Milyen nevet adunk kedvenc állatainknak?

Lacika69

Állandó Tag
A legjobb barátom Black and ten spánielje a reklámból ismert fekete aranyhal( Hello csajok,Rómeó vagyok...)után kapta a nevét. Feküdtem a szőnyegen Rómeó-val a hasamon és a Miniszter félre lép -et néztük. A csaj kérdezi a hapsitól: Na táncolunk Rómeó? a kiskutya úgy felkapta a fejét,hogy kiszólitotta,olyan édes volt,ha női hang és tánc akkor menni kell mert ő a Rómeó... Ez volt az első alkalom,hogy reagált a nevére. Volt is nagy ujjongás,gurultam vele a földön. Csórikám nem tudta hirtelen mi történt.

Egy másik állati név. Született egy csikó és a Pengő nevet kapta. Amikor én először láttam kicsit sután,de nagyon vidáman bohóckodott az anyja körül. Igazi Pengő volt.
 

iweisz

Állandó Tag
Kutyáink:
Pajti (nagyon marcona kinézetű volt)
Éber-Bátor (foxi)
Sésanága(egy olyan foxi, akinek egy kígyó rajzolata futott végig a hátán, ezért neveztük így:Kígyókirály)
Marcipán(egy bobtail, aki édes volt mint a marcipán)
 

Lacika69

Állandó Tag
Az első kèp a vizslàmròl az volt amikor mind a 6 pàrhetes kutyus egyùtt aludt. A Nagymamàm almàs sūtemènye ugrott be. (a tenyèsztō szerint mèg ugy nèznek ki mint a patkànyok ) Szòval a Sūti nevet kapta. Most 3,5 èves a legnagyobb vizsla akitvalaha làttam. Him. 12cm van a max fōlōtt. Mindenkihez nagyon baratsàgos. Szòval felnōt a nevèhez,szerintem.
 
Oldal tetejére