Minek orultel Ma?

florenz

Állandó Tag
Állandó Tag
vegre vege a vasarlasoknak, de el kezdodott a sutes fozes. aminek orulok az vegul is a szilveszter ami nagy buli lessz.
 

bogyomama

Állandó Tag
Állandó Tag
nagyon orulok,hogy befejeztem az utolso csaladtagnak is a kezzel keszitett ajandekomat.Mar nyaron elkezdtem gyartani az ajandekokat.
Hala Istennek,vagyunk egy paran....
 

E.Ágnes

Állandó Tag
Állandó Tag
Bogyómama, jó hallani, hogy kézzel készíted az ajándékokat, annyival személyesebb és meghittebb, mint a vásárlási őrület! Én csak a testvéremnek készítettem egy csipkeszegélyes terítőt, amire régen ácsingózott, azt fejezem be ma... annak örülök. Na meg annak, hogy Karácsony van.
 

sarkiroka

Állandó Tag
Állandó Tag
bogyomama, ezt tényleg jó hallani, hogy van még olyan akit nem ragad magával a kapitalizmus és nem forintban mérik a szeretet :)
amúgy én a fincsi kajának örültem ma :)
 

AndiMiskolc

Állandó Tag
Állandó Tag
A gyermekeim örömének örültem,ahogy nézték a földíszített fenyőt, és az ajándékaikat...köztük egy CD-ét amit én írtam nekik az általatok föltöltött karácsonyi dalokból válogatva, amiket ezúttal is köszönök Mindenkinek. Boldog Karácsonyt!!! Andi
 

Kinszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Idén is csodálatos a karácsonyunk! Engem nagy meglepetés ért, mert a fiaimtól LCD (TFT) monítort kaptam ajándékba! (még most sem tértem magamhoz, a meglepetéstől!):):p
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Én annak, hogy Robbye Williams énekel épp. A Viasat 3-on megy az angliai koncertje és a lányom fel tudja venni, mert ő a kedvence..! :D
 

Ila1

Állandó Tag
Állandó Tag
Olyan sokmindennek örültem ma, hogy nem is tudom felsorolni....
Egy "távoli meglepetésnek" pedig kifejezetten örülök ma :-D :-D
 

atesz27

Állandó Tag
Állandó Tag
Én annak,hogy Karácsony kedvéért bemehettem a munkahelyemre dolgozni!
Viszont sokkal jobb volt hazajönni,beiglit tömni az arcomba,meginni egy pohárka Tokaji Aszut!
 
N

Naska

Vendég
Annak hogy karácsony van. :) A beiglinek a sonkás tojás után, az sms-eknek a telefonomban, az e-mailoknak a számítógépemen , a karácsonyi muzsikának , amire felébredtem. Szóval, ennek a csodálatos ünnepnek, ahol megadatik, ami az Istené, és megadatik - a boldogság -, ami az emberé.
Karácsony van! :)
 

2003mte

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello! Én a közös ünneplésnek örvendtem MA. Vendégségbe voltunk a Nővéreméknél ebédre. Karácsonyi dalokat, hagyományos magyar és angol énekeket hallgattunk. Fincsi volt az ünnepi tejfölös töltött káposzta és jó volt a karácsonyi hangulat is. Nagyon jól éreztük magunkat. Üdv. M.T.E. :11:
 
Oldal tetejére