Minek orultel Ma?

lapappilon

Állandó Tag
Állandó Tag
felhívtam az egyetemen a tanulmányi osztályt és meglepetésemre kiderült hogy a legnehezebb vizsgámat elhalasztották , van még 10 napom a tanulásra...jupppéééé....
 

Ajna

Új tag
Sziasztok , a mai nap csodálatos , mivel nagyon jó , szép napos idő van Budapesten, a másik tele vagyok energiával és most következik a várva várt 4 napos ünnep! Lehet menni kirándulni, sportolni!
 

Kisdarázs

Állandó Tag
Állandó Tag
Én annak örültem ma,hogy szép az idő,születésnapja van egyik legjobb barátnőmnek és hogy végre az ötötdik tanár elvállalta a konzulensi felkérésem a leadási határidő előtt egy nappal.:)
 

memi59

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma csodas nap volt itt Nagyvaradon.Solyom Laszlo Koztarsasagi elnok volt a vendegunk.Delelott a mienknek ereztuk.Jo erzes volt.Kivanunk tovabbi kellemes unnepeket.Most a faklyas felvonulas zajlik a Petofi szobornal.Este koncert lesz a sport csarnokba.Kell ennel szebb nap??
 

Jolán

Állandó Tag
Állandó Tag
Örülök annak Anyúkám megkapta a canadai vízumot!Ő is meg lepödött,félt hogy nem kapja meg,mivel engem a lányát 3-szor elutasítottak.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Kitűztük a kokárdáinkat és sétáltunk egyet a szép tavaszi időben. Békés, nyugodt ünnepi hangulatban. Mindenfelé nemzetiszín zászlók vannak kitűzve. A tavaszi szél lobogtatja őket. Kell ennél szebb?
 

hjaniko

Állandó Tag
Állandó Tag
Isteni idő volt ma, ennek örültem. Reggeli után jácintot szedtem a kertben. Délután pedig egy kedves ismerősöm látogatott meg:)
 

lapappilon

Állandó Tag
Állandó Tag
megtaláltam a rég elveszett gyűrűmet
olyan helyen, ahol még tudtommal nem jártam, elképzelésem sincs, hogy hogyan keveredhetet el oda, biztos az enyém, mert bele van glavírozva a becenevem
 

VaZsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Annak, hogy bevásárlás után nem akadtam el az autómmal a hóban márc.16.-án. De a legjobb, hogy mostmár sehova sem megyek és itt lehetek veletek a lapon.
 

lapappilon

Állandó Tag
Állandó Tag
sikrült elkészítenem életem első komoly tortáját, több órámba telt, de sikrült és ráadásul még ehető is...vagyis a krémje finom, majd csak estefelé vágom fel....
 
Oldal tetejére