Minden turista rémálma: lába alatt szakadt ki az alja a híres kínai üveghídnak

A férfi a híd fémszerkezetébe kapaszkodott a gigantikus mélység felett.

A kínai hegyvidéki üdülőhelyek egyre gyakrabban építtetnek népszerű üvegfenekű hidakat a turisták vonzásának érdekében. A Kínai Geológiai Múzeum által kiadott Earth magazin szerint 2016 végéig legalább 60 üvegfenekű hidat építettek vagy építenek országszerte.

Ezért is rémisztő, ami azzal a turistával történt, aki alatt kiszakadtak a híd üvegtáblái. Olyan mértékű erős szél fújt pénteken, hogy a 100 méter magason lévő üveghíd nem bírta az örvényeket, úgy kócolta a légmozgás, mintha cérnából lett volna.

A gond csak az, hogy egy férfi éppen a hidon tartózkodott, mikor a szél belekapott a hídba és kiszakadtak annak üvegtáblái. A rémült turista a fémszerkezetbe kapaszkodva lógott, se előre, se hátra nem tudott már menni, mire kiérkeztek a tűzoltók és megmentették a tátongó szakadék torkából.

Kórházba szállították, és megfigyelésre benntartották. Szerencsére nem esett komolyabb baja azon kívül, hogy halálra rémült és vélhetően az életben többet nem lép üveghídra.E03pxsmXsAYoM6R.jpg
 
Utoljára módosítva:
Eltudom képzelni, hogy az emberek többségének ínjába száll a bátorsága ha átkell mennie egy üveg hídon.


Kínában még nem jártam, de Amerikában is vannak megfélemlítő üveg hidak.
 
Pár évvel ezelőtt egy barátom magával cipelt egy ügyfelének a házavatójára.
Hatalmas park szobrokkal, mindenféle állatfigurákká nyírt bokrokkal, hófehérkével törpékkel, üvegház, trópusi növényház, baromi nagy medence, és végül a háromszintes ház.
Már kint szinte toporzékoltam a türelmetlenségtől, meddig vagyunk még itt??
Szabályosan rosszul voltam a giccses cuccok tömkelegétől, aztán beléptünk a szentélybe, a HÁZBA!
A földszint egy baromi nagy hodály szerte széjjel aranyszínű ülőalkalmatossággal, és a döbbenet - a teljes mennyezett vízzel és mindenféle állatokkal telepakolt akvárium! Olyan érzésem volt, hogy pillanatokon belül az egész hóbelevanc a nyakunkba szakad, félelmetes érzés volt az rengeteg víziállat a fejem felett.
Pillanatokon belül leléptem, egy ilyen híd is képes lenne világgá kergetni!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Farkas Ferei wrote on sziszilvi's profile.
Szia. Érdekelne nyelvtan 7 oszt munkafüzet megoldással és felmérő (Széplaki) megoldókulcs. Köszönettel...
marki_78 wrote on Moni76's profile.
Szia Móni! Érdeklődnék, hogy megtaláltad-e a egységes érettségei feladatgyujtemény gyakorlófeladatok megoldását fizikából 2012-es változtatot. Nekem is kellene. Köszönöm Tamás
Schöninger wrote on Priegl's profile.
Tisztelt Papné Asszony!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, dr. Schöninger Róbert vagyok. Szomor község vonatkozásában zajlik egy helytörténeti kiadvány összeállítása. Szomori vonatkozás okán lehetséges lenne Önnel a kapcsolatfelvétel?

Köszönettel és Tisztelettel
dr. Schöninger Róbert
Pandacica wrote on manyoc's profile.
Szia! Egy játék felől érdeklődnék. Szerintem Te raktad fel-s én nem tudom a nevét. A játékszabályát meg elhagytam valahol...... Tudnál segíteni? Nyomozós kártyajáték-amiben állatfigurák a gynusítottak: kapal, szemüveg újság stb-s ezen kártyák elapján kell a tettest megtalálni. Köszönöm! Ida
Noncsi13 wrote on ZvIki's profile.
Sziasztok! Esetleg 3. osztály Mozaikos nyelvtan tudásszintfelmérő nincs valakinek?

Statisztikák

Témák
36,746
Üzenet
4,465,273
Tagok
593,901
Legújabb tagunk
Fazekas Brigi
Oldal tetejére