem valós, talán másoknak is hasznos tartalmat) a témát, engem inkább az érdekel, hogy (nem mobil esetén persze) hányan használják teljes képernyős módban a böngészőt? Mert például az én képernyőfelbontásom 1680x1050 (a másik gépen pedig 1600x1200), de a böngészőt kb. 1000-1200 pixel szélességben használom (kb háromnegyed képernyőszélesség)...
 

FLAMINGO

A KERESŐ (általában) MŰKÖDIK!
Fórumvezető
Kormányos
Pont a teljes kihasználhatóság végett van balra lent a széles kinézet-re állítás:)
 

gaborangol

Állandó Tag
Állandó Tag
1280 x 1024 es felbontás az ami nekem bejött.nem kell tul közelröl nézni a monitort a viszonylag nagyobb betük miatt és igy a szemed is kíméled.Minimum kartávolságra kell lenni a szemnek!!!
 

zoolez

Új tag
Most mar egyre kevessebben hasznaljak a 800x600, en szemely szerint a 1024x768-as meretet hasznalom. Talan ez a legelterjedtebb.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére